HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Selam Arkadaşlar ben world de deişik dekarasyonlar yapmak istiyorum. Şelale,Kale,Köprü,Bahçe vsvs ama ilham alıcak site yada ss bulamadım. Googlede ve uo ile alakalı bir çok yabancı siteyi gezdim. eğer sizin bi bilginiz yada fikiriniz varsa lütfen yardım edin. Şimdiden Bu theard i okuyan ve yardım edenlere teşekkurler...[hline]By Hoca Efendi icq: 113784403 Eski Arqas Staff GM Majesty... Bir Sana Doyamadım Birde Sabah uykusuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 abi forumlardan osi bölümüne gir orda vardı sanırım yada aramadan resim die arat bulursun ya hem osi de arkadaşlarımızın yaptıkları quest resimleri fln var eğlenirsin onlara bakıpda aynı zamanda da işini halledebilirsin bi bak istersen arama dan[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Hoca Anlatmıstım Anlamadm Hala. :)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » [b]« ICQ=160053851 » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar