Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 benım ılk 3 gun baya bır sıkı ..Sonrakı gunler benım ırademe kalmıs ekmegı hıc bır sekılde agzıma surmıycem gunde 1.5 saat falan da basket oynarsam ayda 5 kılo verırım dıye dusunuorum.. muhım olan ekmegı kesmek..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Başlama öyle sıkı rejimlere falan, bu yaşta hem de.. Azcık hakim ol kendine ya çok mu zor, 3 tabak yiyeceğine 1-2 de bırak, mümkünse et ve mahsullerini bol tüketmeye çalış. SPOR YAP. 2 ayda hiç kasmadan 20 kilo vermiş insan konuşuyor.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ayda 12 kilo veren biriyim hergün aktivitem vardı yemeğimide paşalar gibi yiodum. Ama günde 1 öün yilodum ve sınırlama yoktu.. Herşey spora bakıyo. Yaptığın harakete.. Gerisi kolay. Ama kös kös oturup yemek yemezsen veremezsin kilo falan[signature][hline]mmhhzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Abi sabah 8.20 gece gıttım baskete 45 dk cıvarı atış yaptım turnikeye girdim yani kostum..Sonra da 10 tur baskketen once 10 turda basketten sonra sahanın etrafında kostum..5 barfiks cektim acıkcası iyi ter attım 1.5 ltrede su aldım 1lıtresını ıctım sımdı rejım kahvaltımı edıyorum 1 tost ekmegı bır kucuk armut vede sekersız cay :)...Yalnız baya bir hırslandım ablam bile zayıf olmasına ragmen baslamayı dusunuyor..Ne guzel etkılerım ole :)..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hehe devam devam... ilk günü atlat gerisi kolay. :P[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Valla bı kac ay sora derslerımden dolayı netım gıtmezse eer yazıcam buraya kac kılo verdıgımı :)...Yada aldıgımı:)..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sana kolay gelsin rejimde:)...[signature][hline]Her gecenin bir sabahi oldugu gibi her kisin da bir bahari olacaktir… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu yasta kafana gore dıyet yapma ıstersen bı doktora gıt yassına boyuna kılona gore uygun bısıler yaapr o sanaa cunku gelısme cagındasın daha gelısmen engellenebılır vıtamın mıneral magnezyum bılme ne bııs dengesı fln olması gerekıoo sen bı gıt doktora derım ayrıcada kolay gelsın sabırlı ol sevgıler :)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Valla 1 hafta sonra ailem tatile gidio 10 gun ev bos deli kilo veriyorum oyle olunca duzensiz beslenme(aslinda beslenmeme desek daha dogru:) ) alkol vs.... Tavsiye edilir valla kilo vermek icin ideal....[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Off baya zor geliyor ya :)...Off off :9[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 56 kiloyum rahatım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Rejime başlayana ne denir ?[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: kermit, 19 Ağustos 2005 16:24 tarihinde demiş ki: 56 kiloyum rahatım Abi sende biraz fazla rahatmissin :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Zagg, 19 Ağustos 2005 16:32 tarihinde demiş ki: Rejime başlayana ne denir ? Gay ?[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Hamish, 19 Ağustos 2005 16:37 tarihinde demiş ki: Abi sende biraz fazla rahatmissin :) tmm zayıf olabilirim ama gerçekten en güzel böyle[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Boyum 1.80'den fazla. Kilom 62-65 arası değişiyor. :) Mutluyummm.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yuh bi ayda 5 kilo nedir abi ben 2 ayda 25 kilo vermiştim erkeklerin bünyesi daha hızlı ama tabi bide aşık olursan iyicene veriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Sevıyeyı bozmayalım ...Abı sen bu arda 25 klo bıraz dengesız degılmı yaw?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 zooor is ya :P[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ilk gun bıttı sayılır :)..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Benım ılk gun kotu geçtı dogru duzgun mınıbus kullanmadım ama 1 tane yarım ekmek arası tavuk yedım sabah kahvaltısında sonra bıde sırf aksam yemegı ama geç oldu saat 8 gıbı fln pilav azıcık yanında da tas kebabı yedım 2L. de su içtim yarın daha da azaltıcam mesela ekmek yerıne esmer ekmek kullancam[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 rejim fln cekilecek is degil sporuna git bol yuru ayni zamandada yemegini ye abartmamak kaydiyla tabi :P[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 diet büyük yalan, önemli olan eritebilmek.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Evet daha once dıger accemle yazmıstım fakat yannıs yere yazınca sımdı nese gecıyım her nese...Once 3 gunluk bı rejım uyguladım 90 kılodan 88 e dustum ve sımdı rejım bıttı..Ekmegı sadece sabah kahvaltımda 1 dılım yıyıorum bunun dısında gene kahvaltımda domatesımı peynırımı zeytınımı yıyıorum...Abur cuburu kestım Oglen gene annemın yaptıgı yemekten 1 tabak aksamda aynı sekılde 1 tabak yıyıcem...1.5 lt cıvarı su ıcebılıyorum vede her gunde 30 tur basket sahasında tur atıyorum kosarak...Bunun dısında haftda bır kezde olsa arklarla dısarı cıkıyorum ve hamburger vs o turden bı sey yıyıoyrum sımdı dedıklerımı uygulursam bole bır durumda ben 20 gunde kac kılo vereblırım?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bence dietisyen eşliğinde zayıfla para bayılıyosun bayağı ama gercekten cok iyi annemden biliyorum[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar