Hollow-Man Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Kızlar... ah ah böle yaratıklar olamaz ya kesinlikle ben bunların insan olduklarına inanmıyorum...[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Forseti > yannış anlaşıldım sanırım.. Hoşlandığım kızın sevgilisinin yanında bana sarılmasının çok koyduğnu kastetmiştim.. hemde sevgilisi benim eski bi arkadaşım olunca... olay budur.. [Bu mesaj chrounos tarafından 05 October 2003 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 sallayın, değmez... seviyorum derler daha yakışıklısını bulduklarında tekmeyi basarlar :P[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 zaten adam gibi bir kız olsaydı bu kadar kaba davranmazdı, her şeyin bir adabı vardır, kız sanki hiç yokmuş gibi davran, ne intikam ne aşk![hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: ReaperXS, 05 October 2003 19:29 tarihinde demiş ki: daha yakışıklısını bulduklarında [hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi +daha zenginini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 no woman no CRY!!![hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Yoda bile intikamı sevmez... Neymiş intikam yanlışmış :D[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 oooo bn mutluyum kimseyle cıkmıom walla bayagı rahat oluo yane[hline]--------------------------------------------- ]Nobody's Perfect ; we all make mistakes[ --------------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Bertone biraz daha bakın etrafına çiftlerin mutlulugu daha bir ilgi çekici gelicek güven bana ;)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: DoGMeaT, 04 October 2003 11:23 tarihinde demiş ki: benim rededilme rekorum: uzun zamandan beri geiyiği kurduğum,artıık konuşma zamanının geldiği kıza yaklaşıyorum,kendime güveniyorum,güçlüyüm,dünyaynın en süper erkeği benim,hrag,gaza geldim,kızın elinde telefonu var,gittim yanına -ıhh,selam cey.. -git başımdan be salak -ııh,peki 3 saniyede rededildim sonra kız yanıma geldi sonraki tenefüs -"sana öyle çıkıştığım için özür dilerim,cep telefonumda kötü bi msj okuyodum"(oleyyy,şimdi o teklif edecek diye bekliyorum) "erkek arkadaşımla geçen gün kavga etmiştikde." diyor arahhaggga[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 04 October 2003 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] arkadaşımın başına şöyle bişey geldi -betül böyle böyle ben senden çok hoşlanıyorum benimle çıkarmısın? -cık... -efendim? -ı ıh... :lol:[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: -Blind-, 05 October 2003 19:52 tarihinde demiş ki: no woman no CRY!!![hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! bi arkadaşım bana şey demişti şarkıda aslında bi kadın düşüyomuş onu kaldıran adam onun ağladığını görüyomuş kadın yok ağlamak yok değilde hayır kadın ağlama tarzı bişeymiş yani sözlerinden o çıkıyomuş :)[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 soulbringer bilom yaa bnde istiom ama ne biliim olmuo mu bnde mi bi cekingenlik war anamadım gitti yaa bnde istiom ama :([hline]--------------------------------------------- ]Nobody's Perfect ; we all make mistakes[ --------------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 fiercewind 2 üstteki mesajın için -> :lol: bir üstteki mesajın için ->evet ben de öyle biliyorum :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ben öncelikle bu "intikam" duygusunu anlamıyorum, intikam hoş görünür ama aslında boştur. Bu konuyu ilk açan arkadaş, sen o kızı sallama, onun alacağı en büyük ceza odur zaten. Kızları çözmek zordur, ben kendimi bildim bileli deşifre için uğraştım ama bir yere kadar anlayabilirsin... Bütün kızlar "manyak" değillerdir ama "erkek" de değiller. Değişik düşünce yapısı sonucu olan şeyler. Mesela kızların çoğu birilerinin onlardan hoşlanmasına bayılır. Seni reddetse, erkek arkadaşı olsa bile, sen gidip başkasına bakarsan bu kız onu çekemez, çünkü o ilgiye muhtaç olduğunu düşünür, bunun sonucunda sizinle oynarlar. Sizin yapmanız gereken kurulan tuzakları görüp düşmemek ve lise çağlarının geçmesini beklemektir :) Sonuçta gerçekten anlaşacağınız birini tanır, arkadaş olursanız ve o insanı keşfederseniz gerçek aşkı bulursunuz. Bir şey daha var, bu da ilişkilerin yaş ve tecrübe etmek geçtikçe daha olgun ve güzel olduğu. Şimdi reddediliyorum diye ah vah etmek yerine yaşadığınız her şeyden bir şeyler öğrenirseniz, ilerisi için pişmiş ve olgunlaşmış olacağınızı bilin, tecrübeyle sabittir. Ben de 16 yıllık saptım, benim 30 saniyede reddedilme rekorumdan, benden büyük olan bir kız tarafından sen çok olgunsun seninle ileride bir ilişki evet ama şimdi hayır diye terkedilme hikayelerim bile var, ama sonuçta bugünlere geldim, 16 aylık bir ilişkim var ve daha da sürer gibi... Son olarak bunları, yani kız meselelerini çok takmayın, hayat bunlardan ibaret değil, bu meseleye ne kadar takarsan o kadar açmaza düşersin ve başarısız olursun. Uzattığım için özür dilerim, ama evliya gibi adamsın deyip haci derler, size laf arasında rumuzumu da açayım, has hacı değilim yani heheheh Hepinizi öperim yanaklardan...[hline]Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 şimdi düşünüyorum da belki intikam biraz ağır bir tanım olabilir---belki de yapmak istediğim şey tam olarak bu olsa da... sonuçta ağır bir kelime intikam ama açıkçası ben 5 saniye de gülümseye gülümseye reddedildikten sonra bir de gelip böyle bir şey yapan kıza karşı zaten bir sempati besleyemem... yani belki de bazılarınız "kıza mutlaka yanaş tekrar çıkmayı dene" deseydi bile yapmayacaktım ama düşündüğüm şeylerin falan bir şekilde desteklenmesine ihtiyaç duyuyorum bazen... azmodai heralde topicte en çok etkilendiğim şeyleri yazmışsın o konuda sonuna dek katılıyorum sana lise de falan "aşk" adı verebileceğimiz bir şeyin olmadığı fikrini kesinlikle benimsedim bu arada sizlerin hangi dönemleri yaşadığınız bilmiyorum ama gerçekten gözlem yapabiliyorsanız bir ara şimdiki ortaokul ve lise çağlarındaki gençlerin yaşam tarzlarını gözlemleyin ben şahsen sadece çürümüşlük görüyorum onlarda ben bu çürümüşlükten uzak mı kaldım---> Hayır eninde sonunda bu kişilerle takılmak zorundasın ve bir yerden sonra onlara benzemeye de başlıyorsun ama belki de kendimi korumayı biraz olsun başarabilmişlerden biri olduğumu söyleyebilirim... -Melancholy- çıkmak için çıkmak sadece "dostlar alışverişte görsün" gibi bir şey sadece ve sadece gösteriş yapıyorsun ondan ötesi değil... "ben bunla çıktım" "bak ben bunla da çıkmıştım bir zamanlar---taş gibiydi" cilerin en çok sevdiği olay üniversite ve sonrasında bu gibi sapık ve iğrenç düşüncelerine devam ediyorlar mı bilmiyorum ama lise döneminde falan genel olarak ilişki kavramı bundan ibaret ayrıca sevdiğim le de çıkmam ben sevdiğimle gerçek bir birliktelik düşlerim çıkmak bu gibi şeyler için çok basit kaçıyor çıkmak yine bu ortaokul-lise dönemindeki kişilerin kavramı kız konusunda ise şimdlik bir şey yapmamaya karar verdim önümüzdeki 1-2 haftanın neler getireceğine bağlı olarak kararımı vericem ama bu seçenekler arasında adı "intikam" olmasa da ona benzer bir şey de bulunuyor açıkçası[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 o lafları eden bir kızla çıksan mutlu olur musun? iyi ki kabul etmemiş diye şükretmen lazım.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 konuda en yakın olan kişi olarak cevaplıyorum... çağrı atarken bigün ghaza gel ve ben khaldunum..de kız şok olsunb o arada eercan alsın bende khaldunum desin... kopun gülün ölün.... tabi khaldun deme adını söyle... 5 sn de red yiyen yaratık...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bn de ölesine çıkmak oalyını annamıyorum arkadaşlarla konuşurken o bana uymaz işte allahın piyasacısına takılmam faln diorm biraz daha ahlaklı (yannış annaşılmasın) biri faln olsun diince evlencen mi diolar abi aşk bi çeşit sahiplenmedir olmaz öle şeyler belli mi olur belki de 5-10 sene sora evlenirim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar