Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 dövmeleri hijyen açısından sağlıksız die artık doktorlar yapıcak dedi televizyon bi döwmeci de ozaman tıp fakültesine yetenek sınavıyla alsınlar dedi çok da ii dedi doktor ne anlıcak abi dövmeden ya da ben ssk'ya gitsem daa beleşe gelir mi :D[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 piercing yaptıracam bu yasa çıkmadan 1 gün önce gitcektim havuza girecem diye ertesi güne erteledim babam doktor ve yaptırmamı istemio eğer kaçak yaptırırsan şikayet ederim dio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 azuhauh şikayet ederim mi dio off yaf abi ben de tam seneye yaptırcaklarımın tribal çizimlerini kendim yapıodum mükelleşmek üzerelerdi en son yane dün geo dersinde :D seneye elimde patlıcak glb resimlerim doktor ne anlasın abi yurt dışında yaptırrım daa ii doktora yaptırcaıma..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yurt dışında yaptırmak çok daha zor bi de benim durumumu düşün ahaueh amerikada kulak deldirmek bile 30$[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ee ozman nolcak?doktora mı kaldık :) bence halk eğitimde flm ders görelim temizlik konusunda falan dedi adam doktor ne anlasın dedi dooru demiş falla ya..şimdi nolcak????yaptıramıcas mı[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 doktorlar yapmaz. dövmeciye hastanede yaptırırlar. tıpta biz resim çizmeyi öğrenmiyoruz ki. bazı yerler çok hijyenik. Geçen gün TV'de bir adam çıktı, dükkan gibi bir yer olduğu belli, adam bir sürü şey söyledi "biz hastanedeki doktorlar kadar titiz çalışırız" demişti. Tabii sokak dövmecileri için söylemek güç. Kalıcı da olsa geçici de olsa adamlar hiç hijyenik yapmıyor. Tabii ondan dolayı geçici dövme yapmış bir kaç arkadaşımın dövme yerlerinde sivilce çıktığını gördüm.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tool Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 valla benim babam estetik cerrah ama dövme yapmasını falan bilmiyor:).sadece çıkartması biliyor lazer ile:).[hline]This body.This body holding me.Be my reminder here that I am not alone in This body,this body holding me, feeling eternal All this pain is an illusion.Alive, I... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hmmz e bu dövmeciler nasıl yerleştirilecek oraya belli vasıflarda olanlar hastaaneye alınır heralde dier dışarda kalanlar olcak tabe onlar da kaçak takılcak gene glb..ama tv doktorlar dedi öle bişi olursa çok acaip olur ki döwmeci eleman da dedi madem öle yetenek sınavıyla alınsınlar tıbba die..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 gereksiz birşey zaten 2 gün sonra sıkılınca ne yapacaksın. O kadar acı çekemem.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 saçma birşey tabii sonuçta sanat bölümüne gidince sana insan ameliyat ettirmiyorlar. öyle bir yasa çıkacağını sanmıyorum. Çıksa bile kimse yapmaz. Yapanlar olur tabii bazı çıkarcılar, onlar da ressam kadar güzel çizmediği sürece giden olmaz..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 sacmalık derim baska da bisey demem..dovme sanattır doktor adam ne anlar dovme yapmaktan....dovme-piercing- vs. yapan yerleri denetlemek-sertifikalandırmak veya bu gibi girisimleri yapacakları 15 gunluk kurs vs. ile bilgilendirmek yapılması gereken ve gec kalınmıs onlemler.(gerci bir cogu hijyen konusunda zaten oldukca bilgili ve dikkatli) ne olacagını soyleyeyim olay bir takım gozu acık doktorların dovme yapan insanlarla anlasması ve dovme fiyatından alınan komisyonlara donecek.gorur gibi oluyorum yeni acılan bir suru guzellik merkezinde dunya paraya yapılan dovmeler kazıklanan insanlar...yapılacak olan doktor tabelası altında bu isi surdurmek.sakın doktorlar kızmasın.(bende doktorum ama olacagı budur.)[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Bebekte Redcat mi öyle biryer olması lazım orası bayağı bir hijenik ama çok kazık şimdi diyeceksiniz hijen daha önemli falan fiyatını öğrenince anlarsınız o kadar değil gider vagon'da yaptırırsınız aşağı yukarı aynı. Benim kaşımda piercing var hiç bir sorunum yok şahsen.Ha bir gecelik çıkarmıştım eve geldim takiyimde kapanmasın dedim baktım üstü kapanmis alti acik gecirdim alttan üste "PIRÇ" sesiyle açildi üst delik ;).Ama tabi üstü birazcik derilendi gidecem merhem öner diyecem :/.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Valla ben ilerde ciddi ciddi düşünüyorum dövme yaptırmyı! ama bi rahat edmiyorum müslümanlıkta yasak mıdır falan! gerçi ben pek dindar biri deilimdir ama!kendimi kötü hisset meme neden oluoyo!![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Walla ben bitane yaptırdım herif kezzapla falan dzenfekte ediodu iğneyi.. Istanbulda Red Cat war cok hijyenik biyer bence orada yaptırın yaptırıcaksnaız :P[hline][b]Danny Deuce (a.k.a Chiptech)|http://www.hz-b.cjb.net Old Nebula Forum Moderator Email: [email protected]|Icq: 93377867 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Yok ben gazetede okumuştum 1-2 ay önce,kesinlikle dinen bir sakıncası yoktur diyor..Fakat makbul değildir,rahmet üzerinize olmaz falan diyor.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 makbul nedir? rahmet nedir?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 dinen yasak olduğunu duydum ama tabi araştırılmalı yinede benimde baya bir merakım var dövme yaptırmaya hatta yaptıracağım şekilleri resimleri falan şimdiden depolamaya başladım :)[hline]Gerçek çıplaktır, ama insanları heyecanlandırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 peki[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Giovanni, 23 Ağustos 2003 08:58 tarihinde demiş ki: gereksiz birşey zaten 2 gün sonra sıkılınca ne yapacaksın. O kadar acı çekemem.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. tamamaen katılıyorum..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende duydum dinen flm yasak olduunu abdest almayı flm engelliomuş dyduuma göre...Bu arada doqtarlarda yapılması çok iyi oldu olduk olmadık yerlerde yapılıordu qutlrım...[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ahaha yahu wallaha ben yaptırdım :) şimdi 3. sü için hastane kuyruklarına mı geçecem ? :) hea SSK demişin doru vallaha beleşe gelir :D yok ama devlet war önünde olmaz ya :D Prof.Doç.Dr.Döv. vs vs :) dövme yaptırmak için oturcan sağlık bakanı geldi eywah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar