Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastayım ama Patideyim...

KaKsi

Öne çıkan mesajlar

1 haftadır bademcik, öksürük v.s. den sonra üstüne daha bunlar geçmemişken bir de bacağı sakatladım. Bu günüde kendime tatil ilan ettim, 2000mg lık antibiyotik le gelip bilgisayarın başına oturdum.

Müzik dinlemek istedim yapamadım. Windows um tamamıyla sapıttı ve makineye format da atamıyorum. XP cd'im yok :D Hemen aklıma ağ üzerinde ki kendi sitemi de host edem server geldi. Uzak masaüstü ile bağlandım ve oradan foruma bağlandım.

Şu anda kan ter içerisindeyim, antibiyotik ağır geldi sanırım sarhoş gibiyim ama forumu bırakamıyorum. Yatıp uyusam diyorum ama onu da yapamıyorum. Uzandığım zaman feci bir öksürük tutuyor ve uyutmuyor.

Patiden kopamıyorum... :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha o antibiyotikler adamı napıyo biliyo musun? 2 sene önce 1 ay süren agır bi faranjit vakası yaşadım. doktorada gitmiyodum ama sigara içmeye çalışırken bagdemciklerden kan geliyodu fln (en azından kan geliyodu gırtlaktan) sonunda gittim doktora 5000mg mı ne acaip saglam bitane verdi. kullanmamın 3. günü faranjit geçmişti emmevelakin ben tuvalette mahsur kalmıştım. 3 gün boyunca tuvaletten çıkamadım yan etki mi ne yapmış metabolizma kaldırmadı antibiyotigi. abartmıyorum 3 dkda bir mıçıyodum uyuyamadım fln hiç. en son tuvalette "allahım kurtar beni mumin bi kul olucam" diye yalvarırken hatırlıyorum. allah kimseye göstermesin faranjite fln razıydım.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir dahaki sefere 2 tane birden çekeyim o zaman 4000mg olsun da kurtulayım. Hasancım geçmiş bi hadise bile olsa sana da çok çok geçmiş olsun, seninlen bir msn yapamadık ya ona da yanıyom haliyle :D

Bu arada öksürük genelde uyumaya çalışırken oluyor. gıcık gibi bişi, sanki uyutmamak için ısrar ediyor, bende oturarak uyuyorum. :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bende sana hastayım kaksi ve bende hala patideyim ama ben topic açtımmı? açmadım.. sen neden topic açıosun?
gir bakim içeri. kırarım kemiklerini :hrr:

neyse logout edip gidiom ben. 2 gün soona görüşürük.. :-)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun dileklerine teşekkür. Bende kaçıyorum iyide döndü başım...

Lonliye de şunu diyim, trapzone da tikkatli ol, adamın sinirlerini rahat aliorlar topuklarına da kurşun döküyorlar :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

cook gecmıs olsun
bende 2 gundur 3 saatlık uykuyla duruyorum ama hala patıdeyım
offs hastalık cok kotu bıse[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

Git uzan.!
Hastalığa tek ilaç dinlenmektir.
Pc başında yorma kendini.
Biz bekleriz seni merak etme.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...