Abus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bir kaç tutorial hazırlamam gerekiyor. Screen Capture yapan programlardan bir 2 tane indirdim ama kaliteli kayıt yapmıyorlar. Sizlerin kullandığı kaliteli kayıt yapan bir screen capture programı var mı?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 oyunlarda fraps kullanıyorum. ama oyun dışında windows için screenshotlar çekebiliyor mu, hiç denemedim.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Görüntü kalitesi nasıl peki?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kaliteli jpg :) en azından ben beğendim, paint gibi görüntü kalitesini düşürmüyor.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben video capture dan bahsediyorum ama :D[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yani video capture dediğim ben resim olarak almak istemiyorum ekranda yaptığımı video şeklinde kaydetmek istiyorum.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ha öyle desene :) ben de sırf görüntü almayı istediğini sandım. neyse evet, fraps video capture'da da çok kaliteli bir program. birçok oyun videosu gördüm, hepsi frapsla kaydedilmişti ve çok kaliteliydi. zaten fraps'ı kullanmaya başlamamın nedeni de oydu...[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 oke bi deneyeyim o zaman[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bu fraps adlı programı desktopta video kaydetmek için kullanamyorum sanırım oyunlar için özel bu?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Bone, 22 Ağustos 2005 11:16 tarihinde demiş ki: oyunlarda fraps kullanıyorum. ama oyun dışında windows için screenshotlar çekebiliyor mu, hiç denemedim. demek ki olmuyormuş :([signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 camtasi screen shot cekebilir ayni zamanda istediginiz oyunu ,filmi,goruntuyu iste herneyse avi olarak kaydeder[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Denedim programı aldığım sonuç beni çok tatmin etti. teşekkürler[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 macromedia captivate var bi de, tutorial hazırlamak için güzel diye biliyorum. flash animasyon olarak kaydediyor. çok kurcalamadım arkadaş gösterttiydi az bişi kolay gözüküyodu.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar