Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Abim almış muzlu soda içeyim dedim bi yudum aldım önce muz tadı geliyor ardın da şarap gibi bi tad geliyor!! :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yok daha neler hmahua olm kafana aldigin darbeden sonra tad alma duyun degi$mi$ olabilir bak haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 olabiler de sanmıyorum yani pizza felan yedim bugun gayet normaldi tadı :P :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 ben bayıldım bu sodalara annemde çok sevio evde kavgasını yapıyoruz ya almışlar 4 tane:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 severim böle deişik şeyler ya bzm evde limonlu avrdı hoş bişi.[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Bide şişeleri tam bira şişesi bizim okulda satmaya başladılardı da bi hoca bi elemanı kenara çekip alıyodu ayaanın altına "okulda bira içilir mi laaynn" diye. Zor izah ettiler durumu:))[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin [Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 26 June 2003 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Aegean, 25 June 2003 21:50 tarihinde demiş ki: Abim almış muzlu soda içeyim dedim bi yudum aldım önce muz tadı geliyor ardın da şarap gibi bi tad geliyor!! :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) hmm bizim okuldaki freşa manyaklığı bundanmış meğer[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Çilek ve Vişnesine hastayım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bende hastasıyım vişnesine. Ayrıca şu yeni çıkan Sırmanında baya çeşidi var. Onlarda güzel[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 limonlusunu bu sene unide benden cok içen olmamıştır herhal :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 :D[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar