hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sağolsunlar 3 arkadaşim yememiş içmemiş , her gördüğümde iç çektiğim , msnde resim yerine koyduğum mikrofonu bana hediye almişlar ( Shure 55SH kendisi ) .... kendisi ayni zamanda the elvis microphone olarak da geçmekte ... çok hafif tiz bir presence sahibi olan cardioid dynamic bir mikrofon ... rock ve rocknroll soylerken elinizde tutmanin verdiği keyfin haddi hesabı yok ... sizlerle de paylaşayim istedim sevincimi :D[signature][hline]*Ben Kimim ??? *The Voice of RELAXOLOGY *Anime listem için PM atın , görüşelim...
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sevindim adına :) gule gule kullanss[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 güle güle kullan..bende bana mikrofon aldıklarında çok sevinmiştim..bunun kadar hoş olmasada sonuçta benim mikrofonum :P[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Güle güle kullan harika gözüküyor. Kayıt da isteriz. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 söylersin artık little less conversation :D arada bizde top oynarıs[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard..
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Olaydan hiç haberi yokmuş gibi yapar Güle güle kullan, güzel bir mikrofon... Canlı performanslarınızda da bu mikrofonu kullanıcak mısınız sayın Hired gun bey? Ayrıca Benim Cici Silahım isimli filmi hatırlatan başlığınıza çok şık bulduğumu belirtmek isterim. Yaw olm sizin CD benim çantada duruyor! Doh! unuttum onu ben, gidiyim de dinliyim naapmışsınız..Ayrıca evet şirkete gitmedim uyumuşum :D[signature][hline]MONO(b)LOG
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 cok karizmatik[signature][hline]Bal adam...
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 benim hiç böle bişeyim olmadı :( güle güle kullan :):) gerçekten çok güzel :)[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 harika hediye : ) gule gule kullan[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Çok yakışıklı bir alet ;) güle güle kullan[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Öne çıkan mesajlar