Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ne diyecegimi bilemiyorum sanirim acc. cancel edecegim olabilecek en kotu seyi yaptilar expansion olarak http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=Trials%20of%20Obi-Wan Heh buyuk ihtimalle herkesi jedi yapacak bir theme park olacak en cok su soze guldum "we can't think of a better planet to add to Star Wars Galaxies than Mustafar," said Julio Torres..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Sylian, 19 Ağustos 2005 22:13 tarihinde demiş ki: "we can't think of a better planet to add to Star Wars Galaxies than Mustafar," said Julio Torres..... Yaratıcılığın sınırı. insanlar o kadar hoth istiyoruz dedilerdi zamanında, bespin eklenir, mon camalarilerin yeri eklenir... eklenir de eklenir.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 muhtemelen serinin diğer filmleriyle pek alakası olmayan ama revenge of the sith'e hayran kalanlar için yapılan lucas'tan beklenecek bir pazarlama taktiği.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Aaa tabi Mustafar'dan başka birşey düşünemezdik. Hoth dendi, Nar Shadaa dendi kaldı ki SW evreninde zilyon tane güzel gezegen var...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ne yani şimdi mustafar mı gelio?????iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Nar Shadaa olmaz cunku ustu tamen sehir olan bir gezegeni hangi bilgisayar kaldirir sorarim size belki zone sistemi olırsa kashyyykdeki gibi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bence sizde soe ye karşı bir tutum oluşmuş istemeden ne yapsalar kötü karşılıyosunuz :) sonuçta jedilar için trial alanı olucak bu gezegen. mustafar herhangi bir maden gezegeni gibi görünsede episode 3 te obi-wan ve anakin in burda karşılaşmış olmaları ve questleri obi-wandan alacağımıza göre onun görüntüsününde burda çıkıcak olması güzel düşünülmüş. ayrıca hoth veya mustafar bence çok farkeden birşey yok biri lav biri kar kaplı :) soe nin yaptığı herşeye insanlar otomatik olarak tepki vermeye başlamış, bunun soe nin daha önce yaptıklarıyla alakalı olması muhtemel ama artık yavaş yavaş düzgün şeyler yapmaya başladılar... böyle yaparak kendinizi oyundan uzaklaştırdığınız gibi başkalarınıda kötü etkiliyorsunuz :)[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas and Stareus of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ben gezegenin içeriğinden questlerinden bahsetmiyorum sadece karanlık gezegen istemiyorum.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 lavlara yakin dur o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Nar Shadaa sayfalarca konuşuldu. Kash. gibi olsun onada tavız dendi. Nar Shadaa'nın ana teması Smuggler mesleğine dayanırdı. Bunun hakkında sayfalarca konuşuldu. Sonra Hoth dendi. Devasa bir pvp ve pve alanı olsun cart curt dendi. Yeni seçim fanların isteğine göre değil, son filmin başarısından paye kapmak için yapıldı malesef.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hmm soylentilere gore fanfest te sormuslar dev. lara neden hoth olmayacak o kadar dedik diye onlar da atmospheric flight ve yeni vehicle ekledikten sonra hoth u ekleyecegiz boylece daha gercekci olacak demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 oh oh oh bu kadar kısa sürede 3. expansion ı çıkartıyolar, ben daha jump to lightspeed i bile almadım :) hmm yeni gelicek expansionla birlikte mustafar ın oyuna ekleniceğini kimse tahmin etmemiştir heralde. her ne kadar episode 3 ten bazı öğeler koymaya çalışıyo olsalar da mustafar ı ekleyip obi-wan la ilgili quest koyucakları kimsenin aklına gelmezdi. hoth falan çok konuşuldu, bence iyi de olurdu ama mustafar ın oyunda olduğunu şöyle bi düşününce de fikir fena gelmiyo hani. hayırlısı diyelim, inşallah başarılı bi expansion olur ve inşallah oyundaki jedi sayısının azalmasını sağlicak köklü değişiklikler getirir...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: (öss nedeniyle 10 ay ara) Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Niye canım mustafar kadar rp e uygun bi planet varmıki? Filmlerin etkisini küçümsemeyin ve geri çevirmeyin bence baya keyifli oluyo. Hmm. Oyuna dönmeyi bile düşünüyorum.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 oley mustafaar geliyo bide bişey isticem paticik swg sitesi yeniden açıldığında questleri detaylı açıklayan bi bölüm koyabilirmisiniz herkeste yardım etsin yaptığı questleri fln yazsın....[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 para alacaklarmı ? ooh mustafaaar 100 dolar diye geçirmesinler ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 The release of Trials of Obi-Wan will provide a significant boost to a franchise that has already sold more than 1 million units worldwide. In recent months, interest and subscriptions in Star Wars Galaxies has grown, fueled by recent game additions, as well as the connection of the game content to Star Wars : Episode III Revenge of the Sith. adamlar götlerinden sallamıyorki..para kazanmak istiyorlar sonuçta.demekki satıyor ep3 geyiği[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Zaten etiket şu oyun SW olmasa yüzüne adına bakmazsınız online 2d oyunu olsa sırf ep3 gazıyla yine satar ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Aslında sw diye degil sadece sonucta neredeyse piyasadaki butun mmorpgleri trial olsun yada satin alip oynadim inanin eve online ve swg deki esneklik ne wow da ne de baska oyunlarda var aslinda swg nin onu halen cok acik bir oyun ama ne yazik ki lucasarts icin baska bir para yapma makinasi olarak goruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar