Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon sapığım (bab the kenk)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

@dory biliyorum böyle bir thread açıp sizle paylasmamalıydım özür dilerim hatalıyım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Paticikten bu yüzden nefret eder oldum.
Muhalefet sadece muhalefet.
Bir thread 'ta muhalefetsiz bir konu görmedim.
Görememde.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 23 Ağustos 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 23 Ağustos 2005 01:39 tarihinde demiş ki:

Sevişiyorum, eğleniyorum, kızlarla dalga geçiyorum belkide. Sizeneki? susun şimdi..

O Bir Hendsam Gothique, o sevişir eglenır kızlarla dalga geçer o ki her istedigini bahşeyler. Kimse ondan hesap soramaz. paticige istedigi konuyu açar.
Çünkü o Çünkü o HAQAN[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 23 Ağustos 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanane ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende onu diyorum Sevgili Gothique
Bizler kimizki sana hesap soralım senın actıgın konulara yorumlarımızı dahil edelim

AFfeyle bizi

Gelecek 1 ay ıcındekı 8 sevgılı ve sapıklarınla sana iyi şanslar dilemek düşer bize anca[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Ah şunu eksik beynin anlasa işte kendinde dedin.
Yorum ekle ama muhalefet olma.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

AH bizi affeyle sevgili yüce gothique
Bizlerin eskik beyinliler oldugunu bizim senin seviyene ve kategorilerine yükselemeyecegimizi hatırladıgın ıcın yüce varlık oldugunu kanıtladın yine.

Sen ki telefon sapıgına bab the kenk diyen sen ki sevgililerini patiye üye yaparak paticik nufusuna katkıda bulunan ak-pak eli öpülesice bi gothique'sin.

Nolur bizi maruz gör paşam[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

lol[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

muhalefet olmak için yazanlarla sana tepki gosterenleri karıstırma, kusura bakma ama adın cıkacagına canın cıksın demişler, o hesap seninki.ustelik hala lafımın arkasındayım, madem tum tepkileri(iyi kotu) kaldıramıyorsun, topic acma, acıyorsan "size ne uleyn" deme.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

lol.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ucanarkadaşım . Resmi kaldırır mısın ? Resimde görünen kişi hasta . Ayıp . Lütfen .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Otistiklik hastalığına sahip bir çocuğun resmini koyup altına RETARDED yazmak bana pek süper gelmedi ama .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Sosyal ağlarda paylaş

Super-olympics'den bahsedilmiş.
Bir koşu pistinde ellerini finish çizgisini 1.likle tamamlayan biri gibi açmış ve gülmüş

Even if you win

Kazandığı için sevinen çocuk resmi

You are still retarded.

Neyle dalga geçilmiş ?[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...