Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Almora'nın 3. albümü "Shehrâzad", Zihni Müzik etiketi ile 22 Eylül 2004 Çarşamba günü piyasaya çıkıyor. Çalışmaları Mayıs-Ağustos 2004 tarihleri arasında tamamlanan albümün miksajı ve masteringi Serdar Öztop tarafından yapıldı. Albümün prodüktörü aynı zamanda grubun gitaristi ve şarkı yazarı olan Soner Canözer. Almora'nın yeni albümünde toplam 9 parça bulunuyor ve albümün geneli İngilizce sözlü şarkılardan oluşuyor. 1993 yılında Sivas katliamında hayatını kaybeden aydınlarımız için yazılmış olan "Güneşin Ozanları" albümdeki tek Türkçe parça. Yeni albümün gala konserini 26 Eylül Pazar günü Therion konserinde olacak. Bu konserin ardından 5 ili kapsayan bir turne planlıyorlar[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Natural Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yukarı!!![signature][hline]hebee
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Beğenmedim ben bu albümü. İLk iki albümden daha kötü bence.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ee saol bilgi içinde ne dememizi beklion :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Tavsiye ediyorum. Aldım dinledim. Kalihora's Song dan daha güzel bi albüm olmuş. Çoğunlunu Nihan söylüyor. Tek Türkçe şarkı var o da Güneşin Ozanları. o da bitirmiş olayı bence. Bi deneyin türyakisi olucaksınız :D bu arada : up![signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. [Bu mesaj Dynun tarafından 26 Aralık 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Harika! Thread açıcaktım, bunu uplamak daha mantıklı geldi.. Severek hala dinlerim.. Fantastik duygularımı ortaya cıkartan şarkıları hep bitirir beni.. Seviyorum Almora'yı..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bence Türkiye dışındada ses getirmesi gereken bir grup[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!!
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Albümü elimde mevcut .. Şarkılarının hepsi birbirinden güzel olmuş (kendimce) .. 9 Tane şarkısı var .. ama hepsi güzel gerçekten .. Hele Dream on,Fantasy ve Shehrazad çok güzel ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kliplerini yüksek seste izledim/dinledim. Bence kötü.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Albümün ilk yarısı güzel bence. Shehrazad'ın klibi varmış, bulunma şansı nedir tarafımdan?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bende arıyorum klibini nerden bulabiliriz :( .. Trt de görmüştüm bi ara ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Emulede bulurum belki.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Öne çıkan mesajlar