Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve online hakkında..

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

SeLamLar...
Forumları geziyordum.Knight online dan sıkıldım kendime yeni bir online oyun arıyordum.Dikkatimi çekti eve online.Oyun hakkında bir kaç soru sormak istiyorum.

Gördüğüm üzere oyunu internetten download ediyoruz.Peki kayıt için bir ücret istiyormu yoksa bedavamı knight online gibi?

İkincisi madenci diye tabir edeceğim bir sınıf var galiba.Avantajları dezavantajları nedir.Neler yapabilirler neler yapamazlar.

Son olarak oyundaki bağlantı hızı nedir.Lag olurmu ?Olursa fazlamıdır.

Hepsi için teşekkürler.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NeroWarden, 26 Temmuz 2005 14:43 tarihinde demiş ki:
SeLamLar...
Forumları geziyordum.Knight online dan sıkıldım kendime yeni bir online oyun arıyordum.Dikkatimi çekti eve online.Oyun hakkında bir kaç soru sormak istiyorum.

Gördüğüm üzere oyunu internetten download ediyoruz.Peki kayıt için bir ücret istiyormu yoksa bedavamı knight online gibi?

İkincisi madenci diye tabir edeceğim bir sınıf var galiba.Avantajları dezavantajları nedir.Neler yapabilirler neler yapamazlar.

Son olarak oyundaki bağlantı hızı nedir.Lag olurmu ?Olursa fazlamıdır.

Hepsi için teşekkürler.

Selam.
Oyunu eve-online.com dan çekiyorsun.Kayıt yani hesap yaratmak için ücret ödüyorsun ve ilk ay bedava oynuyorsun.Sonraki aylarda aylık ücret var.

Madenciliğe gelince bu oyunun en gzl yani herşey olabilirsin yeterki o konuyla ilgili skilli al ve geliştir.Burada önemli olan gelişme süresi farklılık burada.madencilik oyunun her aşamasındaki oyuncu için en basit gelir kaynağı.Yani herkez yapabilir.ancak biyerden sonra sıkılabilme olasılığın çok falzla :)

Lagdan bahsedersek.Lag sorunu yok denebilir.yeterki yurt dışı çıkışnda sorun olmasın.Eve online kesinlikle lag sorunu varken oynanıncak bir değil bunu belirteyim.çünkü bu oyunda saniyeler içinde karar verebilme çok önemli ve npc vururken sorun yaratıyor lag(ama istasyonda kalırsan bir sorunun yok).

Sonuç olarak kesinlikle kendini oynattırıyor oyun birkaç ay.zaten ilk 5 aydan sonra ii bir karakterle başka şeyler yapmak isticeksin dahada sarıcak :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...