Malkavian6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Böyle bir şaka programı vardı hastasıydım ben tekrar gösterime girmişti galiba hangi günler bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yahu o program gerkçekten çok keyifliyidi, tekrar gösterime girdiyse izlemek isterim açıkçası, bilgisi olan biri paylaşırsa sevinirim. Yahu ne diye bu forumda bir Malkavian serisi var? Birşey mi kaçırdım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sürekli yörünge dışına gidiyor nick ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 evet :) çok güzeldi gerçekten panik yaparlardı hep korkuturlardı konuğu[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kusura bakma malkavian dayanamıcam bi garezim yok saldırı amaçlı yazmıyorum ama sen neden ban yemenin amacını ısrarla anlamıyorsun? hani 1 kere banlanırsın hatanı anlarsın ama dayanamayıp yeni bi acc alırsın onu anlarımda, bu kaçıncı account un acaba? yani forumun kurallarını neden bu kadar ısrarla ihlal ediyorsun anlam verebilmiş değilim edik: pm filan demeyin özellikle yazdım [signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me [Bu mesaj Aegean tarafından 22 Ağustos 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 orası seni ilgilendirmez bunları pm le bildirceksin cevap verceksen konuyla ilgili bişi yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Eheh malkavian'ın ilki beğenildi devamı çekiliyor paso..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 malkavian yanlış bölümle başladı bence önce 4 5 6 yı sonra da 1 2 3 ü çekmeliydi[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian7 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yahu bilen yok mu hangi günler şu şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: SoulCube, 22 Ağustos 2005 03:12 tarihinde demiş ki: malkavian yanlış bölümle başladı bence önce 4 5 6 yı sonra da 1 2 3 ü çekmeliydi *!camdan atlar, gelir* (tribute to mumi)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kanal d yayınlıyomuş ama günlerini bilmiyorum[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar