Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mustafar.....

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Ne diyecegimi bilemiyorum sanirim acc. cancel edecegim olabilecek en kotu seyi yaptilar expansion olarak http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=Trials%20of%20Obi-Wan
Heh buyuk ihtimalle herkesi jedi yapacak bir theme park olacak en cok su soze guldum "we can't think of a better planet to add to Star Wars Galaxies than Mustafar," said Julio Torres.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sylian, 19 Ağustos 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
"we can't think of a better planet to add to Star Wars Galaxies than Mustafar," said Julio Torres.....

Yaratıcılığın sınırı. insanlar o kadar hoth istiyoruz dedilerdi zamanında, bespin eklenir, mon camalarilerin yeri eklenir... eklenir de eklenir.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

bence sizde soe ye karşı bir tutum oluşmuş istemeden ne yapsalar kötü karşılıyosunuz :)

sonuçta jedilar için trial alanı olucak bu gezegen. mustafar herhangi bir maden gezegeni gibi görünsede episode 3 te obi-wan ve anakin in burda karşılaşmış olmaları ve questleri obi-wandan alacağımıza göre onun görüntüsününde burda çıkıcak olması güzel düşünülmüş. ayrıca hoth veya mustafar bence çok farkeden birşey yok biri lav biri kar kaplı :)

soe nin yaptığı herşeye insanlar otomatik olarak tepki vermeye başlamış, bunun soe nin daha önce yaptıklarıyla alakalı olması muhtemel ama artık yavaş yavaş düzgün şeyler yapmaya başladılar... böyle yaparak kendinizi oyundan uzaklaştırdığınız gibi başkalarınıda kötü etkiliyorsunuz :)[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy"
Revhas and Stareus of Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Nar Shadaa sayfalarca konuşuldu. Kash. gibi olsun onada tavız dendi. Nar Shadaa'nın ana teması Smuggler mesleğine dayanırdı. Bunun hakkında sayfalarca konuşuldu.
Sonra Hoth dendi. Devasa bir pvp ve pve alanı olsun cart curt dendi.
Yeni seçim fanların isteğine göre değil, son filmin başarısından paye kapmak için yapıldı malesef.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Sosyal ağlarda paylaş

oh oh oh bu kadar kısa sürede 3. expansion ı çıkartıyolar, ben daha jump to lightspeed i bile almadım :)

hmm yeni gelicek expansionla birlikte mustafar ın oyuna ekleniceğini kimse tahmin etmemiştir heralde. her ne kadar episode 3 ten bazı öğeler koymaya çalışıyo olsalar da mustafar ı ekleyip obi-wan la ilgili quest koyucakları kimsenin aklına gelmezdi. hoth falan çok konuşuldu, bence iyi de olurdu ama mustafar ın oyunda olduğunu şöyle bi düşününce de fikir fena gelmiyo hani. hayırlısı diyelim, inşallah başarılı bi expansion olur ve inşallah oyundaki jedi sayısının azalmasını sağlicak köklü değişiklikler getirir...[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: (öss nedeniyle 10 ay ara)
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

oley mustafaar geliyo bide bişey isticem paticik swg sitesi yeniden açıldığında questleri detaylı açıklayan bi bölüm koyabilirmisiniz herkeste yardım etsin yaptığı questleri fln yazsın....[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

The release of Trials of Obi-Wan will provide a significant boost to a franchise that has already sold more than 1 million units worldwide. In recent months, interest and subscriptions in Star Wars Galaxies has grown, fueled by recent game additions, as well as the connection of the game content to Star Wars : Episode III Revenge of the Sith.

adamlar götlerinden sallamıyorki..para kazanmak istiyorlar sonuçta.demekki satıyor ep3 geyiği[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında sw diye degil sadece sonucta neredeyse piyasadaki butun mmorpgleri trial olsun yada satin alip oynadim inanin eve online ve swg deki esneklik ne wow da ne de baska oyunlarda var aslinda swg nin onu halen cok acik bir oyun ama ne yazik ki lucasarts icin baska bir para yapma makinasi olarak goruluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...