karakedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 Dalga falan geçmiyorum, İnternet Üst Kurulu İnternetin Türkiye'ye gelişinin 8. yıl dönümünde Türkiye İnternetini büyütmek, yeni projeler başlatmak, İnterneti geniş kitlelere tanıtmak, yaymak, toplumun gündemine İnterneti yerleştirmek, ve Türkiye İnternetine ivme verecek etkinliklerin yapılması amacıyla 9-23 Nisan'ı İnternet Haftası olarak ilan etmiştir... Yazınınn devamı icin : http://www.internethaftasi.org.tr/> Birde bu link : TC internet üst kurulu ehe bilemem walla iyimidir kotumudur internet haftası, ama en azından okulları taitl etsinler. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 23 nisan gibi bisi nese dolmamiz lazim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cressida Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 kutlamak icin butun hafta boyunca 7x24 online kalmayi oneriyorum, tabi benim gibi dial-up userlar icin bu telekomu zengin etmekten baska ne ise yarar bilemem :-p :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 İnternet haftasını hatırlamnız gusel , ama bu ilk defa bu sene kutlanmıorki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 ne hatırlatması ya ben direk yeni gordum cokda guldum. fransa cıkısımızın 600, miami cıkısımızın 170 ping oldugu bi internet olayımız war. bunun nesini kutlıycaz ? fransa nere miami nere. yani tam tersi olsa anlıycamda heeh. olaya bak ya. bide kutliycakmıyız bunu? aman diim ben almiim. ama okulları tatil yaparlarsa kutlarım tabi niye kutlamiim :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 NE yaaa illa birseyi iyi mi kutalmamız gerekiyor ?? Herkes internet haftasini 23 nisan kıvamında kutlarken dünyada , biz 10 kasım ayarıda kutlar su anki durumumuzun hakkını veririz , en azından gerçekçi kutlamalaryapılır.. hattan düşme adına herkezi 1 dk. saygı durusuna davet ediyorum ve akabinde internet marşı ... :-) :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 internet marsi ne? su "a/s/l?" die basliyan dizeleri olan siir mi sonra "what are you wearing" die devam eden? hahahah :-p :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XAlphan Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 Hehe turkiyedeki internete internet diyolarsa kutlayalım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2001 said: On 2001-03-14 13:10, Athenax wrote: internet marsi ne? su "a/s/l?" die basliyan dizeleri olan siir mi sonra "what are you wearing" die devam eden? hahahah :-p :-p iyide aşkım sen nerden bilion böle şeleri????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 vay bee turkiyede internet haftası denen bişivarmış. Ama internet neden yok ben anlamadım hala?[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 komedi diyorum sadece[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Eskiden bende severdim chati. İnternete sahip insanlar hep saygılı aklı başı yerinde insalardı. Bakın zengin demiyorum eskiden internet çok ucuz değildi. Modemi felan zaten chat in tatlı olduğu zamanlar bilgisayara sahip olan insanlar, parası olan kendini bişi sanan köylü tiplemer değildi yani kültürsüz cahil veya saygısız insanlar o zamanlar interneti bilmiyordu. Çünkü onlar teknolojiyi takip etmiyordu, ama bazı insanlar vardı ki ailesi iyi, akıllı, aklı başında, internet dünyasının Türkiye de gelişmesini takip eden, teknoloji ile ilgilenen şahıslardı. İşte chat in zevkli olduğu zamanlar sadece bu insanlar internete girerdi çünkü internet daha it kopuk ayı tipli insanların eline daha geçmemişdi... Şimdi nasıl? milletin yarısı ya manita bulucam diye yada cs oynucam diye nete giriyor. Bu tiplerin çoğunluğu da düzgün insanlar değil, hani vardır ya köylerde parası var diye sünnet sırasında çocuğuna silah hediye eden, sonra atış yaparken çocuğunu seken bi mermi ile vuruluşunu izleyen sonrada; "Eööö zöten gendü zuçuydu" diyen tipler olur ya? Hah tam o tipler internetimizi ele geçirdi geçmiş olsun...[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] [Bu mesaj Chemical tarafından 18 June 2003 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 kötylü deyip genelleme yapma bence çok yanlış düşünüyorsun o konuda ''köylü milletin efendisidir''[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 öle genelleme yapmadım ama bazı tipler öle ya cidden sanki köyden gelmiş gibi iş gücü yok manita arıo nette sinir bişi Zurnaya girince gelen auto msg lerin hiç öle tipi yerinde kültürlü insalardan geldiğini sanmıyorum. Köylü dedim ama oradada akıllı iyi insanlar vardır ama onlarda o kadar çok yok.[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Yaşasınnn oleyyyy... şak şak şak şak ıslık ıslıkk .... [hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Internet haftasında ne yapılır[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 TT net binasının önüne gidip kutlama yapılır :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 2 yıl önceki topic bu be ? Hem bu seneki internet haftası geçeli çok oldu[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 :-)[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 oha harbı lem yuh bee kım cıkardı bunu pıyasaya ...[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 e üzerinde zaten nisan ayzıyo sitenin[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 abi kim up ladı bunu bende yenimi öğrenio millet diom :P[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 *! füyt füfüfüyt (ıslık efektı) lala alalalalaaaaalaaalaaa*[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Buda yeni moda oLdu eskiLeri upLamak[hline]icQ=135954330 Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: LevieMaxilack, 18 June 2003 14:09 tarihinde demiş ki: vay bee turkiyede internet haftası denen bişivarmış. Ama internet neden yok ben anlamadım hala?[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. afferim böyle saçma sapan bi yorum ekleyerek konu dışında en eski mesaj atılan topiği upladın helal...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar