Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rejime baslıyorum

Arekreas

Öne çıkan mesajlar

Abi sabah 8.20 gece gıttım baskete 45 dk cıvarı atış yaptım turnikeye girdim yani kostum..Sonra da 10 tur baskketen once 10 turda basketten sonra sahanın etrafında kostum..5 barfiks cektim acıkcası iyi ter attım 1.5 ltrede su aldım 1lıtresını ıctım sımdı rejım kahvaltımı edıyorum 1 tost ekmegı bır kucuk armut vede sekersız cay :)...Yalnız baya bir hırslandım ablam bile zayıf olmasına ragmen baslamayı dusunuyor..Ne guzel etkılerım ole :)..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bu yasta kafana gore dıyet yapma ıstersen bı doktora gıt yassına boyuna kılona gore uygun bısıler yaapr o sanaa cunku gelısme cagındasın daha gelısmen engellenebılır vıtamın mıneral magnezyum bılme ne bııs dengesı fln olması gerekıoo sen bı gıt doktora derım ayrıcada kolay gelsın sabırlı ol sevgıler :)[signature][hline]shut up when I'm talking to you!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 1 hafta sonra ailem tatile gidio 10 gun ev bos deli kilo veriyorum oyle olunca duzensiz beslenme(aslinda beslenmeme desek daha dogru:) ) alkol vs.... Tavsiye edilir valla kilo vermek icin ideal....[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

Benım ılk gun kotu geçtı dogru duzgun mınıbus kullanmadım ama 1 tane yarım ekmek arası tavuk yedım sabah kahvaltısında sonra bıde sırf aksam yemegı ama geç oldu saat 8 gıbı fln pilav azıcık yanında da tas kebabı yedım 2L. de su içtim yarın daha da azaltıcam mesela ekmek yerıne esmer ekmek kullancam[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet daha once dıger accemle yazmıstım fakat yannıs yere yazınca sımdı nese gecıyım her nese...Once 3 gunluk bı rejım uyguladım 90 kılodan 88 e dustum ve sımdı rejım bıttı..Ekmegı sadece sabah kahvaltımda 1 dılım yıyıorum bunun dısında gene kahvaltımda domatesımı peynırımı zeytınımı yıyıorum...Abur cuburu kestım Oglen gene annemın yaptıgı yemekten 1 tabak aksamda aynı sekılde 1 tabak yıyıcem...1.5 lt cıvarı su ıcebılıyorum vede her gunde 30 tur basket sahasında tur atıyorum kosarak...Bunun dısında haftda bır kezde olsa arklarla dısarı cıkıyorum ve hamburger vs o turden bı sey yıyıoyrum sımdı dedıklerımı uygulursam bole bır durumda ben 20 gunde kac kılo vereblırım?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...