Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu garip patiye yardım lutfenn....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya sevgili pati arkadaslarım bi konuda yardımınıza ihtiyacım var..yorum yaparsanız sevinirim..
pink floyd_hey you
anathema_one last good bye...
anathema_are you there...
pink floyd_wish you were here...
scorpions_stiil loving you...
bu sarkılar arasından birini dinleme sansınız olsaydı hangisini secerdiniz.. tabi bu sarkıları bilen arkadaslara yoneltiyorm bunu...yardım plss..yorumlar onemlli cunku...:(((

[Bu mesaj LastTouch tarafından 23 Ağustos 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya zaten en cok o 2 si arasında kaldım yaa
daha dorusu kaldık..=) ben ve bi dier pati arkadasım..[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Mesaj tarihi:
wish you were here

One last goodbye zorlamadı degil ama kararsız kaldım bayagı ikisi arasında.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Mesaj tarihi:
Still loving you demisken;
bısey dıyıcem katılan olur katılmayan olur

Sonata Arctica'nın yaptıgı Still loving you coverı bence scorpions'ınkinden guzel olmuş.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
ya su anda kafamızda ztn hey you var ama degisebilir cunku dier parcalarda cok gusel ozellikle anathema..cunku benim icin ayrı bi yeri var ama scorpions da gusel hey you daha da gusel...napcam yaaa[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Mesaj tarihi:
ya olay dinleme meselesidiil..biz bi arkla bu sarkılardan 1 ni bi organızasyonda calıcaz..ama sadece 1 tanesini calabiliriz..hakkımız o kadar.. oyuzden karar veremıyoruz hangisi olmasına..siz olsanız hangisi anlamında..peki mi???[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
  • Yeni Oluştur...