LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya sevgili pati arkadaslarım bi konuda yardımınıza ihtiyacım var..yorum yaparsanız sevinirim.. pink floyd_hey you anathema_one last good bye... anathema_are you there... pink floyd_wish you were here... scorpions_stiil loving you... bu sarkılar arasından birini dinleme sansınız olsaydı hangisini secerdiniz.. tabi bu sarkıları bilen arkadaslara yoneltiyorm bunu...yardım plss..yorumlar onemlli cunku...:((( [Bu mesaj LastTouch tarafından 23 Ağustos 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 wish you were here ama one last good bye mı diyede tereddüt ederdim[signature][hline]These open doors...
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hey you[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya zaten en cok o 2 si arasında kaldım yaa daha dorusu kaldık..=) ben ve bi dier pati arkadasım..[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 anathema-are u there belli bir nedeni yok bitek scorpionsun parcayi bilmiyorum orda.
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 wish you were here One last goodbye zorlamadı degil ama kararsız kaldım bayagı ikisi arasında.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 still loving you bilinmez mi canım edin hemen. ben bişi diyemem hepsi lazım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Still loving you demisken; bısey dıyıcem katılan olur katılmayan olur Sonata Arctica'nın yaptıgı Still loving you coverı bence scorpions'ınkinden guzel olmuş.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla hepsi guzel yaw. ama sanirim ben de still loving you dicem.[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore?
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hey you... Hepsinin yeri ayri aslinda, ama yine de hey you[signature][hline]Bal adam...
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya su anda kafamızda ztn hey you var ama degisebilir cunku dier parcalarda cok gusel ozellikle anathema..cunku benim icin ayrı bi yeri var ama scorpions da gusel hey you daha da gusel...napcam yaaa[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 one last good bye derim,[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu arada anlamadim ama hepsini dinlesen:) illa ki 1 sarki dinlemenin/dinletmenin ne manasi var.. topu topu 15-20 dakika gider bu 4-5sarkiya bilemedin yarim saat[signature][hline]Bal adam...
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 last touch ya hangi duruma göre istiosun şarkiyi ... ona gore yorumda bulunalim ... uzaktaki sevgiliye , wish you were here iken eski sevgiliye , still loving you öneririm mesela :D[signature][hline]*Ben Kimim ??? *The Voice of RELAXOLOGY *Anime listem için PM atın , görüşelim...
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya olay dinleme meselesidiil..biz bi arkla bu sarkılardan 1 ni bi organızasyonda calıcaz..ama sadece 1 tanesini calabiliriz..hakkımız o kadar.. oyuzden karar veremıyoruz hangisi olmasına..siz olsanız hangisi anlamında..peki mi???[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hmm ozaman pink flowd çalin derim , keza en çok bileni bunun vardir ...[signature][hline]*Ben Kimim ??? *The Voice of RELAXOLOGY *Anime listem için PM atın , görüşelim...
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 one last goodbye bence...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 pink floyd - hey you..[signature][hline]Tulahr
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 organizasyonsa fazla romantik/bunalim vs. sarkilardan uzak dur... hey you da biraz politik kacabilir ya neyse:) Yine de aralarinda en iyisi[signature][hline]Bal adam...
Öne çıkan mesajlar