Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 milyar aşağısı araba? hatta 1 milyar aşağısı...

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Ehe biraz komik olacak şimdi :) doğandan başlayıp,murat 124 vs vs. tarzı hatta olmazsa şu 2. dünya savaşından kalma Jeep lerden arıyorum
Biraz biriktirdim 500 milyon civarı...
şimdi 800 milyon- 1 milyar arası bir jeep arıyorum =)
Sadece şehir içi kullanım için.Şehir dışı içinde olur..

Var mı böyle bildiginiz site felam? hatta nasıl olur nasıl yapılır? Plakayı üzerime almak felan nasıl olur-kaça patlar ... vs vs.. herşeyi yani..

Alınca arkaya "Liselim" yazdıracam söz [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

Suburban biraz buyuk gelir:) Babamin arkadasinda vardi birtane.. Tam bir aile arabasi.. Ayrica cok fazla benzin yakar.. Ve konumuna bakilirsa en az bikac milyarda o arabayi duzeltmek icin harcaman gerekir. Motorunda hasar olmasa bile uzun suredir kullanilmadigi belli.. O yuzden motoru parcalara ayirip yeniden koyman gerekebilir...
Yani kisaca unut:)[hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

Genel Özellikler:

1969 model c/10 suburban tüm yürür aksamı çalışır vaziyette sadece kaporta yüzünden ve araç çokluğu sebebi ile ayrıldı.klasik 6 silindir motor yerden vites arazili .sadece parça olarak alsanız en az 5 katını ödersiniz!!!!

Haha, epey güldüm buna ya. Hmmz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ERHOT, 30 April 2003 23:14 tarihinde demiş ki:
olm halfmumi al 106 GTİ paşalar gibi yaparsın modifiyeni canavar gibi olur yaklaşık olarak sana 20-22 milyara patlar daha fazla deil yane

hade lan!
=) Para mı basıyorum burada?

Cj-5 Alıyorum Kral gibi.... 4 milyar bişi ...

Alırsın ford olursun lord...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...