Way Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 dual wield icin fury gitmeye gerek yok bence..30 a kadar dual gittim arms talentlerine vererek pek bi fark olmuyo bence..biraz takıntılıyım ilerde respec e cok para gitmesin diye 2 de bir respec yapmayayım dedim :) 40 ta aldım MS i rahatladım gercekten :) herkes gibi benim de hayalimde var 2 elde axe kullanan orc ama bu oyunda dual wield warrior yalan bisi oluyo bosuna deneyip respec hakkınızı bosuna kullanmayın bence daha kullanmadım respec hakkımı ama ilerde kullanmak zorunda kalacam UF icin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Simdi arkadaslar, 26 talent verdim level 35 im, yarin veya yarindan sonra 40 olurum. Geri kalan 4 talenti neye vereyim armsta sizce? Deflection Rank 5 Improved Rend Rank 3 Tactical Mastery Rank 5 Improved Overpower Rank 2 Deep Wounds Rank 3 Impale Rank 2 Axe Specialization Rank 5 Sweeping Strikes Rank 1 Arms Total: 26 Su durumdayim su an, 4 skill i neye vereyim? Anger management 1/1 ve imp. hamsting 3/3 güzel olabilir mi acaba? Veya charge?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 harmstring bence gereksiz ama warriorlar daha iyi bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 imp hamstring 3 vermeyeceksen hiç verme. imp charge 2/2 ile 2. vuruşunu ms yapma şansın var. anger management ver. charge verirsen birini 2h weapon spec verebilirsin. hamstringe 1 verme.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 da iste su ana kadar gördügüm kadariyla, warriorin karisisnda 5 saniye boyunca dikilmek halk arasinda ölmek demek, o yüzden seettim : ) 2 imp charge, 2 hamsting dedi than bey[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 e önce bi cruelty alsaydın ya[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: zaidral, 22 Ağustos 2005 22:05 tarihinde demiş ki: imp hamstring 3 vermeyeceksen hiç verme. imp charge 2/2 ile 2. vuruşunu ms yapma şansın var. anger management ver. charge verirsen birini 2h weapon spec verebilirsin. hamstringe 1 verme. Ben farmla level kasiyorum 45 sonrasi, anger management mantikli olabilir evet. 2/2 charge kesin vermeye karar verdim o ms dalgasina. anger management + 2h weapon spec mi yoksa 2/3 hamsting mi simdi?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ehahhah eh be penth bin kez dedik... cruelty... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 imp charge cok severim ben super b kills o 6 rage hayat kurtarıyo canlar yakıyo, ikinci vuruşdan ms attrıryo supe ryanı[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Cuce, 22 Ağustos 2005 22:06 tarihinde demiş ki: e önce bi cruelty alsaydın ya fury sevmedim ya, ben (gnome) boyumdan büyük axelarla kodum mu oturtturmak istiyorum : ) cruelty alirsam ms 46 ya sarkicakti = farm yapamicaktim birer birer vercem 40tan sonra[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Execute kullanma durumunda kalirsam da feci anlamsiz olacak anger management FArm yaparken execute kullaniliyo mu[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 verseydin valla daha rahat yapıcaktın farmını =) Neyse geçmiş =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kullanmayada bilirsin ama işte kullanılıyo gaza gelip arada yada reflex olarak, ben baya uzun sure kullanmadım, ayrıca anger managamenty bi moddan diğerine 1-2 rage falan fark ediyo sanırım ki donwtimelarda patlıyo manasız bence[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 düsündüm ki ben kullanmam tahminen, gereksiz gibi geldi. 2 imp charge kesin vercem ya 2/3 hamsting, ya da 2 2h spec o zaman. E hamsting daha mantikli gibi[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 anger management verme...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 farm = dw cruelty olmayan warrior = gimp anger management olmayan warrior = 0dan aggro build = çile ^ayrıca instancelarda tanklık yapmanın bikaç koşulundan biridir.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben de mi fury - dw gitsem acaba bizim mö warriorda. baya garip gelicek ama baltasız güllesiz tauren warrior :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dübel axe ck tatlı druyo taurende valla Ayrıca anger managemnet komik ya hiç gerek yok boş bişi[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 DW baya iyi xp farm sudur budur. Buildde biyere kadar, mühim olan charı benimsemek. Misal bi priest shadowda olsa moba once dot atıp kafasına shield atıp MB falan melee rangede dalıyosa, verimsiz sololar. EN uygun skillleri / zamanlamayı bulup solonu hızlandırmak hep senin elinde Misal Guildin MT arms/prot ve garip bi builde sahip. ama diger heavy prot vb buildleri aratmıyo, gayette domuz gibi tanklıyo herseyi MC da surda burda [Bu mesaj Virtue-L tarafından 23 Ağustos 2005 06:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar