ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bizde niye yok ya...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aboov hapise mi tıkıcaklar bunu ? :'([signature][hline]peace!
UTN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben de evdeki kücük odayi hücreye cevirmeyi düsünüyodum aslinda,iyi denk geldi bak,orda rahat edemezse hani.. :P saka bi yana yasalar önünde herkes esittir,biri güzel,biri zengin,birisi yakisikli diye hapse alinmazsa bu sefer cirkinlere,fakirlere ayip olur bana göre:)[signature][hline]to be or what to be!!
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 atılmamalı bence hapse, o çocukta kesin gay fılandır, öyle hoca şikayet edilirmi. güzel güzel gençlik hayatını yaşardın canın istedikçe.[signature][hline]Deli333
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 @schaker777 çocuk halinden memnundur abicim :) nie ceza alsınki şimdi :D hem dersten geçion , hemde zevk yaşıosun :) şimdi ceza vermek niye :-?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Çocukluğunu yaşıyamadın galiba .)[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yapmasaydı oh ii olmuş bu güzelliğine hiç yakışmamamış..gitsin çeksin cezasını. *!sırıtarak el sallar:D*[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ulan biz 14 yaşımızda lgs iel uğraştık bide ameirkalı öğrencie bak[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 [spo1=+16][/spo] O çocuğu bulup döverek öldürmek istiyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle...Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende bu kadinin gozluge ihtiyaci olfugunu dusunuyorum[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ulan böyle bir öğretmenim olsaydı benim büyük ihtimalle derslere daha iyi sarılırdım,derslere sarılmanın yanında ona da sarılırdım tabi...Of ulan ilik gibi hatunmuş[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ayrıca bu hocayı şikayet eden çocuk gaydir,dombilidir,kendinde değildir[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 şikayet eden çocuk insan olamaz kanımca adamı insan vatandaşlığındna çıkarmalı aslında kim arkadaş olur o adamla zati bu saatten sonra dışlansın tek kalsın ömrü billah o da çeksin bi ceza aaaa çok kızdım
Machiaveli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bole bi hocam olsa onun motivasyonu ile ben simdi Oxford'da okuyordum :)[signature][hline]Saklisokak
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 alakası yok sınıfta kalırdınız sürekli ;)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kesin kıskandığından birisi şikayet etmiştir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 nerede kaldı böle öğretmenler ya...keşke bana da yapsa..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Slat, 21 Temmuz 2005 12:30 tarihinde demiş ki: [spo1=+16][/spo] O çocuğu bulup döverek öldürmek istiyorum.. [signature][hline]let's rock ! bende bende bende!!![Bu mesaj uncla tarafından 21 Temmuz 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 abi benim öyle öğretmenim olsa varya...püüüh püh...ah bi koşu hikaye okuyim gaza geldim bak...hmm nerdeydi bu hah Okulda Seks :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 İmza kampanyası yaparım o kadın hapis'e girerse.. O kadının yeri benim evim !!![signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 harbi ya alan memnun satan memnun nasıl ortaya çıkıyor böyle şeyler.ah amarıkada olmak vardı :D[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Gidip Grev Yapıcam...[signature][hline] "Hiç Ölmicekmiş Gibi Çalış, Yarın Ölücekmiş Gibi De İbadet Et!"
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Absolut, 21 Temmuz 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Şöyle tacizci bir bayan hocamız olmadı ya ona yanarım. :tup:[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 21.07.2005 SEX, DRUGS , ROCK&ROLL and BONEPARTS BLOG. YEAH. - Axl Rose
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 abi ben çocuğun tipini çok merak ettim...kesin böyle şoparın allahıdır...bi kere gözlüklü yada çilli orası kesin...uzun ortadan ayrık amerikan piji saçlarıda olabilir...of allahım offf..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bence çocuk annesine gidip "anne , ben öğretmenimle okulda ...." gibi bi laf etmiştir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar