jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Ronaldinhoavci, 09 Ağustos 2005 23:14 tarihinde demiş ki: 2-4-4 kalede-cordoba defans-luciano , kratochvil orta saha-alex,uğur boral,timuçin,mehmet topuz forvet-caner altın,fatih tekke,yattara,umut bulut 39.050.000$ sizce iyimi ??? kar ettiğin yerler riskli geldi bana.. caner, uğur, umut filan.. isaac ve erdal kılıçarslanı tvsiye ederim. erdal bilhasa çok ucuz.. gerçi rakibiz ama olsun b son :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Takımıma son bi sekil verdim.En iyisi bu oldu heralde. Bi fikir belirtirseniz sevinirim. Kale:Cordoba Defans:Luciano/Önder Turacı(ileri cıkar az gol yer) Orta saha:Alex/Szymkowiak/Ugur Boral/Ysufsimsek/altan(alayı AMC gol atar attırırlar) Forvet:Tekke/Promise/Zbiryol(gol assist hepsi onlarda) birde bütün futbolculari 60 dakikadan fazla oynayan alternatifi olmayan futbolcular olarak sectim.[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ali Tandoğan'ın cezası bitince defansa onu koyun,adam hem gol atar hem assist yapar.Kermit abi sende kratochvil ya da ibrahim üzülmez i koy oraya.Korayı niye koyuyorsunuz ki orta sahaya?Öyle assistçi golcü biri değil...Ha birde wederson ya da jaba dan biri sakat,ona göre dikkat edin.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. [Bu mesaj RamsesII tarafından 10 Ağustos 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 mondragon ümit özat önder turacı orhan ak iliç hasan şaş koray avcı lazarov okan yılmaz sinan kaloğlu tita[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 4-4-2 hamidou(denizli) emrah(ts)-song(gs)-i.toraman(bjk)-orhan ak(gs) semak(ts)-aurelio(fb)-tümer(bjk)-wederson(ankaraspor) fatih tekke(ts)-ersen martin(ankaraspor) nasil kadro =)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? [Bu mesaj uncla tarafından 10 Ağustos 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj uncla tarafından 10 Ağustos 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj uncla tarafından 10 Ağustos 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kufur edeceksiniz haklisinizda takimin son hali bi dahada bozmayacagim. 4-4-2 hamidou emrah-song-i.toraman-o.ak yusuf-semak-alex-wederson f.tekke-e.martin 39.800$ ne dersiniz ? [Bu mesaj uncla tarafından 10 Ağustos 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj uncla tarafından 10 Ağustos 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ayrıca geçen sene bu oyunda seozun boyunca en çok puanı getiren Alex'tir.[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Abi bence en iyisi aldiginiz futbolcularin gecen sene atigi goller asistler takımlarının yedigi golleri oyunun kurllarındaki puan sistemine gore bi hesaplayin kafaniza yatarsa yapin bence. Futbolcularin daimi oynamasi da onemli.[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ------------------volkan--------------------- kürşat--------------------------------fabiano kleberson--------wederson--------szymkowiak atilla birlik--promise--ailton--e.martin--yattara[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... [Bu mesaj MoMo tarafından 10 Ağustos 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 50 bin dolar borç alsak bi yerlden ? [signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 10 Ağustos 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kadromu degistidim kalede : oscar cordoba defans : luciano , el saka , erdinç yavuz , risp ortasaha : alex , aurello , timuçin forvet : Isaac Promise , Anderson , Fatih Tekke tam 40 milyon $ dolar son kadrom diyebilirim yarı$macı arkadşlara başarıla dilerim :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla güzel kadro yapmışsın :-)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Taktik:3-4-3 Kale:Khaled FAdel Defans:Roman Kratochvil,El Saka,Erdinç Yavuz Orta Saha:Gökdeniz Karadeniz,Alex De Souza,Kirita,Marco Aurelio Forvet:Zafer Biryol,Okan Öztürk,Okan yılmaz 39.850.000 dolar[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! [Bu mesaj Khirsah tarafından 11 Ağustos 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 AİLTONU BU hafta koymayın.20 dakka falan oynayabılırım dıe demec vermısti yanlıs hatırlamıyorsam.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Khirsah senin kadro çok güzel olmuşta kaleye daha iyi bir isim koyman güzel olur bence...Küçük takım kalecilerine pek güvenemiyorum nedense[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 volkan demirel risp - erdinc - el saka kirita - alex - aurelio - batista anelka - yattara - promise 39.950.000 $ 50.000$ larida $ike icin ayirdim. son hali budur benimde. guzel oldu be ;)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 muahahah çok güzel oldu çok güzel oldu[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben biraz kolpaladım ama :) Rüştü Önder Luciano Deniz CemKaraca Appiah Alex Aurelio Cihan ZaferBiryol IsaacPromise En çok sahada kalması muhtemel adamları seçtim cem karaca zorunluluk oldu para kalmadı gözüme ilişti koyuverdm haha[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 rustu diyarbakir macinda oynamicak vodan. volkan , yedegi olarakta serdar cikicak sanirim. degistir yani :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hmm tamam düzelteyim onu :) Her hafta değiştirebiliyormuyuz bu takımları? Birde başarılı oldukça bir miktar para verselerde onunla daha iyi adamlar alabilsek fln..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 olay o zaten takip meselesi ;) 2. Katılımcılar, 11 kişilik takım kadrolarını her hafta Cuma günü saat 18:30'a kadar güncelleyebilir[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Volkan El Saka-Önder-Radek Aurelio-Alex-Krita-Wederson Lazarov-Promise -Anelka 39.050.000$ icime dogdu forvetler :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 volkan luciano - risp skoko - inceman - aurelio - alex - ceyhun ersen martin - necati - isaac ; buda benimki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: RamsesII, 11 Ağustos 2005 02:35 tarihinde demiş ki: Khirsah senin kadro çok güzel olmuşta kaleye daha iyi bir isim koyman güzel olur bence...Küçük takım kalecilerine pek güvenemiyorum nedense Abi Fhadel iyi kaleci de tabii önündeki defans sapıtmaz inşallah,kaleciyi ucuz tuttum hem Gökdeniz,hem ALexi aldım.Fatih Tekkeyi de alacaktım ama olmadı:)başka ucuz ve iyi bi kaleci bilen varsa memnun olurum,aslında bu kalecileri maçtan maça değiştirmek lazımirakibe göre fln yani ne biliyim,Erciyes fener maçında Fhadeli atmak lazım di mi ama...[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 E üye oldum ama takım kuramıyorum nalet şey 1. olacagımı anladı engel çıkarıyo[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar