Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 heh şimdi b.net'teki rehbere bakıyordum da frozen throne'u hemen alasım geldi, 1 nisan esprisini nihayet gerçeğe dönüştürmüşler.. :) bu creep hero'lar sağdan soldan mı kiralanıyor nedir olayı? eldeki 4 ile toplam 5'e ulaşılabiliyor mu hero sayısında? (5 hero kendi başlarına ordu olur be) ırkın bir sınırlaması var mı kiralamada? hehehe süper ya panda panda pandaaaa hadi sen de al durma! :lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 benim bildiğim, toplamda 3 sınırını geçemiyosun neutral hero kiralasan bile. zaten neutral hero almak için town hall'ını upg. etmen gerekiyo.. onu da naga rush'ı engellemek için yaptılar zaten. tabi ben betadan biliyorum oyunu almadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ha bide neutral hero lar merchant gibi shop lar var oralardan kiralanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 herolar tavernlardan kiralanıyor, tier başına 1 hero yine, kiralamak için hero gerekmiyor ama altar gerekiyor[hline]Time asks no questions, it goes on without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Panda heroyu koymuslar demek :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 e arkadaşlar bunu hiç oynayan, yorum yapabilecek kimse yok mu birazcık? ultimate olayını iyi buldunuz mu? karizması, konuşması nasıldır azıcık anlatın bre.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 valla çok güçlü bira fırlatıp ardından yaktınızmı 500 civarı dmg koyuosunuz yani rullz.[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lurk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Gayet güzel olmuş, çabucak sindirilemeyecek bir oyun bence. Biraz daha diabloya doğru kaymış oyun hem. unit combatından çok iyice hero combatı var artık. Panda çok tatlı hem :) 6. abilitysine hastayım. [Bu mesaj Lurk tarafından 10 July 2003 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Pandaren Brewmaster rules :) cok tatli ya ilk onu aldim tavern i gordugumde[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar