Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komik Veya Ürkütücü ANILAR

Halo

Öne çıkan mesajlar

Lisemden mezun olmadan bir kaç ay önce ( ki bu yıl bitirdim) edebiyat dersinde Elif hoca "Dionysos"'u(Yunun mitolojisinde Şarap Tanrısı) illeri zikrederek spell ediyordu.Biz de hızlıca yazarken en ön sırada oturan NİL adını taşıyan çok zeki arkadasım harıl harıl yazıyor.Görseniz Yunan Mitolojisini yeniden yazıyor sanırsınız.Hocamız da azıcık salçadır hemen yanımıza gelir birşey diyecek olsa.Herneyse hoca NİL sen ne yazdın öyle be güzelim on saat diyip NİL'İn yanına gitti.Hoca bir koptu... Anlatamam kahkahaları.Biz de yerlerimizden zıpladık tabi:)Bir baktık ki NİL'in defterde :

Diyarbakır,İzmir,Ordu,Nevşehir,Yozgat,Samsun,Ordu,Samsun

Biz de sınıfça yerlerde tabi:) NİL garibim kıvıramadı da damga gibi kaldı üstünde :) DIONYSOS!!!!!! :)[signature][hline]potentially unsafe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 22 Ağustos 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
çok ürkünç bi anım var benim.

+1
Benimde var.![signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

al sana korkunç hikaye.... bu benim kabuslarımdan sadece en normali ve en sık gördüğüm şeylerden biri

eski arkadaşlarımdan birinin bana bir e-mail attığını görüyorum .. o insan kardeşim gbidir ve o kişi yaklaşık 2 yıl önce öldü:( ben bundan en çok etkilenen insandım sanırım... o e-mail de bak sana çok hoşlanıcan fotolar yolladım yazıo..tabi rüyada o ölmemiş garibime gitmio.... fotorafları açtığım zaman ise ben onun derisi yüzülmüş kasap çengeline asılmış çok kanlı fotoraflarını görüyorum... o anda uyanıyorum ve saatlerce ağlıyorum... bu yeterli değilse daha kötü kabuslarımıda anlatabilirim sizlere ama bilmek istediğinize emin değilim....[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...