Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Şöyle klas yerler yazarsanız çok sevinirim. Aman amele yerler olmasın. Ankara'da yaşıyorum kaç yıldır da, cafelere diskolara hiç takılamıyorum. Takılan var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 cafe kızılayda dolu işte birlikte gidioruz arada bir de topluca gitmedik ama simit kafeler var bissürü kızılayda zaten her adımında görürsün hms sonna bahçelide puzzle var disko bar çok ilgimi çekmediği için şurasını kaçırma diyemeyeceğim ama bahçelide borsa var bir de bizim burda ehe (oran) newcastle var. istersen uğrarsın bi ara buraya birlikte gideriz :P ne biliim işte cafe olarak nereye adımını atsan cafe var zaten. arjantindekileri fazla bilmiyorum onu da başkaları analtır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 her yerde cafe var biliyorum. ama ben klas yerler soruyorum. simit kafe gibi amele yerler değil.[hline]Sessizliğimde az ama öz konuşurum. Gevezeliğimde çok boş konuşurum. Demek ki neymiş: "Bonecrusher SUS!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 lol ne demek lan amele rulz bence :) hatta canım simit istedi eahuaaeh abi ne tür bişi istediğini belirt o zaman :) mesela bişiler atıştırmak için simit cafeler rullaz. oyun oynamak için puzzle var vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 leman cafe, puzzle cafe tarzı birşeyler olsun. hatta bak ivy gibi yerler de olabilir. oralar daha da lüküs.[hline]Sessizliğimde az ama öz konuşurum. Gevezeliğimde çok boş konuşurum. Demek ki neymiş: "Bonecrusher SUS!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 korunun ordaki salata iyidir[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 istliyim ben ama arkım hep meydey die bi bardan bahsediodu güzelmiş yazılışını bılmıorum gerçi dorumu yazdım ama sports internationalin ordaymış bude q wrek vardı[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 benim bildiğim meydey dandik bir yerdi. kızılaydaydı. sports international bilkentte.[hline]Sessizliğimde az ama öz konuşurum. Gevezeliğimde çok boş konuşurum. Demek ki neymiş: "Bonecrusher SUS!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 borsa , adrenal , puzzle , cade deyiz , cumbalı ( biraz orta kararda olsa ) bunnar bahçeli kızılayda pek bilmiyorum valla tunalıdada takılırım bide hep isimlerini unuturum hatırlayınca yazarı genelde oversould a giderdim ordaki arakadaşlarla girerdik tunalıdakilere de alışkanlık isimleri unuttum gene :)[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 ha borsa acayip bi yermiş böle en fazla içilen içkinin fiyatı tavana vuruyomuş acayip bişiler eğlenceli gibi gözüküo[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 evet öyle fazla içilen içkinin fiyatı tavan yapıo az içilen taban[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 www.hangibar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Küfe Müzik Türü: Pop-Rock, Türkçe Pop, Fasıl, Türkü-Özgün Müzik, Taverna, Metal-Hardrock, Arabesk-Fantazi oha abi metal-hardrock ararken çıktı bu, adamlar arabesk bile çalıyor. yuh yani, çalcakları metal ve rock müzikten ne hayır gelir bu pezoların...[hline]Sessizliğimde az ama öz konuşurum. Gevezeliğimde çok boş konuşurum. Demek ki neymiş: "Bonecrusher SUS!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 hangibarı inceliyorum şimdi. may day farklı bir yermiş. ben my way ile karıştırdım. ayrıca hiç diskoya, bara felan gitmiyor musunuz?[hline]Sessizliğimde az ama öz konuşurum. Gevezeliğimde çok boş konuşurum. Demek ki neymiş: "Bonecrusher SUS!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 myvay dunyanın en koyu yerı lan aeaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Biraz alakasız oluccak ama bahsi geçince merak ettim oversoul un akibeti nedir?? kapandı dediler taşındı dediler aslı nedir bu işin? [Bu mesaj observer tarafından 05 September 2003 06:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 may day harika bi yerdir tavsiye ederim. şu an may beach sanırım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 oversoul ilk önce tunalı hilmi - aynalı pasajı'ndaydı. sonra tunus caddesinde bir yere taşındı. Sonra orayı da kapattılar. Yok oversoul diye bir yer tamam mı? Konuya geri dönelim... Şu site bayağı güzel de, birçok kafe var. Metal - Rock çalan bir yer aradım genellikle fasıl çalan, saklıkent gibi konser yeri gibi dizayn edilen yerler var. Sizin gidip beğendiğiniz nereler var?[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 may day may beach ikiside var 12(gece) den sonra açılıyo may day may beach acık surekli cok da guzel deil ama ankaranın en iyisi ama cafeye gitcem diyosanız monoploy cafe bahcelide Nargile içicem diyosanız hobby cafe bahcelide ayrıca tunalıda jazz bar vardır gitan ın yanında orası güzeldir yaşlı i amca çıkıyo adını unuttum güzel sölüyor Arjantine gitmeyin pamperoya hiç gitmeyin Not: 2 gundur giremiyodum forumlara özlemişim hehe (win 98 sux)[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Kafa dinlemek için Borsa-Vip (Beysukent) çok güzel bi yer baya da kaliteli Elinde alkol ile sağa sola göz gezdirmek için Mayday (Sport int-Bilkent) uygun Elinde alkol ile sağa sola göz gezdirirken güzel türkçe müzik için Koru Salata uygun Cafe olarak: Arjantin caddesinin sonunda Cafe Sade diye bi yer açıldı. Orası hoşuma gidiyo.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 oversoul tunus tan bestekar'a taşınmıştı sonra kapandı, olgunların oraya tekrar açılcak felan diyolardı ama görünürde bir şey yok efenim gelelim bar cafe olaylarına metal/rock istersen john f kennedy ile tunus un kesiştiği yerde bi bina var bilirsin orada graveyard iyidir, aman old schoola girme gay bar diyo herkes oraya :) ben hiç gitmedim ama limon ve gölge var kızılayda, cafelere gelince tunalı da ottimo var tunalı tayfı nın mekanı, cigsi de gelir kafa olanı da zaten kafa olanlar birbirini tanır mutlaka :) muzikler güzel rock felan çalıyo genelde nargileside fena değil :) oraya cigs geliyo felan muhabbeti de yapmazsın heralde cigsler her yerde :P öyle yani ankarada fazla atraksiyon yok ama biz bunlarla da mutluyuz :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 disko ne lan? club falan de bari.diskomu kaldı. *!çeeri çeeri leydi* neyse ben sana gittiğim yerleri yazayım.bahçelideysem puzzle,monopoly,hobby,borsa'dan birindeyimdir.(bazen Mc 'le burger'ada gittiğim oluyo :)) tunalıdaysam genellikle kafa'da oluyorum.bazen komik olacak ama tunalı puzzle yada borsaya gidiyodum.bazen dolphin.bide eskiden ottimo'ya gidiyodum.arjantin'e nadir giderim.hatta son zamanlarda hiç gitmedim.koru'daysam genelde mc :) bazen north shield. gece diyosan mayday , 20 , faceless gibi yerler var.bide salata var ama orası sizi açarmı bilmem.ben sırf kızlar isterse gidiyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ha bi de tunus tan tunalıya kebap 49 un oraya çıka n bi sokak var tam o sokakla tunus un köşede mini bar var ayrıca, aslında sadece bir bakkal ve merdiven basamak gibi yerlerden oluşan bi mekan ama alkolcülerin vazgecilmezi :) wanderer ı gömrmüştüm bi kere orda :))[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bide adonis var bestekar sokak ın kennedy ile kesiştiği yerde, küçük bi yer, muzikler güzel, nargilesi de var[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 friends & trends super yerdir biraz pahalıdır ama su anda bence ankaranın en iyi mekanı. manhattana uzun zamandır gitmiyorum ama persembe gecelerini mutlaka duymussundur.gideceksen persembe git. hayyami de guzel yer.peynirleri ve sarabı guzel.sarabı seviyorsan hayyamiyi dene. kafe olarak arjantindekiler genelde guzel. dart oynamayı seviyorsan "the house"a takıl.dart cafe diyebilecegin yerlerden.yalancıktan 1 tane dart koyulmus yer degil. galeri sera sakin ve degisik yerdir.tavsiye edilir.menusu cok iyi degil ama ortamı cok guzel..kız ark. gidilecek ozel gunlerde siddetle tavsiye edilir.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar