Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon sapığım (bab the kenk)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Ehah evet o temmuzdaydı =) bu tarihe kadar neler geldi neler geçti be. =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak bu soruyu ciddi anlamda yanıtlıyacagım, gercekten öyle bir abartı yok ya, benim ortamımda böyle oldu sürekli bu sevgili degistirme konusu degil, kafa dengi bulmam cok zor bir kere, kaç kere kendi kendime hoslandıgımı sanıp iki gün sonra kızın suratına tekrar baktıgımda kendimden nefret ettigim oldu. sanırım aradıgım kisiyi bulana kadar bu böyle ilerliyecek. bir kere aşık oldum hayatım boyunca sadece bir kere. beni bekliyen bir kişi var elbet, her ne kadar şimdi tanımasamda var. oda beni bekliyor.. biliyorum.. onu bulucam birgün.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi arkadasimr zirt pirt sevgili degistiriyosunda butun kizlarda "ay mayhem gelsede benle ciksa" mi diyo ayda bi sevgili degistirir oldun ya . biri oldu , bi evleniyodun olmadi , daha sonra dominant sevgilinmi ne oldu , oldu da oldu yani ...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 23 Ağustos 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

muahauha.
abi anlamadıgım sey?
benim sevgililerimden sizene?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi kıskanmanı gerektiren birşey yokki..
hayat benim hayatım yani. sizene ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Germesin seni falan neden geriyoki ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz mayhem, sen ki bizim "arkası yarın" kusagımızın yegane jönüsun,ugruna klip cekilen kaç handsome vardır sorarım?
evleniyorum asıgım
öldü
resledim
tekrar asıgım
kaçtı
blaa
bla
bl
bunları yazarsan sana ne diyemezsin[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

Kolpa ?
Lol.
Anlamıyan insan toplulugusunuzki siz.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Öldü yazdım gerçek.
Resledim yazmadım o başkasının kolpası.
Bla bla blalar başkasının kolpası..
Bunu anlatabildim mi size ?
Hayır.
Neden anlamadınız?
Ayar etme meraklılıgı işte.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

@2pac sus lol sen iki gündür şurdasın dellendirme ötüp.

Sevişiyorum, eğleniyorum, kızlarla dalga geçiyorum belkide. Sizeneki? susun şimdi..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...