icejdan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Arkadaşlar ben osi serverin de accunt almak istiyorum ama nasıl girecegimi nasıl baglanacagımı bilmiyorum aceba bi yardım edermisiniz...Eyer bana yardımcı olursanız sevinirim ve ben Nebula,Locus serverindeyim ama bu kadar. artık yeni serverler keşvetmek istiyorum yardımı olun lütfen...Clientini nerden indirecegimi bana yazarsanız sevinirim...İCQ:151253993 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Bence hiç girme ilk önce halfmumi'nin threadi bir oku AoS çıktı ve lag zirvelere ulaş(mış)tı[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 O log in sorunlarını bi kaç güne kadar düzeltecekmiş osi Lag olayını falan...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 icejdan, OSI bir free server değildir. OSI dediğimiz yer UO' nun Official Serverlarına verilen isimdir. Buraya girebilmek için orjinal oyuna ya da en azından bir orjinal oyunun cd-keyine sahip olmalı ve ayda $10 ödemeyi göze almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar