Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu güzel kadın hapse atılır mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de evdeki kücük odayi hücreye cevirmeyi düsünüyodum aslinda,iyi denk geldi bak,orda rahat edemezse hani.. :P
saka bi yana yasalar önünde herkes esittir,biri güzel,biri zengin,birisi yakisikli diye hapse alinmazsa bu sefer cirkinlere,fakirlere ayip olur bana göre:)[signature][hline]to be or what to be!!
Mesaj tarihi:
@schaker777
çocuk halinden memnundur abicim :) nie ceza alsınki şimdi :D hem dersten geçion , hemde zevk yaşıosun :) şimdi ceza vermek niye :-?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yapmasaydı oh ii olmuş bu güzelliğine hiç yakışmamamış..gitsin çeksin cezasını.
*!sırıtarak el sallar:D*[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
ulan biz 14 yaşımızda lgs iel uğraştık bide ameirkalı öğrencie bak[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:

[spo1=+16]

[/spo]

O çocuğu bulup döverek öldürmek istiyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA

Mesaj tarihi:
Ulan böyle bir öğretmenim olsaydı benim büyük ihtimalle derslere daha iyi sarılırdım,derslere sarılmanın yanında ona da sarılırdım tabi...Of ulan ilik gibi hatunmuş[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
şikayet eden çocuk insan olamaz kanımca adamı insan vatandaşlığındna çıkarmalı aslında kim arkadaş olur o adamla zati bu saatten sonra dışlansın tek kalsın ömrü billah o da çeksin bi ceza aaaa çok kızdım
Mesaj tarihi:
nerede kaldı böle öğretmenler ya...keşke bana da yapsa..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 21 Temmuz 2005 12:30 tarihinde demiş ki:
[spo1=+16]

[/spo]

O çocuğu bulup döverek öldürmek istiyorum..
[signature][hline]let's rock !

bende bende bende!!!

[Bu mesaj uncla tarafından 21 Temmuz 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi benim öyle öğretmenim olsa varya...püüüh püh...ah bi koşu hikaye okuyim gaza geldim bak...hmm nerdeydi bu hah Okulda Seks :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
harbi ya alan memnun satan memnun nasıl ortaya çıkıyor böyle şeyler.ah amarıkada olmak vardı :D[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
abi ben çocuğun tipini çok merak ettim...kesin böyle şoparın allahıdır...bi kere gözlüklü yada çilli orası kesin...uzun ortadan ayrık amerikan piji saçlarıda olabilir...of allahım offf..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
bence çocuk annesine gidip "anne , ben öğretmenimle okulda ...." gibi bi laf etmiştir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...