electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 merak ettigim ve sizlerden ogrenmek istedigim sey bunun ne kadar edecegidir... oldukca nadir bulunan bir spear oldugunu zannediyorum cunki 2 gundur maradonda dolasmama ragmen tek bir tane bile gormedim.. bu arada item temiz ve kesin olarak legaldir.. arzu eden olursa ares te satiliktir... (pazar alani uyarisi yapmayin cunki asil amacim item fiyati hakkinda bilgi sahibi olmaktir..)[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 philum dandik bişi değilmiydi yaw?[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bana harpoon cıktı 77ap (+1) di onun fiyatı ne kadardır acep_?[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan::EAGLES: bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 harpon beramusta 30 60 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 pek dandik sayilmaz.. bir voker icin hp veren kalkanin yani sira bir silahta +9 health point olmasi, silahin ataginin 90 olmasi (ki bu one handed bi silah icin hicte fena deil) ise yarayabilir sanirim..[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hp bonuslu ? Rare item falan dır o..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 rare degil magic item ama +6 daha napicanki? [Bu mesaj electroreflex tarafından 22 Ağustos 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 edit yapcaktım. Yannış oldu :) [Bu mesaj CaNNi tarafından 22 Ağustos 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 o tip silahlarda en iyileri harpoon ve totamic spear dır özellikle +8/80leri +6 hp bonus lu philum hiç bir iş görmez benım görüşüm...[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 7 health bonuslu long spearı (72 ap) 7.5M e satmıştım ben. onun daha fazla edeceği kesin :) bi de ben hiç görmedim hp bonus philum yaf, ls falan var da.. ballısın baya ne diyim :)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 philium +1 i 92 attack harpoondan daha fazla ayrıca 9 healt bonus tam provoke için ideal bunu 35 40 a satabilirsin[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 cok ii bi onerme olmus lucifer... tesekkurler...[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 az önce aynısını a3 moradonda gördüm. 25M e satıyodu adam[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bence mantıksız o kadar para vermek,sonuçta vokerin silahın attack gücüne ihtiyacı yok.Dandik bişey olsun 9-10 healt bonus versin tamam işte :)[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 czde voke yapanlar totamic spear kullanıyo ama ;)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 O diilde electro imzan dikkatimi çekti dm lik yapmış biri olarak diyorum ki o deli hp li barbar sırtına sapladığı spear den her turn 1d4 dmg yer çünkü kanaması vardır ve stabil olana kadar hasarlar artar hatta ben dm olsam 2-3 turn de adamın başını döndürür daha sonraları bayıltırdım kan kaybından. Satıpta alacağı 200gp için sırta spear saplamak olmaz ama :)[signature][hline]Çok hızlı level kasarım! Uyku yemek tuvalet olmazsa. İlk 8 saatte eslant a girerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: lucifertr, 22 Ağustos 2005 18:28 tarihinde demiş ki: philium +1 i 92 attack harpoondan daha fazla ayrıca 9 healt bonus tam provoke için ideal bunu 35 40 a satabilirsin philum +1 92 ap???? yavaş totemic spear dan sonra ki en iyi 1 hand spear harpoon dur. pike +1 60 ap trident +1 65 ap philum +1 72 ap harpoon +1 77 ap totemic spear +1 82 ap (hemen atlamayın bunlar spear.)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: NosFFeratu, 23 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki: O diilde electro imzan dikkatimi çekti dm lik yapmış biri olarak diyorum ki o deli hp li barbar sırtına sapladığı spear den her turn 1d4 dmg yer çünkü kanaması vardır ve stabil olana kadar hasarlar artar hatta ben dm olsam 2-3 turn de adamın başını döndürür daha sonraları bayıltırdım kan kaybından. Satıpta alacağı 200gp için sırta spear saplamak olmaz ama :) :) simdi dm dan dm a degisir bu.. baska bir dm spear orda sapli kaldigi icin kanama olmayacagini dusunup damage vermeyebilir.. seninki de mantikli ama :) neyse imzam alinti zaten.. cok guldugum bi frp diyaloguydu ekledim ole..[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar