Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu da benim kedim! *gösterir*

Gunn

Öne çıkan mesajlar

o gözler ne öle[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI)

En güzel deniz:
henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 25 July 2003 01:36 tarihinde demiş ki:
hayvan sortlana benziyo uhzhz[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll

utku koç yavaş yaz sırtlan o ;)[hline]a.k.a LaResistance!

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgivness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bir kedi ne kedisi bu çıkaramadım :) Bende doberman kedisi var 2 yasina yakin cok sirin o ogrendi 4 ayak ustune dusmeyi seninkide ogrenir zamanla.Ama miyavlatmak zor benimkinin alerjisi var miyavlayamıyo bide yazıık yapamıyo ya kıskanıo yapanıda olduruo iste hayvan sonucta :)[hline]Under Construction
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ev ortamı müsait olsa falan bende aynısındanalıcam
belki kırma boxer alırım ama buda hoş :)
bu arada universitede kampüste mühendislik fakültesi binasına bi yavru köpek girdi böle tonton bişi merdivenden zıplaya zıplaya cıkıyo bazen tutturamıyo toslayıp poposu üstüne oturuyo falan
çeviklik= 0
bende sınava 10 dakika varken indim aşa elerimi çırpınca hemen geliyo avcumu ısırmauya calısıyo falan tabi azını acamıyo okadar sinir oldu eleman bende suratını avcum içine alıp oynuyom sonra ellerimi açıp cırptım hemen ayakları attı avcumun içine havaya kalktı accık geri ittim geri geri sendeleey sendeleye gitti sonra poposu üstüne oturdu gene :P

en sonudan sınava 1 dakka kala cıktım yukarı pesimden geldi merdivene biraz yuksek geldi merdiven cıkamadı basladı aglamaya acaip acıklı bi sekilde inliyodu
dedim salla sınavı zaten düşük alıcam köpeğe yazık nası aglıyo falan o sırada 2 kız geldi içeri hemen sevmeye basladılar bunu buda sattı beni 2 tane kıza gitti peşlerinden
:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...