aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 olumcul memeler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Gief. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 türbanıyla takılana da tangasıyla gezene de karışmam =))) ( ninjalardan korkulur! ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 tangasiyla gezene karisirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 buarada ninja deince aklıma bir ninjanın spagetti yeme videosu geldi. über ötesiydi böle poşuyu aralayış, makarnaları salma operasyonu =)) bulabilen varsa koysun plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ask a ninja episode'larından biridir, arat youtube'da bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 geçenlerde bizim kampüsün orda yürüyoruz yanımızdada ateist bi arkadaş var karşıdan kara çarşaflı biri geliyo dediği laf: "üff abi elini gördüm çok pis tahrik oldum" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 handjob rullez!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 dedeside kubilayı kesmişti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Topic te cok eskiymis yaw,bende 1 gun kactim kac sayfa tartismislar diye daldim okumaya hatta az kalsin Pierre ye de daliyodum,askerin e-muhturasin benzicekti valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 yalnız bence topicğin ethlikenın tam olarak enrde olduğunu gösteren fotoraflarla deteklenmesi lazım böle cok zayıf kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 lol cüce :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Doğrudur büyük tehlike birde dolgun falan olunca tutmuyor zaten dekolte falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Cüce'ya katılıyorum. Maden en büyük tehlike bu, düşmanı yakından tanımamız gerek [ Mesaj 18 Mayıs 2007, Cuma - 22:33 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ulan esas fesatlar bu dekolteye, bikiniye yasak koymaya calısan gerizekalılıar. skine hakim olamıyosan bize ne kardeşim giysin herkes istediğini ne istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bonec, demişsin ki türban takan özgür değildir, göğüs dekoltesi veren özgürdür. ne alakası var yahu. aklına ilk gelen şeyleri yazmışsın ama bence mantıksız yazdıkların. tamam ben de türban yanlısı bir insan değilim ailemde yoktur öyle tipler ama takan da taksın hani, türban takıyorlar diye düşman olunmaz ki bir insana. herkesin kendi düşüncesi bu. türban takanlar salaktır onlar düşünemez onlara hak verilmemeli gibi bir yaklaşım anti-demokratik bir insana yakışır, bize değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 vay be 4 sene once yazmısım yorumumu..sımdı degıstırıyorum... bas ortusune saygım sonsuz demısım..artık degıl..cunku ataturkumun cızdıgı gosterdıgı yolda silgi diye kullanılır olmus..artı annanemin taktıgı kutsal esya degıl benım ıcın..saflıgı temızlıgı ınancı sımgelemıyor..dusmanım benım artık...cagdaslıkmı dininmi ikilemini beynıme sokmus ıgrenc ınsanlara karsı dinim icimde sen karısma ama cagdaslıgımı sonuna kadar savunurum ulen dıyebılecegım bır duruma gelmısım..vahki ne vah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar