BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Yine başlığından anlaşılabilecek birkonu daha açmanın mutluluğu içindeyim polifonik C55 melodisi yükleyebileceğim birsitebilen varmı? google da aradım yeterli türk sitesi bulamadıum da my-siemens de göndermiyor türkiye bölümü henüz açılmamış[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 sende c55 mi var ? ne zaman aldın ? aldıysan güle güle kullan niye bana sormadın.. vs..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ehueh saolun daha alalı fazla olmadı doğru PoP var ama sadece 3 bölüm var 3 cü bölüme geçince prenses çıkıyor "beni kurtarırsan sana çok güzel bir sürprizim olacak" diyor sonrada " hedehödö adresinden oyunun tam sürümünü indirmen gerekiyor" diyor :) a aklıma gelmişken oyun da yükleyebileceğim yerde biliyorsanız söyleyin hipir.com diyebirt yer var ama yetersiz[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende var c55 www.ertelwap.com'a bak gprsten yada gir tagtag wapa search et ben bisürü yükledim :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız? Hepsi birden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Eskiler canlanıyor...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar