Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Henüz miyavlatamadım ama, bi de kaç kere 3. kattan attıysam henüz 4 ayağı üstüne düşemedi, bozuk sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 LOL! Gunn forum esprilerini bi kitapta toplamayı düşünüyor musun ? çok şirin bi kedi bu arada eheh[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 düşünüyorum ama henüz bir tane olduğu için malzeme yetersiz. *çaktırmadan ikincisini yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 şşşt kızıııım! tanıdın mı ema aplanı? geh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 hav hav! (tercümesi: sahibin accontlya gdrim acelm vardı. gece msj atarm ema abala) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 hey ne $eker seysın sen ole aman kopek lere dıkat et emi[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 gunn sende de mübarek köpek var BMW var Allah arttırsın[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 isirilasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bu kedinin ön patilerinde sorunmu varda sakat gibi[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: kermit_frog, 24 July 2003 20:41 tarihinde demiş ki: bu kedinin ön patilerinde sorunmu varda sakat gibi said: Gunn, topicin başında soylamış kı: kaç kere 3. kattan attıysam henüz 4 ayağı üstüne düşemedi, :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yazııh kedinin tüylerini yolmuşlar[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 sevsem yalarmı[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yalarsan sevebilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 benimki beni yalıo bende onu seviyorum doru tabii evet[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 hayvan sortlana benziyo uhzhz[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 o gözler ne öle[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 terminatör ün köpek versiyonu heua termiköpeks. süpermiş =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: -MrBomb-, 25 July 2003 01:36 tarihinde demiş ki: sortlano ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 harbi sortlan nedir yeni tür yaratıldı[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Gunn, 25 July 2003 00:43 tarihinde demiş ki: yalarsan sevebilir belki *! yorum yapamaz.. eli kolu dili tutulmuştur*[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: -MrBomb-, 25 July 2003 01:36 tarihinde demiş ki: hayvan sortlana benziyo uhzhz[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll utku koç yavaş yaz sırtlan o ;)[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 hmm belki bu sortlan sırtlanın aynı bu hayvan gibi kedigillerden olanıdır :P[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 güzel bir kedi ne kedisi bu çıkaramadım :) Bende doberman kedisi var 2 yasina yakin cok sirin o ogrendi 4 ayak ustune dusmeyi seninkide ogrenir zamanla.Ama miyavlatmak zor benimkinin alerjisi var miyavlayamıyo bide yazıık yapamıyo ya kıskanıo yapanıda olduruo iste hayvan sonucta :)[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 bıyıklarını niye traş ettin kedinin ayıp delikanlı kediye bıyık yakışır ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ev ortamı müsait olsa falan bende aynısındanalıcam belki kırma boxer alırım ama buda hoş :) bu arada universitede kampüste mühendislik fakültesi binasına bi yavru köpek girdi böle tonton bişi merdivenden zıplaya zıplaya cıkıyo bazen tutturamıyo toslayıp poposu üstüne oturuyo falan çeviklik= 0 bende sınava 10 dakika varken indim aşa elerimi çırpınca hemen geliyo avcumu ısırmauya calısıyo falan tabi azını acamıyo okadar sinir oldu eleman bende suratını avcum içine alıp oynuyom sonra ellerimi açıp cırptım hemen ayakları attı avcumun içine havaya kalktı accık geri ittim geri geri sendeleey sendeleye gitti sonra poposu üstüne oturdu gene :P en sonudan sınava 1 dakka kala cıktım yukarı pesimden geldi merdivene biraz yuksek geldi merdiven cıkamadı basladı aglamaya acaip acıklı bi sekilde inliyodu dedim salla sınavı zaten düşük alıcam köpeğe yazık nası aglıyo falan o sırada 2 kız geldi içeri hemen sevmeye basladılar bunu buda sattı beni 2 tane kıza gitti peşlerinden :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar