Zeth-Norr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 İşte bu yüzden. Bay Zed i takdim ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 lol:)[hline][b];) !!buShİ buShİ!! ;)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 kahretsin.... bigün geçmişimin beni yakalıycağnı biliyodum... evet dostlarım, eskiden böyleydim ben, ama bi dizi estetik ameliyattan sonra süper oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Abi yakışıklıymış ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Peki neden BonePART Zed i destekliyor? Merak eden varmı? Alın size BonePART...[Bu mesaj Lasatami_Kantare tarafından 14 Şubat 2002 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 gözlüğü takmamış:P[hline][b];) !!buShİ buShİ!! ;)[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Yaw gariban adamlarlniye dalga geçiyonuz :p Siz başka forumlarda başkalarının sizin resimlerini kullanarak diğer insanları ezdiğini görseniz mesala :P ps: O resimdeki şahıslarla kessinlikle bir alakam yok :)[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disablemen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 zuahaha kopcam yaa[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 said: Lasatami_Kantare, 14 Şubat 2002 23:51 tarihinde demiş ki: Peki neden BonePART Zed i destekliyor? Merak eden varmı? Alın size BonePART...[Bu mesaj Lasatami_Kantare tarafından 14 Şubat 2002 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] aman tanrım bu Saldıray Abi !!! Saldıray Koyar eheh pis bi adamdır bu bunun siteside vardır.[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 şimdi resmimi koyardım.. ama monitörünüz çatlar.. :-D sizi düşünüorum walla.. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Resimle birlikte quote leyen de ilk defa görüyorum. Kardiş siz buralardan mısınız? :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 rofl deyimi gerçek oldu! :D bir yıldır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum, çatladım resmen kıpkırmızı oldum başımı masaya falan vuruyorum tepiniyorum yaa![hline]...daha önce de pekçok dünyayı ziyaret etmiş, kralların sözü ve kılıcı olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2002 Bende de bi resim varda fazla buyuk kucultuncede bısıy anlaşılmıyor. Bide su adam kahkaha dan dimi diyorum yabancı gelmiyor :)[hline]DÍàBLô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Şubat 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2002 bu forumdaki tum KAL lılar 1-0 dan olusuyo yok aslında boyle insanlar auto-reply programı yazmıs kesin kedi bizi yiyo aradan hani nen K.A.L resimleri..nerde bu k.a.l nerde bu prawler? [Bu mesaj Caine tarafından 17 Şubat 2002 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2002 wallah Caine hepsi Prawlerın suçu... okul açık olsa direk peşine düşüp resmi koydururuz ama okul tatil adam fırsattan yararlanıp ağırdan alıyor. bu arada resmi çeken arkadaş makinanın çok dandik olduğunu ben ve sağımdakilerin çıkmadığını söylüyor.eğer doğru söylüyorsa ben sarevok ve fizban yokuz... inşallah yalandır.[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2002 makine dandik değil peder aldı foto amkinesindkei filmi getirir pazartesiye Ayrıca resimler bi sitede özel yayınlanacak yani üyelik isteyecek muhahaha[hline]ELV ENMELU ALA ÜÏÉ [Bir Sonsuz Yağmur Yağsa.. Mutlulukla Islansa Dünya..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2002 lol her hafta pazartesi diyo bakalım noolcak. makineye dandik diyen ben değil fotoyu çeken insan. öyle üyeli müyeli site anlamam buraya koycan fotoyu.[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2002 Burası da üyelijk isteyen bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ne ggülmüştüm ya, çatlayacak kadar gülmüştüm böyle masayı yumruklamıştım.. :) püff dis içimizi daralttın şimdi özledim bu muhabbeti..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 zuahaha o ne öle =P[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: fizban, 15 February 2002 02:29 tarihinde demiş ki: adam estetik ameliyatla japon oldu yahu .. tıp geli$ti mirim ..[hline]Nerede yaşarsan yaşa babam, Sevgi aşk hepsi yalan bkz. michael jackson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 AHAHA M.J. biblo oldu yaw :) kıpırdayamıyo kırılcak yoksa[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 niye upladın güzelim? edit: bu konuyu ben uplamadım. Yeni üye balonlu biri uplamış fekat sanırsam town watcherlar ucurdu ciciyi haliyle ben uplamışım gibi gorukuyo ama diil :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 23 Ağustos 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar