Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme Artık Doktorlarda Yapılacak !¿?

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

dövmeleri hijyen açısından sağlıksız die artık doktorlar yapıcak dedi televizyon bi döwmeci de ozaman tıp fakültesine yetenek sınavıyla alsınlar dedi çok da ii dedi doktor ne anlıcak abi dövmeden ya da ben ssk'ya gitsem daa beleşe gelir mi :D[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

azuhauh şikayet ederim mi dio off yaf abi ben de tam seneye yaptırcaklarımın tribal çizimlerini kendim yapıodum mükelleşmek üzerelerdi en son yane dün geo dersinde :D seneye elimde patlıcak glb resimlerim doktor ne anlasın abi yurt dışında yaptırrım daa ii doktora yaptırcaıma..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

ee ozman nolcak?doktora mı kaldık :) bence halk eğitimde flm ders görelim temizlik konusunda falan dedi adam doktor ne anlasın dedi dooru demiş falla ya..şimdi nolcak????yaptıramıcas mı[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

doktorlar yapmaz.
dövmeciye hastanede yaptırırlar.
tıpta biz resim çizmeyi öğrenmiyoruz ki.

bazı yerler çok hijyenik. Geçen gün TV'de bir adam çıktı, dükkan gibi bir yer olduğu belli, adam bir sürü şey söyledi "biz hastanedeki doktorlar kadar titiz çalışırız" demişti.
Tabii sokak dövmecileri için söylemek güç. Kalıcı da olsa geçici de olsa adamlar hiç hijyenik yapmıyor. Tabii ondan dolayı geçici dövme yapmış bir kaç arkadaşımın dövme yerlerinde sivilce çıktığını gördüm.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim babam estetik cerrah ama dövme yapmasını falan bilmiyor:).sadece çıkartması biliyor lazer ile:).[hline]This body.This body holding me.Be my reminder here that I am not alone in
This body,this body holding me, feeling eternal
All this pain is an illusion.Alive, I...
Sosyal ağlarda paylaş

hmmz e bu dövmeciler nasıl yerleştirilecek oraya belli vasıflarda olanlar hastaaneye alınır heralde dier dışarda kalanlar olcak tabe onlar da kaçak takılcak gene glb..ama tv doktorlar dedi öle bişi olursa çok acaip olur ki döwmeci eleman da dedi madem öle yetenek sınavıyla alınsınlar tıbba die..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

saçma birşey tabii
sonuçta sanat bölümüne gidince sana insan ameliyat ettirmiyorlar.

öyle bir yasa çıkacağını sanmıyorum.
Çıksa bile kimse yapmaz.
Yapanlar olur tabii bazı çıkarcılar, onlar da ressam kadar güzel çizmediği sürece giden olmaz..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sosyal ağlarda paylaş

sacmalık derim baska da bisey demem..dovme sanattır doktor adam ne anlar dovme yapmaktan....dovme-piercing- vs. yapan yerleri denetlemek-sertifikalandırmak veya bu gibi girisimleri yapacakları 15 gunluk kurs vs. ile bilgilendirmek yapılması gereken ve gec kalınmıs onlemler.(gerci bir cogu hijyen konusunda zaten oldukca bilgili ve dikkatli)
ne olacagını soyleyeyim olay bir takım gozu acık doktorların dovme yapan insanlarla anlasması ve dovme fiyatından alınan komisyonlara donecek.gorur gibi oluyorum yeni acılan bir suru guzellik merkezinde dunya paraya yapılan dovmeler kazıklanan insanlar...yapılacak olan doktor tabelası altında bu isi surdurmek.sakın doktorlar kızmasın.(bende doktorum ama olacagı budur.)[hline]Est solarus oth mithas
Sosyal ağlarda paylaş

Bebekte Redcat mi öyle biryer olması lazım orası bayağı bir hijenik ama çok kazık şimdi diyeceksiniz hijen daha önemli falan fiyatını öğrenince anlarsınız o kadar değil gider vagon'da yaptırırsınız aşağı yukarı aynı.

Benim kaşımda piercing var hiç bir sorunum yok şahsen.Ha bir gecelik çıkarmıştım eve geldim takiyimde kapanmasın dedim baktım üstü kapanmis alti acik gecirdim alttan üste "PIRÇ" sesiyle açildi üst delik ;).Ama tabi üstü birazcik derilendi gidecem merhem öner diyecem :/.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
said:
Giovanni, 23 Ağustos 2003 08:58 tarihinde demiş ki:
gereksiz birşey zaten 2 gün sonra sıkılınca ne yapacaksın. O kadar acı çekemem.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC
No matter what fancy words you use..
Or what titles..
Friendship..
Is The only truth..

tamamaen katılıyorum..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

bende duydum dinen flm yasak olduunu abdest almayı flm engelliomuş dyduuma göre...Bu arada doqtarlarda yapılması çok iyi oldu olduk olmadık yerlerde yapılıordu qutlrım...[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...