Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ev arkadaşı bulmak için yapılası şeyler nelerdir ?? Nasıl düzgün ev arkadaşı bulunur bileniniz varsa bi el atsın lütfen :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tanıdığın insanlardan seçmek en güzelidir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Mum_Chamber, 21 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki: tanıdığın insanlardan seçmek en güzelidir. Tanıdığım arklarım ya başka yerleri kazandılar yada kazanamadılar :( ankarada da beraber ev tutabilceğim arkadaşım yok[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tanıdıgın ınsanlardan olması cok onemli ınsanları tanımıyorsan aynı catı altına gırmayeceksın hıcbırzaman ....[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ew arkadası hiççççççç tawsiye etmiyorum..felaket kawgalar cıkıyo.aklına gelmicek seyler sana batmaya baslıyo bi süre sora.bence imkanın warsa yanlız kal. canım sıkılır ew arkadası olsun diyosan hiç yeltenme bence..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 zubadam gazeteye belli kriterler koyarak ilan verebilirsin ev arkadaşı için örnek: sigara içmeyen 18-24 arasi bay/bayan, kiraya her ay 100 milyon aktkı yapabilecek mümkünse bilkent işletme okuyan ev arkadaşı aranıyor gibi (off-topic bi başka topicdede uyardim zubadam bir üstteki mesaj quotelanmaz biraz dikkat et arkadaşım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mali açıdan arkadaş şart :( Onun haricinde anlaşabildiğim biri olursada şahane olur...[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 can sıkılmasından ziyade para için diyordur sanırım.. bence ilk seneni yurtta geçir, daha sonra okulundan bulursun.. ya da istersen kayıt olanlara teker teker sormayı dene :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bencede ilk seneni yurtta geçir sonra bulunur nasılsa :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Goraxe, 21 Ağustos 2005 15:33 tarihinde demiş ki: (off-topic bi başka topicdede uyardim zubadam bir üstteki mesaj quotelanmaz biraz dikkat et arkadaşım) bu o kadar üzerinde durulacak bir konu değil. sadece bir tavsiye.. o yüzden pek büyütmeye gerek yok. büyütülecekse de özel mesajdan büyütülebilir.. ayrıcana sigara vs. demişken, sen sigara içmiyorsan o da içmesin, alkol kullanmıyorsan o da kullanmasın. bunları en baştan konuşmalısın. daha sonra pürüz olur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 mum oraya zaten yazdım o kondua ginede eklemişsin teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yurtta rahat olmam gibime gelio bide yıllardan beridir üniye geçişimle bi eve çıkmayı kafaya koydum eğer şimdi yapmassam kendime ihanet etmiş gibi hissedicem :D inat artık bu saatten sonra öylede böylede çıkıcam ama arkadaş olursa iyi olur :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bi site olması lazım bi aratma yap. ordan bulabilirsin belki.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Başka bi topic te beni mi uyardın ?? neyse.. dikkat ederim... sigara içerim alkolde nadiren tek şart uyuşturucu kullanmıycak birinin olması lazım...[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hazır elin değmişken Benim içinde Balıkesir e ev arkadası bulsana yurtta kalmak sux hırsızlık siyaset belli kurallara uyma peh ben mi yapcam o kadar seyi hiç zannetmiyorum[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Hırsızlık konusu evlerden uzak olsun yani çok sinir bozucu bi durum... siyasete karışmam beni alakadar etmez... ama belli saatlerde gir çık olayı bozar... hemde tiksindirir...[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 abi siyaset benide bozuyo ama orada bir renkte olmak zorunda bırakıyolar insanı örn Gazi Üni yiyosa bir dusunceyi benimsemeden tarafsızım die dolas ortalarda hırsızlık devlet yurtlarında cok fazla ozelde nasıldır bilmiyorum ama özel yurtlarında tarikat olayı var (bazılarında) su öss yi hiç kazanamasamıydık acaba?[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 :) Gazi üni sinde deilim allahtan www.evarkadasi.com diye bi site buldum ama pek uygun birini bulamadım kendime :) mümkünse cebecide 100-150milyon arası sigara içilebilen evcil hayvan beslenilebilen bi ev istiyorum... :) alırım bi paticik evime severiz ailecek[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Güvenebileceğin, iyi geçinebileceğin biri olması şart. Kısacası sadece tanımak yetmez, iyi tanıdığın biri olmalı. Bence önceki önerilere kulak ver, ilk yılı yurtta geçir, hatta belki şansın yaver gider, iyi bir arkadaş bulur, 2. dönem bile çıkabilirsin.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bence tek kal. Hiç arkadaşın yoksa! Ki tek gittim diyosun? Hoş okula gidip sen,sen,bide sen gelin eve çıkalım diyecek halin yok.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Derim valla :P Burdan ilgilenenler varsa da açığım özel msg dan ulaşabilirler :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 zor is cok iyi tanimak lazim, ayni evi paylasican kolay degil.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 baba gidin tanışın okulda böle adamlarla 10 gunde bulursunuz kafanıza göre birini ya kantine fln asın icabında ev arkadası fln die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Eğer bulamazsam netten fln başka çare yok zaten yapıcam :D zaten 2 aya kadar buldum buldum bulamadım kötü yola düşçem :P[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yonja'dan tikky bir ev arkadaşı bulunabilir :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar