bjkbjk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 57 DeIiKurt Rogue Rogue Chitin Armor Pauldron +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Pads +8/15 DEX Rogue Full Plate Armor Helmet +6/25 Dagger def Rogue Chitin Armor Gauntlet +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Boots +8/15 DEX Shard +8 Assassin Dagger +4/10 MP absorb Shard +8 bu nedir acaba yeni serverda cyper daha milletin elinde zor shard gorurken adamın yaptıgına bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 KNIGHT ON LINE JUST DUPE IT[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ve bu adamlar hangi mantıkla banlanmıyor bi anlasam..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjkbjk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya çok haklısınız heryerde macrocu var dupeci var ama banlayan yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 aslında KOL yoneticilerinin taktigi su bu bir ticaret !!! 1-dupe'culeri dupe item tasıyanları vs.. banlayabildigin kadarını once banla 2-bırak adamlar 3 ay -6 ay -10ay oynadıkları emek verdikleri char icin sana yazı gondersinler 3-eger prem yoksa ilgilenme 4-prem varsa beklet yoksa almasını sagla kasaya para girsin 5-dupe goz yum (tam tamına 10 ay boyunca) ki noob oyuncular parayla PUS dan usd ile scroll alsın pazarda satıp dupecilerin mallarından alsın (ne zamanki dupe u 200 kişi daha ogrendi hemen durdular) dupe e goz yum ki NCS ler parayla alınsın (ne zaman ki 200kişi daha ogrendi ve NCS ler artık PUS dan alınmamaya baslandı 10gunde bitirdiler) yani oynuyacaksan bu bir beta free to play herseye katlanacaksın bir tavsiye oyunu seviyorsan en azından prem almaya calıs ki bi itiraz hakkın olsun !![signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ne kadar saçma bir olay o pre almadın mı ilgilenmiyorlar mışşş bu kadar para seviyolarsa yapsınlar paralı bakalım ne olacak?? onca bug olan hilesi zartı zurtu olan oyuna kimse gidip her ay para verirmi? bir hizmet sundukları yokki sizden para alsınlar yapabildikleri anca bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjkbjk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 zaten benim premium var ama msj larıma yinede cvp gelmio o benim canımı sıkıyo mesela benim 58 lvl adamım gitti cyperde giriyorum invalid pass diyo gitti gul gibi char yapcak bişiyim yoq salla yeni char aç ustune bi bardak su iç daha başka ne olurki ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Pre hesaplara da pek yardımcı olduklarını sanmıyorum :) Adamlar artık işin ucunu kaçırmış.Binlerce adam aktif oynuyor, kontrol edemiyorlar.Kontrolsüz bir şekilde üreyen hücreler misali bu olayda böyle kontrolsüz bi şekilde gidiyor.Hizmet filan beklemek saçma bu adamlardan.Yapmazlar hizmet filan.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 22 Ağustos 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 KE yi bekleyin.....[signature][hline]Nick : VW Clan : Psychosis Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : 10xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ke gelince yönetimmi değişecek. Ke de dupe yapılmıyomu.Hack olmuyomu Edit olmuyomu.Saçma saçma konuşmayın.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MurdeR_DecaY Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Milamber, 22 Ağustos 2005 11:58 tarihinde demiş ki: ne kadar saçma bir olay o pre almadın mı ilgilenmiyorlar mışşş bu kadar para seviyolarsa yapsınlar paralı bakalım ne olacak?? onca bug olan hilesi zartı zurtu olan oyuna kimse gidip her ay para verirmi? bir hizmet sundukları yokki sizden para alsınlar yapabildikleri anca bu... Valla ben salı gunu askerim eger nasip olurda bitirip gelirsem ko nun yuzune bakarsam direk WoW :)[signature][hline]Nick: MurdeR_DecaY LeveL: 52 Class: El Murat Assassin Np: 2xx lerde :) Clan: EAgLEs Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ID mi arthur 999 gün banlamıstı. Sadece beni neden banladın diye yazı yazdım. 10 dakika sonra Odin cevap verdi ve billing gecmişimi inceleyeceklerini söyledi. 3 saat sonrada actılar. 1 konuda daha sorunum olmustu onlada hemen ilgilendiler sanırım ben sanslıyım.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bakın bu oyunun paralısıda var istemiyorsanız gidin orada parayı basan oynuyor boyle dupe tu cart tı curt tu yapanlarda max 2 3 tane parmakla sayılır oraya adam kendı zevkını en ıyı sekilde almak ıcın gıdıyor burası free sen bunu oynuyorsan premium da almıyorsan gık demıyeceksın ama oyununu en ıyı sekılde oynayacaksın kı sende kendı zevkını alasın . Hile yapmadan tabi kide...[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: 911, 22 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Bakın bu oyunun paralısıda var istemiyorsanız gidin orada parayı basan oynuyor boyle dupe tu cart tı curt tu yapanlarda max 2 3 tane parmakla sayılır oraya adam kendı zevkını en ıyı sekilde almak ıcın gıdıyor burası free sen bunu oynuyorsan premium da almıyorsan gık demıyeceksın ama oyununu en ıyı sekılde oynayacaksın kı sende kendı zevkını alasın . Hile yapmadan tabi kide... thank you :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar