Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Santana ve yaptıkları

Tarist

Öne çıkan mesajlar

Bu adam,süper gitar çalarken niye başka aptal tiplerle müzik yapıyor.Ortaya çıkan müzikten pek hoşnut olmuyorum ben.Bi de kliplerinde de karı kız oynatmaya başladı,anlam veremedim.Sanki hiphopdıbedmoddafakalar müzik yapıyo.
Yazık ediyo kendine bence.
Madem bu kadar iyi çalıyo ve tanınıyo..Kursun bi Rock n' Roll grubu doktursun.Boylece yeni nesilde kaliteli müzikle tanışır.

Nedir sizin yorumlarınız?
Sosyal ağlarda paylaş

bence su anki calıs sekli oldukca iyi yani bilindik arkadan melodili gitar yerine solo gibin daha değişik bi tarz yarattı bence gitarda obur turlu cok klişe olurdu derim[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other.
-No, dude it's christmas.
-Oh, then what's Halloween about?
-Costumes and candy...
-Oh...

Sosyal ağlarda paylaş

santana yi ben hic bir zaman rock n 'roll guitarist i olarak duymadim daha cok latino havasi var calisinda bile guitar dan ciakn sesi falan .... santana ... led zeppelin - rock n'roll sarkisni calarken dusunemem ben mesela ayri bir sitili var oyle gidiyo[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Sosyal ağlarda paylaş

rock n roll ruhunu guitarda tasiyan BANA gore (bende fazla okadar guitar uzmani degilim bak budavar suda var demeyin sonra lol) Jimmy Page , Keith Richards, Joe pary (yanis yazmis olabilirim), jimm Hendrix (Hendrix dersem Eric Clapton da girer ama hic girmiyim ondan sonra jeff beck gelir neyse unutalim simdilik lol), Richard sambora , Slash , ACDC nin de guitarist vardi adini hatirliyamiyorum aklima gelmiyo suan lol baska hatirliyamiyorum[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 13 Şubat 2003 04:27 tarihinde demiş ki:
santana şarkılarında az gitar çalıyor

sevmiyorum tarzını[hline][b]
I know that the spades are the swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
War, war never changes...

Katılıyorum;
gitar çalışını da, stilinide sevmiyorum
çoğu şarkıda çaldığı aynı melodide cabası...
Sosyal ağlarda paylaş

geyik olsun die yazıyorum cosmıyalım:)
abi adam 50küsür olmuş bi öncki şarkıda ne çaldıını hatırlamıyoki,hep aynı gidiyo,kayıt yapanlarda ben paraya bakarım kalanına karılmam felsefeli adamlar,ondan öyle..

dela abiyede katılmıyo diliim içten içe[hline]peheeey şu kaslara bak hele,tıkla pelivanım tık eylede müfrezelerden mfreze beğendiriim sana!

[Bu mesaj Kendersever tarafından 13 Şubat 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 13 Şubat 2003 01:24 tarihinde demiş ki:
valla sana prs gitar yapsa custom, mesa boogie amfini tasarlasa, kari kiz hastan olacak deseler, sende birakirsin hippi triplerini woodstock gunlerini mtv adami olursun.

Beni nerden tanıyosun da,benim o durumda ne yapacagımı biliyorsun?

Adamın yaptıgı hoş degil dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Müzik piyasasında oldugumu söylemedim.
Ama diyebilirim ki dinledigim muzik gruplarının hiçbiri karı,kız para* için muzik yapmıyor.Ve bence bu muzik gruplarının cogu bence kaliteli muzik yapıyor.

*Karınlarını doyuracak kadar,yetiyordur.

Zaten bunun muzik piyasasının içinden oluo olmamanla ilgisi yok ki.Muzik'in neden yapıldıgı belli.Sanatçı'nın duygularını,düşüncelerini ister enstrumanlarla olsun ister vokal le olsun,dinleyicisine aktarmasıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler güzel güzel tartışın, kişisel saldırılara girmesin, Taristçim Dela orda sen ve sen de derken bi genelleme yapmış, fazla alınmışın sen de :)

Ve ne yazıkki, Dela bu işin biraz içinde olduğundan bilgisi var, gerçekten de para olmadan müziğini dünyaya duyuramazsın, sadece kendi çapında duyurabiliyorsun. Ve bana sorarsan bir dinleyici mi daha iyi bilir, yoksa hem bir dinleyici, hem de bu işin içindeki biri mi, e ben işin içindekine biraz katılırım[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...