ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Olay şu... ben geçen cuma günü bi kıza çıkma teklif ediyorum ya da edemeyip bir dünya rekoruna imza atarak 5 saniye içinde reddediliyorum(bu da tamamen gerçek bir olaydır:) çarşamba günü de giriş kapısında nöbetçiyim... teneffüste bir kaç arkadşaım gelmiş kulübeden dışarı çıkmış konuşlurken kız geliyor kulübedeki görevliye servis parasını fln veriyor ardından geri dönerken bana bakıp "N'aber yiğit" diye çok cıvık ve sanki alay edermiş gibi bir tarzda gülümseyerek soruyor ben de refleks gereği(bu da benim bombalarımdan biri) "teşekkür ederim sen nasılsın?" diye cevap veriyorum ama daha sonra durumun farkına varıyorum ben ondan sonra intikam planları düşüne durayım kızın o gün ve sonraki 2 gün içnde sürekli olarak bana baktığını görüyorum ve "acaba intikam almayıp tekrar yakınlaşmaya mı çalışsam" gibi bir düşünceye kapılıyorum burada da devreye siz giriyorsunuz ve sizin tavsiyelerinizi talep ediyorum garip bir durumdayım ve henüz ne yapacağüıma da karar vermedim bu arada intikam al diyenlkerden de intikam önerileri alırsam çok iyi olur teşekkürler[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ba$ka bi kiz bul. o kizin onunde op,saril falan. pis pis yuzune bak(aldinmi boruyu der gibi:P) :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 thantos un dediği olabilir tabi. kız kendini senden daha üstün gördüğü için öyle bir hareket takınmış bence. 5 saniye mi? sen rekor görmemişsin ;)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 nasıl rekor görmemişm kız geldi karşıma "birincisi seni tanımıyorum, ikincisi uzun süreli olarak böyle şeylere sıcak bakmıyorum o yüzden kısaca hayır" sözlerini 5 saniğye içinde sarf etti(bunların aynısıydı sözler:) dediğin olabilir de açıkçası pek de tercih etmek isteidğim bir şey olmaz[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 benim rededilme rekorum: uzun zamandan beri geiyiği kurduğum,artıık konuşma zamanının geldiği kıza yaklaşıyorum,kendime güveniyorum,güçlüyüm,dünyaynın en süper erkeği benim,hrag,gaza geldim,kızın elinde telefonu var,gittim yanına -ıhh,selam cey.. -git başımdan be salak -ııh,peki 3 saniyede rededildim sonra kız yanıma geldi sonraki tenefüs -"sana öyle çıkıştığım için özür dilerim,cep telefonumda kötü bi msj okuyodum"(oleyyy,şimdi o teklif edecek diye bekliyorum) "erkek arkadaşımla geçen gün kavga etmiştikde." diyor arahhaggga[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 04 October 2003 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ah... ben bu kadarını beklemiyordum seninki daha betermiş ben de öncesimnde açamadığım ağzımı kız gittikten sonra da kapatamadım o anda şoktan çıkabilseydim şimndi kafamızda kurduğumuz sürüsüne değişik cevaplardan birini verecektim ama ne yazık ki o şok çok acı oluyo[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 banada bi kiz 1 gun du$undukten sonra ciktigim war demi$ti. ben kendimi yere atmi$tim. cidden salak oluyo bazilari. yahu madem ciktigin war ne diye 1 gun du$unuyosun soole bizde umutlanmayalim.anlamak zor kizlari acayip varliklar. :) o kadar kafa yormaya gerek yok yani. bak keyfine o olmazsa ba$kasi olur. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 o ayrı mesele zaten aşık olabileceğim bir kız değildi ge4rçi hiçbiri değil de olsun...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 başka yalan bulamamış enklasiğini patlatmış kız sana "çıktığım var" tabi:)[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 valla neyi warsa var umrumda degil. :) bana ne ister kabul etsin ister etmesin. ehe. teklif war israr yok. :P[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 "teklif var ısrar yok" euhehuhuhe[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: "birincisi seni tanımıyorum, ikincisi uzun süreli olarak böyle şeylere sıcak bakmıyorum o yüzden kısaca hayır" alınma ama tanımadığın kıza teklif edersen olacağı budur :) her zaman için arkadaş olmaya çalışacaksın, ister hoşlan ister hoşlanma.. belki arkadaşı güzeldir ;) ama işin ilginç yanı da kızlar hep senin zorlanacağın şeyleri yapmanı isterler. en basidinden örnek; kızla süfer muhabbet ediosundur ama bi gıcık arkadaşları vardır ki kızın etrafındaki "protection from yiğit 10 ft' radius" büyüsü gibidirler, kızın yanına yaklaşamazsın (şu anki durumum :p). halbuki çözüm dismiss cast etmek (lol), ama o kadar kolay birşey değil, özellikle benim için :) senin durumuna gelince, thanatos un dediğini yapma çünkü kız bu sefer de içinde kalmış diyecektir (bkz: yılların tecrübesi). içinden ne geliyorsa onu yap derim, sonra böyle dediniz de durum iyice boktanlaştı deme heh bu sabah bende bi gariplik var galiba yazdığım şeylere bak[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: thanatos, 04 October 2003 11:26 tarihinde demiş ki: banada bi kiz 1 gun du$undukten sonra ciktigim war demi$ti. ben kendimi yere atmi$tim. cidden salak oluyo bazilari. yahu madem ciktigin war ne diye 1 gun du$unuyosun soole bizde umutlanmayalim.anlamak zor kizlari acayip varliklar. :) o kadar kafa yormaya gerek yok yani. bak keyfine o olmazsa ba$kasi olur. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © yuh yani :) harbi güldüm euheh[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Hepinize La Havle diyicemde boş biliyorum. Yani sevgi aşk filan bu kadar mı boşaldı, bu kadar mı anlamını yitirdi. Tamam bende hep size söylüyorum ölümüne sevmeyin, deliler gibi kapılıp kendinizi kaybetmeyin ama bu kadar da demedik. Yani sırf çıkmış olmak için çıkmakda ne demek. Çıkamadığın zaman "amaaann bana ne" diyip çekip gitmek de ne demek. Hele birde aşkı savaş gibi görüp "bu gün intikam mı alsam yoksa onun birlikte olmak için kasmaya devam mı etsem" ne demek. Loto mu bu... Yani evden çıkmak zorundsa olmasan içimdekileri daha dökücemde yazık desem, başka da bir şey demesem yeterli olur mu?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 coldwind im canım ciğerim bir tanem içimden geleni yapacak olsam buraya da tavsiye topici açmazdım değil mi:) şahsen şu an için bir kaç gün daha inceleyip(emin olmak için) farklı bir şekilde yakınlaşma çabası içine girmeyi planlıyorum bi de önce arkadaş olma konusuna kesinlişkle inanıyorum ama artık düşündüğüm şeyler farklı yani ben o kızı gerçekten sevmiyorum hatta öyle aşik maşk muhabbetinin de saçma olduğunu düşünüyorum innadığım şey ise belki ilerleyen yıllar içnde gerçek anlamda aradığım birini bulabileceğim o yüzden artık kimseyi sevmemeye çalışıyorum çünkü sonucu genellikle hayal kırıklığı oluyor mesela bu kız da hiç hayal kırıklığına uğramadım ilk defa ve öe,nemsemiyorum da ama eğer çıkma şansım varsa niye geri tepeyim ki diye düşünüyorum o da ayrı bir konu o yüğzden çok da önemli bir şey değil ama elimdeki şansı da değerlendiricem o yü zdedn tavsiye istiyorum[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ben a$ik olucagim kendim gibi birini bulucagimdan pek umitli degilim. ondan $uan icin a$k bo$ bi kavram benim icin. ama gelecek ne gosterir bilinmez. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 04 October 2003 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 fedaykin, senin dediğin gerçek aşk kavramı 20 li yaşlardan sonra başlıyor genelde. ancak günümüz aşk kavramı 12-13 yaşında bile başlayabiliyor, bildiğin gibi. ben ise senin dediğin gibisinden birşey yaşıyorum, bir de tamamen gerçekleşse.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 fedaykine feci +1 anlamıyorum hakkaten bu olayları ben... hele bi de 14 yaşındayım hala sapım bakirim olayları da hakkaten şaşırtıyo beni. Lan nooluyo![hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 fedaykin aslında senin için de cevabımın bir kısmı yukarıda var ama ben gerçek anlamda şunu yazyaım aşka inanıytorum hatta bir yerde kutsal olduğuna inanıyorum ama onu bulacaüğım dönemin teenage olması tamamen bir saçmalık olarak geliyor bu yüzden bu dönemi sadece senin yazığın gibi çıkmış olmak içn çıkmak amacıyla geçireceğpim umuyorum ki bir gün gelecek bahsettiğim o kutsal aşkı bulacağım ama zaten içi boşalmış olduğuna inandığım teenage aşklarını da ıska geçmeyeceğim şimdiye dek gerçek anlamda severek 3 kişiye çıkma teklif ettim ve hep hayal kırıklığına uğradım o yüzden yeterince olgunlaşıncaya dek bu dönemi geçireceğim asıl zamanı geldiğinde ise gerçekten aşka inanarak ve ciddi bir gözle bakacağım ama şimdilerde giysi değiştiri gibi sevgili değiştiren bir gençliğe gerçekten aşka inanarak ve severek yaklaşamam bu sadece bana zarar verir o yüzden ben de onların yaptığını yapıcam aşkı tüketicem[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bencewde a$k olgunluk doneminin duygusudur.ya$im 17 olgun biri oldugumu du$unmuyorum.bana gore insanin tam olarak olgunla$tigi ya$i 23-25 arasidir.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 04 October 2003 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 şunu da göz önünde bulundurmak lazım. bu tür ilişkiler insanın ruhunun kalbinin bekaretini bozuyo ki bakirelikten daha önemli olduğunu düşünüyorum. BEN böyle şeyler yapmış olsam muhtemelen önce karşı cinse saygımı kaybeder, bilahare kendime saygımı kaybederdim. Sonra işte o aradığım kız karşıma çıktığında ya "bu da onlardan biri işte" der ya da "bu kıza benden iyisi layık" diye düşünür en iyi ihtimalle vicdan azabı duyarak bi birliktelik yaşayabilirdim. Tercih sizin her zamanki gibi. İçleri boşalmış olsa da kendiniz için sadece kendiniz boşaltabilirsiniz.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Ya öyle yanımda hatun olsun işte güzel olsun çıkalım para yediriim havam olsun diyen ver hayatın gerçek anlamını -bir bölümü de aşkı anlamaktır- arayan var. Öyle sadece güzel diye bir kızla çıkmak var. Aslında çıkmak lafından hiç hoşlanmama ne demektir yane çıkmak nereye çıkıyon. O da var beraber yaşamak diyeyim çünkü ben öyle göyüryorum hayatını da paylaşacaksan o kadar da güzel olması önemli değil bi açıdan önemli ama seni anlaması ve sana yetmesi seni tamamlaması lazım o yüzden gerçek aşk pek karşımıza çıkmaz. Ama çıktı mı da kaçırmamk lazım benim grüşüm.[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bu konu devam eder ama benim gitmem gerek pazartesi kaldığım yerden devam ederim inşallah[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: fedaykin, 04 October 2003 11:37 tarihinde demiş ki: Hepinize La Havle diyicemde boş biliyorum. Yani sevgi aşk filan bu kadar mı boşaldı, bu kadar mı anlamını yitirdi. Tamam bende hep size söylüyorum ölümüne sevmeyin, deliler gibi kapılıp kendinizi kaybetmeyin ama bu kadar da demedik. Yani sırf çıkmış olmak için çıkmakda ne demek. Çıkamadığın zaman "amaaann bana ne" diyip çekip gitmek de ne demek. Hele birde aşkı savaş gibi görüp "bu gün intikam mı alsam yoksa onun birlikte olmak için kasmaya devam mı etsem" ne demek. Loto mu bu... Yani evden çıkmak zorundsa olmasan içimdekileri daha dökücemde yazık desem, başka da bir şey demesem yeterli olur mu?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ kesinlikle katılıyorum sana fedaykin..onu bunu bırak bizim zamanımızda bölemiydi ya..ben derim ki bi kız olarak senin yapman gereken en güsel şey nasıl reddedildiğini kabul ediosan aynı şekilde ona aldırış etmeden devam etcen yani..intikam falan çok komik şeler bunlar yapmayın allah aşkına.. yapılan yorumlara bakılırsada bazı şeleri bu kadar basite almayın basitleştirmeyin derimm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 "Tüm kizlar, istisnasiz tüm kizlar, manyaktir." diyerek sözüme başlıyayım =P Topicin başında ne kdr kötü reddedildiinizi fln anlatmışsınız, bende bi arkadaşımın bana anlattığı bir olayı anlatayim. Aynı sınıfta olduğu bi kızdan hoşlanıyodu fln, epey de ii arkadaşlardı. Icq da konuşurken fln kendini gaza getirip çıkma teklif etmiş bu kıza. Ve kızın bomba cevabı : "Ya ben senle çıkmayı pek istemiyorum ama bak çok güzel bi arkadaşım var sana onu ayarliyim onunla çık istersen, ok?" Böyle bi cevap aldıınızı düşünsenize ya irenç bi durum. Kızı ilk gördüüm yerde tecavüz ederdim heralde sinirden =P euhe =P Bu arada "12-13 yaşında çıkmaya başlamak çok saçma, o yaşlar aşık olmak için erken" fln demişsiniz, doğru aslında yeterli olgunluğa gelmeden mükemmel bi aşk yaşamak çok zor. bu konuda ben ablamın bana verdiği tavsiyeyi yazmak istiyorum =P : "Bu yaştan sevdiğin kızlarla çıkmaya başla, çok güzel olmaları şart diil, tipsiz olanlarla fln tecrübesizliğini giderirsin hemde olgunlaşırsın. Bu saye de daha olgunlaşınca, çok daha olgun ve güzel, sana çok daha uygun sevgililer bulabilirsin." Belki de bu yaşta "çıkmış olmak için çıkmak" gerekiyor. Çok saçma birşey ama gereken bu galiba .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar