Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya aratip buldum bisiler ama sormakta yarar gördüm cünkü istedigim sey pvp veya instance pve falan degil, hem fikir de almis olurum. Gnome warriorum level 10 a ulasti da, simdi de en hizli sekilde level atlamami saglayacak talent build nedir acaba?[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Emilo, Gnome Warrior <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Temmuz 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Fury talent tree'de %5 crit şansını aldıktan sonra, Arms talent tree'ye odaklanmanı öneririm. Nasılsa yeterince oyun bilgin var, Arms Tree'de neleri seçmen gerektiğini göreceksin :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben furry verdim Mortal Strike alabilecek Talent pointim olunca Talentlerimi 0 layıp MS aldım. Mortal Strike alana kadar pek kolay olmuyor warriorla lvl kasmak ama sonra durmadan yaratık kesiyorsun nerdeyse ;)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 aslında güzel bi mantık. hızlı level atlamakta çok farklı özellikler ister... oo bide yanına priest bi kanka bul varya süper olur. :) oyunun her dakikasını birlikte oynadığım arkadaşım var. adam rogue ben druid. adam hp doldurmak için durmak zorunda olmadığından acaip hızlı gidebilioruz. mesela adamlar sürekli msnde sesli chatte olduğumuz için o kadar çok alıştıkki. birbiriyle konusamayan rakiplerimize karşı bariz bi üstünlüğümüz oluyor. 5vs2 yaptığımızda olmuştur yani. çok etkili... ben sana treeden önce bunu öneririm...[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 level 47e kadar yazdım. değiştirirsin sonra zaten mecburen. ms yada prot olacaksın. 48de rank2 ms geldiği için 48de talent 0layıp paşa paşa oynarsın. Fury: Cruelty 5/5 Unbridled Wrath 5/5 Improved Battle Shout 5/5 Dual Wield 5/5 Arms: Improved Rend 3/3 Deflection 2/5 Tactical Mastery 5/5 Improved Overpower 2/2 Deep Wounds 3/3 Impale 2/2[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 grind = fury dw[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben de talentlari inceledim furry dw mantikli geldi bana da du bi bakim simdi ben su talentlari inceleyip bisi yapayim koyayim buraya, fikrinizi söyleyin. cenx senin söyledigin de mantikli, aslinda arkadas da bulabilirim de ben questle degil farmla level kasiyorum, yani bana bi terminatör yaratmanizi istiyorum ara vermeden mümkün oldugunca hizli yaratik öldürebilecek bisey : ) Priest bu süre boyunca beni heallarsa cinnet getirir tahminen : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bircok skill in ne ise yaradigini ve ne kadar efektif oldugunu bilmedigimden adam gibi birsey secemiyorum. Ama simdi olay Mortal Strike'i alana kadar fury dw gitmek mi? Mantiken sonuna kadar dw gitmek gerek gibi aslinda, o 75% dmg artiran seyi alabiliyoruz degil mi MS yaptiktan sonra da? 31 arms 20 fury yaparim o halde. Ama MS verene kadar, level 10 dan itibaren ne sekilde vericem iste, o yukarda yazan kesin olarak iyiyse öyle yapayim 48 de 0 layayim, bi de neden MS Rank2 de Rank1 degil[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 %75 damage arttıran şeymi var be yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Haha pardon 25 yerine 75 yazmisim :D Offhand dmgini 25% artiriyo[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Cintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: elaidi fake misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 10-14 cruelty 15-19 deflection[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 deflection aldıktan sonra aban DW ye imp demo shout yerine unbrileded wrath bile alabilirsizn abartıp rage içinde yuzersin heoric strike spamlarsın falan filan.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 'unbridled wrath' dan vazgeçemiyorum... addon kullanıp sürekli stance deiştirmek ve farklı stancelardan vurus yapmak istiyorsanız çok fazla range lazım olacak. özellikle ağır silah kullanıyor M.S gibi fazla range yiyen vuruşlar yapmaya gayret ediyorsanız... DW yi çok yararlı bulduğumu söyleyemeyecem zira bitirici vuruşlarda 2handedlar daha etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Delidumrul, 27 Temmuz 2005 03:15 tarihinde demiş ki: 10-14 cruelty 15-19 deflection neden dw e kadar fury vermiyorum?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Cintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: elaidi fake misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 e direk % 5 Dmg reduce alıyorsun %5 parry ile :) Ondan sonrada Furry e geri dönersin işte.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bence direk fury git. %5 parryden kat kat daha güzel şeyleri daha çabuk alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla tek bişey söyleyim , mortal strike olmayan warrior = Paladin , yani NO Dps kullanacagin tek ability mortal strike ve overpower , o bakima direk arms abanip 40 da almaya bak bence , ben öyle yaptim 2 lvl yüksek moblari 2 şer 2 şer kestim 60 olana kadar , sweeping strikes - ms spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Baal onun yerine 40 a kadar fury gidip dw abanip 40 da respec yapsam? Ulen :S oldum ya[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Cintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: elaidi fake misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kesinlikle puan harcaman gereken talent lar Cruelty 5/5 Dual Wield 5/5 Improved Rend 3/3 Deep Wounds 3/3 Impale 2/2 Improved Overpower 2/2 Unbridled Wrath 5/5 tercihe göre Improved Battle Shout x/5 Improved Demoralizing Shout x/5 Deflection x/5 Tactical Mastery x/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Baaluo warrior hakkında hiçbir fikrin yok bence.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Penthesilea, 27 Temmuz 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Baal onun yerine 40 a kadar fury gidip dw abanip 40 da respec yapsam? Ulen :S oldum ya Ben öyle yapmıştım gayetde güzel oldu. MS geldikden sonra akıyorsun ortamlara zaten.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yine mi kasıyorsun ya biz birini adam edemedik senin 3. ne güzel şu benim paladini de kassana sen :) bu arada talent hakkında bilemiyecem sadece penth e laf atma amaçlı yazılmış bir mesajdır :P[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of Alaturqua (Bladefist-WoWEU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Geliyo sorular. 1- Ben 40'a kadar fury gidip 40'ta respec yapmaya karar verdim, iyi midir sizce de? Ha 40'ta MS alicam iste. 2- Bundan sonra ne seceyim, 40-60 arasi 31 arms/ ney 20? Ve hangi talentlarla gideyim MS'e, yani kisaca talent build nolcak. Unutmayin, ben farm ile xp kasiyorum ona göre bir talent build. 3- Two handed mi Dual Wield mi? 40 a kadar ve 40'tan sora? 4- Nerf Shaman[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Tuor, 27 Temmuz 2005 19:34 tarihinde demiş ki: yine mi kasıyorsun ya biz birini adam edemedik senin 3. ne güzel şu benim paladini de kassana sen :) bu arada talent hakkında bilemiyecem sadece penth e laf atma amaçlı yazılmış bir mesajdır :P haha : ) Paladin ne kasicam be kuyruksuz Shamanlarla isim olmaz : P Beraber kasalim agustos sonunda karakterleri? Sen healer olursun ben keserim ahah[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Penthesilea, 29 Temmuz 2005 02:32 tarihinde demiş ki: Geliyo sorular. 1- Ben 40'a kadar fury gidip 40'ta respec yapmaya karar verdim, iyi midir sizce de? Ha 40'ta MS alicam iste. 2- Bundan sonra ne seceyim, 40-60 arasi 31 arms/ ney 20? Ve hangi talentlarla gideyim MS'e, yani kisaca talent build nolcak. Unutmayin, ben farm ile xp kasiyorum ona göre bir talent build. 3- Two handed mi Dual Wield mi? 40 a kadar ve 40'tan sora? 4- Nerf Shaman 1- iyidir. ama ms'i 46 alcaksın çünkü ilk 5 talent kesinlikle cruelty. 2- 5/15 veya 20 fury vereceksin. 20 furyde enrage veriyosun. 3- 2h. 4- /cry more n00b[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar