Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90ap/9health bonuslu +6 phillum!

electroreflex

Öne çıkan mesajlar

merak ettigim ve sizlerden ogrenmek istedigim sey bunun ne kadar edecegidir... oldukca nadir bulunan bir spear oldugunu zannediyorum cunki 2 gundur maradonda dolasmama ragmen tek bir tane bile gormedim.. bu arada item temiz ve kesin olarak legaldir.. arzu eden olursa ares te satiliktir...
(pazar alani uyarisi yapmayin cunki asil amacim item fiyati hakkinda bilgi sahibi olmaktir..)[signature][hline]* Generic bir campaign:
-player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya
-Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun
-player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma
-Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh!
-player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem...
-Dm: ....
gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
Sosyal ağlarda paylaş

pek dandik sayilmaz.. bir voker icin hp veren kalkanin yani sira bir silahta +9 health point olmasi, silahin ataginin 90 olmasi (ki bu one handed bi silah icin hicte fena deil) ise yarayabilir sanirim..[signature][hline]* Generic bir campaign:
-player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem...
Sosyal ağlarda paylaş

cok ii bi onerme olmus lucifer... tesekkurler...[signature][hline]* Generic bir campaign:
Sosyal ağlarda paylaş

O diilde electro imzan dikkatimi çekti dm lik yapmış biri olarak diyorum ki o deli hp li barbar sırtına sapladığı spear den her turn 1d4 dmg yer çünkü kanaması vardır ve stabil olana kadar hasarlar artar hatta ben dm olsam 2-3 turn de adamın başını döndürür daha sonraları bayıltırdım kan kaybından.
Satıpta alacağı 200gp için sırta spear saplamak olmaz ama :)[signature][hline]Çok hızlı level kasarım!
Uyku yemek tuvalet olmazsa.
İlk 8 saatte eslant a girerim!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lucifertr, 22 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
philium +1 i 92 attack harpoondan daha fazla ayrıca 9 healt bonus tam provoke için ideal bunu 35 40 a satabilirsin

philum +1 92 ap????
yavaş
totemic spear dan sonra ki en iyi 1 hand spear harpoon dur.
pike +1 60 ap
trident +1 65 ap
philum +1 72 ap
harpoon +1 77 ap
totemic spear +1 82 ap
(hemen atlamayın bunlar spear.)[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: My name is
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NosFFeratu, 23 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki:
O diilde electro imzan dikkatimi çekti dm lik yapmış biri olarak diyorum ki o deli hp li barbar sırtına sapladığı spear den her turn 1d4 dmg yer çünkü kanaması vardır ve stabil olana kadar hasarlar artar hatta ben dm olsam 2-3 turn de adamın başını döndürür daha sonraları bayıltırdım kan kaybından.
Satıpta alacağı 200gp için sırta spear saplamak olmaz ama :)

:) simdi dm dan dm a degisir bu.. baska bir dm spear orda sapli kaldigi icin kanama olmayacagini dusunup damage vermeyebilir.. seninki de mantikli ama :) neyse imzam alinti zaten.. cok guldugum bi frp diyaloguydu ekledim ole..[signature][hline]* Generic bir campaign:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...