Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya ben bu siteden mail aldım msn e bağlanmıyor birşey yapıp msn e girebilir miyim ordan aldığım mail ile?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben de @crazysexycool.com maili almıştım o da bağlanmamıştı :)[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 net password aldığınızı varsıyorum. İlla bağlanması lazım çünkü sallama bi mail atsanız bile bağlanıyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bağlanmıyor ama of[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Sanırım artık @hotmail,@msn ve de @messengeruser.com dışında uzantıya sahip e-postalarla MSN'e bağlanamıyorsunuz. Bunun yerine yeni çıkan @messengeruser.com uzantılı MSN'e girebileceğiniz adresleri çıkardılar. Bu adresler mail olarak kullanılamıyor, sadece MSN Messenger'a giriş için kullanabiliyorsunuz. Yakında eskiden @gmail.com ,@yahoo.com vs... gibi uzantılarla kayıt yapıp MSN'e giren kullanıcılar da @messengeruser.com uzantılı giriş adresi almak zorunda bırakılacak.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 halletik sağolun[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: DeadSouL, 01 Ağustos 2005 22:33 tarihinde demiş ki: Sanırım artık @hotmail,@msn ve de @messengeruser.com dışında uzantıya sahip e-postalarla MSN'e bağlanamıyorsunuz. Bunun yerine yeni çıkan @messengeruser.com uzantılı MSN'e girebileceğiniz adresleri çıkardılar. Bu adresler mail olarak kullanılamıyor, sadece MSN Messenger'a giriş için kullanabiliyorsunuz. Yakında eskiden @gmail.com ,@yahoo.com vs... gibi uzantılarla kayıt yapıp MSN'e giren kullanıcılar da @messengeruser.com uzantılı giriş adresi almak zorunda bırakılacak. !! hadi ya. bu kötü haber. ciddi mi bu? kaynak yayınlayabilir misin ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Resmi kaynaktan yazı burada; http://support.microsoft.com/gp/messenger/en-us Aynı yazının Türkçesi de vardı ama maalesef onu bulamadım.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 onu bunu bilmem hala farklı maillerle msn e kayıt olabiliyorum bir güzel yani olunmuyor diye birsey yok tek yapacagin mailini passporta kaydetmek.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ama Bu Olay Belli Degil çünkü 6 Aydır böyle Bişi Var ortada. ama henüz bişi yok ortada.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bugün beni bu siteden gedliğini söyleyen biri listesine ekledi ve Türk olup olmadığımı sordu. Ben de Türk olduğumu söyledim. Sonra bana çok tipsiz olduğumu söyledi :) ve bir link verdi. Verdiği linkte bu siteye üye DeadSouL nickli bir Türk karşıma çıktı ama bu kişinin benimle uzaktan yakından alakası yok.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 [email protected] kullanıyorum uzun süredir. messengeruser olursa da bırakırım...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü !
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 baz1 mailleri kabul etmeyebiliyor
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 http://support.microsoft.com/gp/messenger/tr[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar