Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ehe biraz komik olacak şimdi :) doğandan başlayıp,murat 124 vs vs. tarzı hatta olmazsa şu 2. dünya savaşından kalma Jeep lerden arıyorum Biraz biriktirdim 500 milyon civarı... şimdi 800 milyon- 1 milyar arası bir jeep arıyorum =) Sadece şehir içi kullanım için.Şehir dışı içinde olur.. Var mı böyle bildiginiz site felam? hatta nasıl olur nasıl yapılır? Plakayı üzerime almak felan nasıl olur-kaça patlar ... vs vs.. herşeyi yani.. Alınca arkaya "Liselim" yazdıracam söz [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=379110 eheh bu çıktı sanırım alabilirim :)))[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Suburban biraz buyuk gelir:) Babamin arkadasinda vardi birtane.. Tam bir aile arabasi.. Ayrica cok fazla benzin yakar.. Ve konumuna bakilirsa en az bikac milyarda o arabayi duzeltmek icin harcaman gerekir. Motorunda hasar olmasa bile uzun suredir kullanilmadigi belli.. O yuzden motoru parcalara ayirip yeniden koyman gerekebilir... Yani kisaca unut:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bence biraz daha idare et arabasız biriktermek için çünkü alacağın arabanın masrafı kendisinden fazla olacaktır büyük ihtimal ile[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 KM 0 YIL 1969 Biraz acaip herhaLde km göstergesi bozuk :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe icQ:135954330 dIkLama SakIn Kötü oLur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bühüüü :( woswo alacak para bile çıkmıyor...tüüü[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Çıksa bi garip olur zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bizim arabayı veriyim sana 30-40 milyona istiyosan...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 3.950.000.000 a bir jeep var parayı az daha biriktirip onu alacam :( başka çıkar yolu yok ya değilse...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 a orda bizim eski sattığımız 60 model bi arabayı gördüm bi tuhaf oldum 1.250 ye satıyolarmış gidip alsammı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 şey istiyom ben plakayı yazıyım o bana hangi arabaya kayıtlı olduğunu ve nerde olduğunu sölesin öle bişi warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 senin alacağın araba 1 milyar sana maliyeti 2 milyara patlar bi de masraf yapacan bence hiç alma biraz daha biriktir. hatta borsa işine felan gir bakarsın bişiler olur zengin olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 hiç kasma babanınkini kaçır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Genel Özellikler: 1969 model c/10 suburban tüm yürür aksamı çalışır vaziyette sadece kaporta yüzünden ve araç çokluğu sebebi ile ayrıldı.klasik 6 silindir motor yerden vites arazili .sadece parça olarak alsanız en az 5 katını ödersiniz!!!! Haha, epey güldüm buna ya. Hmmz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 o arabanın üstünde zaten parça yoktuki :) acaba onu muayneye götürsen nasıl geçiricen adamı altına boğsan geçirmez onu bea ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Twingo yer hepsini....En optimal arac Twingodur su alemde.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: ERHOT, 30 April 2003 23:14 tarihinde demiş ki: olm halfmumi al 106 GTİ paşalar gibi yaparsın modifiyeni canavar gibi olur yaklaşık olarak sana 20-22 milyara patlar daha fazla deil yane hade lan! =) Para mı basıyorum burada? Cj-5 Alıyorum Kral gibi.... 4 milyar bişi ... Alırsın ford olursun lord...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: Justin, 30 April 2003 19:39 tarihinde demiş ki: bis ler var 300 m küçücük araba ben alıom 5 gün sora[hline]cRn bende aynı şeyi diyecektim buarlarda 200 e de var :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ne? 200 milyona mı 2 milyar a mı? bis lerin heryerde fiyatı 1 milyardan aşaa diil yaa... *!camdan atlar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 vosvos.. tostos :-p en iyi bu olabilir sanırım..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 CJ5 iyidir güzeldir. Kış gelene kadar elden çıkar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 şunun linkini versene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bencede babanınkini kaçır bak seneye ben kaçırcam ;p olmadı arabanın parasını kaçırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 boş wer kaçırma git iste söle vermezsen kaçırırım beni kötü yola düşürme de :) ya seve seve ya zorla isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü kara demişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 çokciddiyim babama alalım dedim ama adam alamam dedi ehueh[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar