fiona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 arkadaşlar hani bizim bi number one isimli kanalımız var ya.orada bir program var."sos".yabancılardan çaldığımız.ben oradaki çağlar,kaan ve volkan adındaki şahıslar hakkında bilgi veren site bulamadım.bulanınız varsa bu garip kulunuza yardım eder misiniz?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 number one in sitesinde yok mu?[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hyr:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ne hakkında bilgi istiyorsun ki? resimler? geçmiş? ilgilendikleri alanlar? belki numberone'ın sitesinde vardır?[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yaşları,meslekleri,fotoları aslında onlarla iilgili herşey..sitede yok..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 isimlerini google da arat belki cikar bisiler onun haricinde biyerde pek sanmiyorum ya uzguum =([signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bunlar kız olsaydı kesin her yerde bunlarla ilgili bilgi olurdu. hani maxim fhm pasha gibi dergiler olur ya. onlara bunların röportajı çıkardı. ama erkek oldukları için belki en fazla Hey Girl gibi dergilerde bulunabilir. hmm, en iyisi sen bunlara e-mail atsana? yyaşlarını felan sorarsın. olmassa ben atıp sorayım?[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
Öne çıkan mesajlar