Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer gününde neden hiçbir kız Zed i aramadı?

Zeth-Norr

Öne çıkan mesajlar

Yaw gariban adamlarlniye dalga geçiyonuz :p Siz başka forumlarda başkalarının sizin resimlerini kullanarak diğer insanları ezdiğini görseniz mesala :P

ps: O resimdeki şahıslarla kessinlikle bir alakam yok :)[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lasatami_Kantare, 14 Şubat 2002 23:51 tarihinde demiş ki:
Peki neden BonePART Zed i destekliyor? Merak eden varmı?
Alın size BonePART...

[Bu mesaj Lasatami_Kantare tarafından 14 Şubat 2002 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
aman tanrım bu Saldıray Abi !!!
Saldıray Koyar
eheh pis bi adamdır bu bunun siteside vardır.[hline]"All who would oppose me...beware!"
Sosyal ağlarda paylaş

rofl deyimi gerçek oldu! :D

bir yıldır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum, çatladım resmen kıpkırmızı oldum başımı masaya falan vuruyorum tepiniyorum yaa![hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu...
Sosyal ağlarda paylaş

wallah Caine hepsi Prawlerın suçu...
okul açık olsa direk peşine düşüp resmi koydururuz ama okul tatil adam fırsattan yararlanıp ağırdan alıyor.

bu arada resmi çeken arkadaş makinanın çok dandik olduğunu ben ve sağımdakilerin çıkmadığını söylüyor.eğer doğru söylüyorsa ben sarevok ve fizban yokuz... inşallah yalandır.[hline]"All who would oppose me...beware!"
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
niye upladın güzelim?

edit: bu konuyu ben uplamadım. Yeni üye balonlu biri uplamış fekat sanırsam town watcherlar ucurdu ciciyi haliyle ben uplamışım gibi gorukuyo ama diil :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 23 Ağustos 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...