Befounder Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Merhaba! WoW'u ciktigindan beri oynuyorum, GW'da beta eventlar, preorderlar derken bitirdim. Ikisinden de su yada bu nedenler ile sikilmaya basladim. Bu aralar uzay/futuristic konulara ilgim artmaya basladi (kesinlikle 8sezon SG-1 bitirmemin bu konuyla alakasi yoktur :P ) Su ana kadar RPG derken hep gecmis ile ilgilendim, hep buyucusudur, savascisidir ile oynadim, artik biraz da eve oynamak istiyorum. Egerkine WoW yada GW seneye eylule kadar beni tekrar kendine cekecek birsey cikarmazsa Eve Online oynamayi dusunuyorum. Bu tur oyunlarda tek basina oynamayi cok severim ama beni besleyip buyutecek sorularima cevap verecek bir Turk grubu varsa cok iyi olur. Su anda ayakta ve saglam olan ve pvp'e yatkin, bana bol bol yardim etmekten cekinmicek, patilerin de bulundugu "corporation"lar hangileri? Birde su anda eve online dunyasi ne durumda? Bir pvp karakterini ortaya cikarmak ne kadar sure alir? Oyun eskisine gore sonuk mudur daha mi canlanmistir? (varsa gaza getirici maceralari, resimleri, videolari esirgemeyin) tesekkurler[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sağlam bir pvp karakteri için en azından bir 6 ay beklemen gerekecek, oyuna girip girmemenle alakası olmayan gerçek zamanlı bir skill sistemi var oyunun, o yüzden başlarda sıkılabilirsin ama aradığını bulacağın bir oyun eve[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 cevap icin tesekkurler. burdaki guidelari ve birkac yerdeki guidelari daha okudum. Acaba uzun suredir oynayan arkadaslar daha fazla aciklayici yazi yazmayi dusunuyor mu? Mesela ilk gunden baslayarak ne tur skilleri train etmeli neye onem vermeli?[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Bu mesaj Befounder tarafından 02 Haziran 2005 09:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 uzun suredir eve online oynayan bir oyuncu olarak sorularina cevap vermeye calisacagim, her turlu imla hatasi affola. oncelikleeve online siradan bir mmorpg degil, sanirim bunun herkes farkinda. Eve onlinei ya seversin yada ilk haftadan nefret edersin :) Oyun tamamen PvP uzerine kurulu, tum market oyuncular tarafindan kontrol ediliyor, bu turde bir ilk hatta. Oyun cikis tarihine gore kat kat gelismis bir durumda, bir cok yeni gemi, gorev, sistem, istasyon ve daha bircok sey eklenmis + buglar duzeltilmis, Diger mmorpglerin aksine xp sistemi dehgil training sistemi var, karakterin oyuna bagli olmasanda gelismeye devam ediyor, Bu oyuna iki ozellik getiriyor ; 1 saatler boyunca canavar vs oldurup xp alip level kazanmaya zorlamiyor insani 2 hicbir zaman senden cok daha once oyuna baslamis bir karakterden daha iyi skillerin olamiyor. Dedigim gibi oyun tamamen PvP uzerine kurulu, insanlarin birbirlerine saldiramadigi "you cannot attack" mesajinin ciktigi sihirli bolgeler yok heryerde pvp yapilabiliniyor. Bunun disinda oyuna yeni baslayan bir karakterin pvp yapmasi oldukca zor. En azindan 1 2 ay skill train etmek gerekiyor, bu zaman boyunca iyi bir gemi almak icin para biriktirebilirsin. Tabi cok iyi bir sirkete girip PvP hayatina ilk haftadanda atilabilirsin ancak PvP yapan sirketler genelde deneyimli pilotlari aralarina aldigindan, tanidik bir arkadasin olmadikca bu zor bir ihtimal kaliyor. simdilik bu kadar umarim yardimci olmusumdur. http://forum.eveturk.com/ bir baska eve online turk forumu www.eve-i.com en unlu eve online forumu (ingilizce) http://myeve.eve-online.com/download/videos/?type=5 genel eve online videolari. Oyunu test etmekistersen 14 gunluk trial var mail adresine gonderebilirim, bunun disinda oyuna girersen oyun icinde eve-turk kanalindan turklere ulasabilirsin. bitti. : )[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 son anda hatirladim skiller konusunda soru sormussun, eger madenci productor yada bu tarz trade skill karakterler istemiyorsan sirasiyla perception intelligence ve memory i yuksek tutmani oneririm. Sakina fighter, explorer vs gibi hazir karakterler secme, custom karakter yarat. PvP icin 2 tane savasci irk oneriyorum : Caldari-deteis ve Minmatar-brutor. Bunla ilgili bir guidelar olucakti biryerlerde ya burda yada eve-turk forumlarinda.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yorumlarin icin tesekkurler, en cok beni oyunda training sistemi ve oyunun karakteri cezbetti. su ana kadarki diger oyunlarda hep bunun gibi politik olaylar, bunun gibi duzenler duslemistim, burda playerbase kendisi bunu hazirliyor ve gelistiriyor. (birazda artik buyucu/savasci isinden sikildim :) ) Bu arada farkettim ki benim zaten bi trial accountum varmis ve ne olduysa(!) 6 kere girdikten sonra birakmisim :P [Bu mesaj Befounder tarafından 02 Haziran 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 biraz once bi karakter yarattim: Int 12 Perc 8 Charisma 6 willpower 5 memory 8 Caldari - Deteis - Tube Child -Scientist - State War Academy Military school - Gunnery - Rocketry - Standard Missiles Burdaki yanlislarim, duzeltilebilecek yerler var midir?[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sanirim bir hata yaptim, yarattigim karakterde learning skilli yok, train edemiyorum. Okudugum bir guideda su yaziyordu: said: Therefore, if you train the Instant Recall (memory) and Analytical Mind (Intelligence) skills first it will save you time training the others. belki de scientist yerine tube child yapip, learning vermeliyim.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Nasıl bir char yapmak istiosan ona göre yön vermen daha mantıklı olur.Fighter için per ve will önemli.ama miner veya üretim veya bilim yapıcaksan int ve mem.social agentler için önemli.per ve will sadece silh motor hızı falan onlarda işe yaradığınıdan bence en önemli att.lar int ve mem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hem kendim icin not olsun hemde yeni baslicak olursa ilerde o da gorsun diye yaziyorum. 1) Ilk once cruiser (Caldari icin Osprey) alicak skill ve para duzeyine gelinecek. 2) Daha sonra charisma verenler disindaki learning skilleri 5lenecek. Yeni seyler ogrendikce buraya yazarim. update: 1) charisma harici tum learnler 5 2) bunlarin advanceleri 4 3) osprey alinacak kadar skill yapilacak. 4) mining ve astrogeology 5 olacak 5) refining ve efficienct 5 ve 4 olacak. Ayrica eklemem gerek, oyundaki turkler oldukca yardimci, hic bir seyi esirgemiyorlar, o yuzden yeni baslarken yalnizlik cekmiyorsunuz, herseyi ogretiyorlar. Baslamak icin cekinmeyin :) [Bu mesaj Befounder tarafından 04 Haziran 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende bi ara eveyi birakmistim. ama simdi tekrar basladim. bence sende basla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar