karakedi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 internet için özel bi kredi kartı çıkarmayı düşünüyorum. sanırım bazı bankaların bu iş için özel kredi kartları var. Benim kredi kartı nette geçmiyor :) o yüzden sırf net harcamaları için kullanacgım küçük limiti olan bir kart almak istiyorum. Daha çok domain paralarını veya ilerde olursa hosting parasını falan vermek için kullanacagım o yüzden aylık 50 dolar limiti olsa bile yeterli benim için. hangi bankayı kullanmamı tavsiye edersiniz? biaralar TVlerde çıkıyordu sanırım netcard gibin bişi idi hatırlamıyorum pek, hangi banka idi yaf o? iş bankasının var mıdır böyle bi hizmeti ? (pazartesi günü gidip goruşecem bankalarla ama önce bi buradan sorayım dedim belki bi akıl gösteren çıkar :) )[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 karakedi hsbc güzel banka orada bizim hesabimiz vs.[hline]+ Arqas Staff E-Mail:[email protected] İcq:730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 ayni seyi bende cikarmayi dusunuyorum lutfen cevaplandirin kedinin sorusunu bende otlaniim :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 HSBC bencede en iyisi... Tavsiye ederim...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Diğerlerini bilmiyorum ama Garantiyi öneririm, çok rahat sistemi. Internetten limitini istediğin gibi değiştirebiliyorsun, ayrıca kredi kartın olmasa bile garantide hesabın olması yetiyor; sadece her seferinde istediğin limiti hesabından sanal kartına aktarman gerekiyor. Benim garanti kredi kartıma bağlı sanal kartım var, rahatım. Limitte istediğin gibi oynama yapabildiğin için riski yok. Mesela 500 milyonluk alışveriş yapmak için limiti kısa bir süre değiştirip, alışverişi yaptıktan sonra limiti tekrar 5 milyona düşürebiliyorsun, güvenli yani, başını ağrıtmaz en azından. [Bu mesaj Nefr tarafından 20 April 2003 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 city-bank sanırım en iyisi ancak city-bank kredi kartıdamı ne olman gerekiyor ama garantili ve iyi yani belli bir miktar para yatırıyorsun ona gore cekiyorsun falan iyi bayagı..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: Nefr, 20 April 2003 18:56 tarihinde demiş ki: Diğerlerini bilmiyorum ama Garantiyi öneririm, çok rahat sistemi. Internetten limitini istediğin gibi değiştirebiliyorsun, ayrıca kredi kartın olmasa bile garantide hesabın olması yetiyor; sadece her seferinde istediğin limiti hesabından sanal kartına aktarman gerekiyor. Benim garanti kredi kartıma bağlı sanal kartım var, rahatım. Limitte istediğin gibi oynama yapabildiğin için riski yok. Mesela 500 milyonluk alışveriş yapmak için limiti kısa bir süre değiştirip, alışverişi yaptıktan sonra limiti tekrar 5 milyona düşürebiliyorsun, güvenli yani, başını ağrıtmaz en azından. +1 bende öneririm.. ama diğer arkadaşlarında dediği gibi Hsbc'de iyi..[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Garantiden cok memnunum ben de.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Peki internet bankacılığının riskleri nedir? Örneğin bende kablo var, norton kurduktan sonra hiç rastlamasamda eskiden bolca trojan vs. , bilgisayarı kapatırken "şu kadar kullanıcı bağlıdır cidden kapatmak istiyo musun?" tarzı yazılar olurdu. Bilgisayarıma bu şekilde girebilen birisi ben internetten işlem yaparken şifremi öğrenebilir mi, nasıl korunuyor bu bilgiler? Garantininki avantajlı görünüyor, benimde garantiden hesabım var, diğer bankalardan sanalcard-webcard vb. olan varsa onların özellikleri nelerdir?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 cok sagolun garantinin olayi benimde kafama yatti dayimdada vardi oda memnun uygun yani bakiim ona bende[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bir öğrenci nasıl kredi kartı alabilir?[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 garanti iyidir yaşı baki olmayanda ek kart alabilir aile büyüğünün kartından[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bide up yaparlar lame likleri yetmedi[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar