hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yada ctrl+alt+del bilem yaparım[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Türkiye'ye gönderiyolar mı şimdi?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gönderiolar ama sorun çıkarıolarmış, bide shipping çok fazla. varsa ameriada bir tanıdıının evine yollayıp ordan DHL ile sana yollamalarını istersen çok daha ucuza gelio.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: fastreload, 09 Temmuz 2005 15:41 tarihinde demiş ki: yada ctrl+alt+del bilem yaparım ben sadfasdfasdf yaparım[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Mirage, 09 Temmuz 2005 15:25 tarihinde demiş ki: nası ya? hangi site? www.thinkgeek.com iste ilk ve ikinci sayfayi oku bi ama. Normalde sorun cikarmiyorlar kötü denk geldi bize, bir de shipping biraz yüklü evet : / 3 parca esyaya 90 ytl verdim girdi biraz. 1 travel mug 2 tisört aldim. Bu arada, su mavi ekran tisörtü nereden? Hemen alicam haha : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: KucukHusamettin, 09 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 09 Temmuz 2005 15:41 tarihinde demiş ki: yada ctrl+alt+del bilem yaparım ben sadfasdfasdf yaparım *!yarılır*[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bastırmak lazım ama nerden[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 [signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: geffen, 29 Ocak 2005 00:22 tarihinde demiş ki: bunu giyen kızın addını dağlara yazarım, hemen dağa kaçırırım. ama nerdee şimdiki kızlar mng delisi 6 km. kuyruk dedikodu meraklıları. Intelligent and beautiful. Tough, but sweet. Computer savvy, while still adorably feminine. You can hack on your own and as you please. You have enough frags to run with the big boys. And no, you don't need any help replacing your heat sink or recompiling a kernel. You are the girly geek that raises the bar. You are cHix0r.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and FightingT.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bu da süper.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and FightingT.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 1 hafta kadar once thinkgeek den deneme amacli 2 tane t-shirt siparis ettim,hemen 2 gun sonra benden cc me dair birtakim bilgiler istediler(zira otomatik adres kontrol sistemleri yokmus,e niye satiyosunuz o zaman salak herifler),gondermedim,2-3 gun sonra "is gezisindeydim mailinizi alamadim,yakinimda boyle bir terminal" yok diyip biraz mail-vari kavga edecegim,bakalim olacak mi.olmazsa da cok onemli degil zaten. ana fikir : thinkgeek den birsey satin aliyorsaniz detayli bi fax-email-telefon trafigine hazir olur(inanmayanlar eksi sozlukten de konuya dair olan entryleri okuyabilirler)[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben bi baktım 45$ shipping var. 3 kişi beraber şeyetsek 15$ olur. 5 kişi 8$. İsteyenler parmak kaldırsın. Olabilir.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ciddi sekilde dusunursenız bende varım .[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ciddiyim ben. 1 kişi daha gelse 15$ shippingle alırım.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ahah cidden çok güzeller ya.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Penthesilea, 09 Temmuz 2005 18:16 tarihinde demiş ki: said: Mirage, 09 Temmuz 2005 15:25 tarihinde demiş ki: nası ya? hangi site? www.thinkgeek.com iste ilk ve ikinci sayfayi oku bi ama. Normalde sorun cikarmiyorlar kötü denk geldi bize, bir de shipping biraz yüklü evet : / 3 parca esyaya 90 ytl verdim girdi biraz. 1 travel mug 2 tisört aldim. Bu arada, su mavi ekran tisörtü nereden? Hemen alicam haha : ) ben senin ilk yazılarını okuduğum için şaşırdım sordum zaten penth, ama sen 3. sayfaya bak orda link var mavi t-shirt için :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 aktiftablet 3-4 kişi olursa ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Almak isteyenler bana km atsın o zaman. [email protected] da msn'im ordan da ulaşabilirsiniz, ama genelde haftaiçi giremiyorum nete. Bu sebepten organizasyon biraz yavaş ilerleyebilir.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: fastreload, 09 Temmuz 2005 15:41 tarihinde demiş ki: yada ctrl+alt+del bilem yaparım onu bırak, ben çalışmıyo diye bütün heryere basarım :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 cok uzun zaman gecmi$ ama bende almak istiyorum. toplu bir alim gercekle$mi$se uzulurum yahu ;*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar