Halo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 gerisi size kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 e sen anlatsaydın bi tane de..gaza gelirdik belki :)[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Lisemden mezun olmadan bir kaç ay önce ( ki bu yıl bitirdim) edebiyat dersinde Elif hoca "Dionysos"'u(Yunun mitolojisinde Şarap Tanrısı) illeri zikrederek spell ediyordu.Biz de hızlıca yazarken en ön sırada oturan NİL adını taşıyan çok zeki arkadasım harıl harıl yazıyor.Görseniz Yunan Mitolojisini yeniden yazıyor sanırsınız.Hocamız da azıcık salçadır hemen yanımıza gelir birşey diyecek olsa.Herneyse hoca NİL sen ne yazdın öyle be güzelim on saat diyip NİL'İn yanına gitti.Hoca bir koptu... Anlatamam kahkahaları.Biz de yerlerimizden zıpladık tabi:)Bir baktık ki NİL'in defterde : Diyarbakır,İzmir,Ordu,Nevşehir,Yozgat,Samsun,Ordu,Samsun Biz de sınıfça yerlerde tabi:) NİL garibim kıvıramadı da damga gibi kaldı üstünde :) DIONYSOS!!!!!! :)[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eheh iyiymis unsafe[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 teşekkür ederim...[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... [Bu mesaj fiona tarafından 22 Ağustos 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla nilide unsafe'ide okuldan tanırım.. ama nilin bole bisi yapabilcegi aklıma gelmezdi hic lol :)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hatta NİL ile dershanedaştınız da:)[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ewt ama yinede ondan bole bi bomba beklemiodum yani:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çok ürkünç bi anım var benim.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Beklenmedik taş baş yarar misali olmuş o zaman...;)[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 HymnOfSnuk anlat merak ettim ben çok:)[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: HymnOfSnuk, 22 Ağustos 2005 23:34 tarihinde demiş ki: çok ürkünç bi anım var benim. +1 Benimde var.![signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bugün dersane çıkışı arkadaşım "şurdaki fransız kursuna uğrayalım, fiyat sorucam" dedi. gittik. girişteki adama sordu arkadaş "fransızca kursu hakkında bilgi almak istiyodum da" diye. adam "fransızca biliyo musun?" dedi. O.o olduk biz de.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 elemanlar fransızca kursu sormaya gidion bana gelmion yazdım saeroz.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 lan dersaneden çıktık 4 dk yürüdük. aynı şey mi dübük.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Birileri korkunç birşeyler anlatmayacaksa!!! çıkıp yatıcam...Bekliyorum lütfenn;)[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 al sana korkunç hikaye.... bu benim kabuslarımdan sadece en normali ve en sık gördüğüm şeylerden biri eski arkadaşlarımdan birinin bana bir e-mail attığını görüyorum .. o insan kardeşim gbidir ve o kişi yaklaşık 2 yıl önce öldü:( ben bundan en çok etkilenen insandım sanırım... o e-mail de bak sana çok hoşlanıcan fotolar yolladım yazıo..tabi rüyada o ölmemiş garibime gitmio.... fotorafları açtığım zaman ise ben onun derisi yüzülmüş kasap çengeline asılmış çok kanlı fotoraflarını görüyorum... o anda uyanıyorum ve saatlerce ağlıyorum... bu yeterli değilse daha kötü kabuslarımıda anlatabilirim sizlere ama bilmek istediğinize emin değilim....[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya çok fenaymış.Hatirlattiğim için üzüldüm bile :([signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ...kötü oldum okuyunca. başın sağolsun ayrıca :([signature][hline]velglarn fanzin çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 öeh senin kabuslar fantaziymiş bea. onlar benim fantazilerim...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Saeros, 23 Ağustos 2005 00:06 tarihinde demiş ki: lan dersaneden çıktık 4 dk yürüdük. aynı şey mi dübük. :)[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar