Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Screen Capture Programı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kaç tutorial hazırlamam gerekiyor. Screen Capture yapan programlardan bir 2 tane indirdim ama kaliteli kayıt yapmıyorlar. Sizlerin kullandığı kaliteli kayıt yapan bir screen capture programı var mı?[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
oyunlarda fraps kullanıyorum.
ama oyun dışında windows için screenshotlar çekebiliyor mu, hiç denemedim.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
kaliteli jpg :)
en azından ben beğendim, paint gibi görüntü kalitesini düşürmüyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
yani video capture dediğim ben resim olarak almak istemiyorum ekranda yaptığımı video şeklinde kaydetmek istiyorum.[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
ha öyle desene :) ben de sırf görüntü almayı istediğini sandım.
neyse evet, fraps video capture'da da çok kaliteli bir program. birçok oyun videosu gördüm, hepsi frapsla kaydedilmişti ve çok kaliteliydi. zaten fraps'ı kullanmaya başlamamın nedeni de oydu...[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Bone, 22 Ağustos 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
oyunlarda fraps kullanıyorum.
ama oyun dışında windows için screenshotlar çekebiliyor mu, hiç denemedim.

demek ki olmuyormuş :([signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
macromedia captivate var bi de, tutorial hazırlamak için güzel diye biliyorum. flash animasyon olarak kaydediyor.

çok kurcalamadım arkadaş gösterttiydi az bişi kolay gözüküyodu.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
  • Yeni Oluştur...