Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev arkadaşı

Zubadam

Öne çıkan mesajlar

said:
Mum_Chamber, 21 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
tanıdığın insanlardan seçmek en güzelidir.

Tanıdığım arklarım ya başka yerleri kazandılar yada kazanamadılar :( ankarada da beraber ev tutabilceğim arkadaşım yok[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Sosyal ağlarda paylaş

ew arkadası hiççççççç tawsiye etmiyorum..felaket kawgalar cıkıyo.aklına gelmicek seyler sana batmaya baslıyo bi süre sora.bence imkanın warsa yanlız kal.
canım sıkılır ew arkadası olsun diyosan hiç yeltenme bence..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Sosyal ağlarda paylaş

zubadam gazeteye belli kriterler koyarak ilan verebilirsin ev arkadaşı için örnek: sigara içmeyen 18-24 arasi bay/bayan, kiraya her ay 100 milyon aktkı yapabilecek mümkünse bilkent işletme okuyan ev arkadaşı aranıyor
gibi (off-topic bi başka topicdede uyardim zubadam bir üstteki mesaj quotelanmaz biraz dikkat et arkadaşım)
Sosyal ağlarda paylaş

can sıkılmasından ziyade para için diyordur sanırım..

bence ilk seneni yurtta geçir, daha sonra okulundan bulursun..

ya da istersen kayıt olanlara teker teker sormayı dene :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goraxe, 21 Ağustos 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
(off-topic bi başka topicdede uyardim zubadam bir üstteki mesaj quotelanmaz biraz dikkat et arkadaşım)
bu o kadar üzerinde durulacak bir konu değil. sadece bir tavsiye.. o yüzden pek büyütmeye gerek yok. büyütülecekse de özel mesajdan büyütülebilir..

ayrıcana sigara vs. demişken, sen sigara içmiyorsan o da içmesin, alkol kullanmıyorsan o da kullanmasın. bunları en baştan konuşmalısın. daha sonra pürüz olur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtta rahat olmam gibime gelio
bide yıllardan beridir üniye geçişimle bi eve çıkmayı kafaya koydum eğer şimdi yapmassam kendime ihanet etmiş gibi hissedicem :D

inat artık bu saatten sonra öylede böylede çıkıcam ama arkadaş olursa iyi olur :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Sosyal ağlarda paylaş

abi siyaset benide bozuyo ama orada bir renkte olmak zorunda bırakıyolar insanı örn Gazi Üni yiyosa bir dusunceyi benimsemeden tarafsızım die dolas ortalarda hırsızlık devlet yurtlarında cok fazla ozelde nasıldır bilmiyorum ama özel yurtlarında tarikat olayı var (bazılarında)
su öss yi hiç kazanamasamıydık acaba?[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

Sosyal ağlarda paylaş

:) Gazi üni sinde deilim allahtan

www.evarkadasi.com diye bi site buldum ama pek uygun birini bulamadım kendime :)

mümkünse cebecide 100-150milyon arası
sigara içilebilen evcil hayvan beslenilebilen bi ev istiyorum...

:) alırım bi paticik evime severiz ailecek[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Sosyal ağlarda paylaş

Güvenebileceğin, iyi geçinebileceğin biri olması şart. Kısacası sadece tanımak yetmez, iyi tanıdığın biri olmalı. Bence önceki önerilere kulak ver, ilk yılı yurtta geçir, hatta belki şansın yaver gider, iyi bir arkadaş bulur, 2. dönem bile çıkabilirsin.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence tek kal.
Hiç arkadaşın yoksa! Ki tek gittim diyosun?

Hoş okula gidip sen,sen,bide sen gelin eve çıkalım diyecek halin yok.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...