ivan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Bence cok geç kalındı. Gayet güzel bi film. Mart'ta Star gösteriyo. Kesin tarih yok.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Evet bende şimdi animasyonunu izledim... Güzeldi orjinal cdsini bile almıştım... Neyse birçok kerede gitmiştim yine seyredicem... Çoktan bekliyordum zaten :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 oooooo iyi iyi izlenir bi daa[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 3 saat batsin die bekliemiicem bi daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 eauha yeni ufuklar geyikleri bitmez[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 abi vallahi titanic filmi tarihi eser oldu, millet titanic nedir unuttu, star vizyona sokuyor :) i$in komigi bu ehe.[hline]evolve or die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bir kere esas titanik akçayda duruyor..[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bi de Bebek'te "Takanik" var ki o apayrı bi olay :P[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ehehe... Güzel filmdi ama :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 gemi batanı neredeyse 100 yıl olucak hala çıkaramadı şu amerikalılar birde atıp tutuyorlardı..[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Titanic yarın (Pazar) 20.00 (yada bu civar)da STAR'da..[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 oşverin titanic i yarın saat 9 da ne var? Married with Children Reunion yaaaa[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 evet ikisi kesişecek arada titanic e göz atarım ama tabii ki mwc hükmeder[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 unutmuşum tekrar izliycem.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi [Bu mesaj Predator- tarafından 15 Mart 2003 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 titanic'in batmasıdnan sonra insanlar çelik ve çeliğin işlenmesi üzerine kafayı taktılar. ve her makine mühendisini demir karbon diyagramı denilen şeyi ezberlettiler. YTU makine müh. ögrencisi iseniz, ve ısı bölümünde okuyorsanız, bu durumda size zorunlu malzeme dersinde dünya şekeri bi prof gelecek, Prof. Dr. Ahmet Ulvi Avcılar. Hayatınızda tanıyıp tanıyabileceginiz en iyi öğretmendir, insan gibi insandır. baba adamdır. ögrenciler tarafından sevilir tapılır. super bi insandır. aynı zamanda size demir karbon diyagrımı öle bi ezberletir, öyle bi ezberletir :) malzeme dersini 3 sene önce verdim ama hala bi kalem bi de kagıt verin demir-karbon diyagramını ezbere çizerim :) spoiler alert: ****** arkidişler filmin sonunda gemi batıo :P ehe. ******[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Titanik'e kafam girsin Ulen hatun zoruyla gitmiştim o filme, bir tek dans sahnesi ilgimi çekmişti onun dışında film komple baymıştı içimi. Bir daha izlemekmi, töbe töbe daha neler... Ahh kedi ah cidden ekolun en baba hocası Ahmet Ulvi Avcı'yı hatırlattın banada. Derslerine zevkle gittiğim çok nadir insanlardan birisiydi.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: karakedi, 16 Mart 2003 21:16 tarihinde demiş ki: spoiler alert: ****** arkidişler filmin sonunda gemi batıo :P ehe. ****** Puhaha[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ehuehuehue :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Bu arada o resim cizme sahnesini kesmemisler.Butun mal meydanda :P[kaba bir tabir oldu ama..]][hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... [Bu mesaj Deep-Night tarafından 18 Mart 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Koptum ya sanane forumunaTürkiyenin gelecegi kimlere emanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 şu filmi iki kere izlenmeye yeltendim ikiside showda idi ve ikisindede aynı anda başladım ve bitiremedim sanırsam hayatım boyunca titanic izlemeyen bi tek adam ben olucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Gemi batıyor sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 @starda araba sahnesi geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abi o araba sahnesi öyle böyle değildi ahah, bir neslin bilinçaltına havasız ortamda sex fantazisi yerleşti o sahne yüzünden sdf. Yok spoiler falan da, şu filmi izlemeyen bir tek marslılar kalmıştır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar