Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ares mi emule mi?


amon

Öne çıkan mesajlar

Masaüstü ne alaka yahu? Sanırım bir yanlışlık oldu. Neyse ama böyle topic açılmaz insan hangi açıdan sorduğunu nasıl bir değerlendirme istediğini anlatır ona göre cevap veririz. Çok basit bir düzlemde sormuşsun çok basitçe cevap vereyim: bana kalırsa eMule Ares'ten iyidir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranCid, 21 Ağustos 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
aslında eMule büyük dosyalar için ideal.yani tek mp3 indirmek biraz sıkınıtılı olabiliyor.ama album indirmek için çok güzel.aradığım her şeyi buldum şimdiye kadar.albumleri diziyorum akşam.sabah hepsi iniyor.ne kasacam öle kazaa falan.onlardan indiriyorum.hepsi fake dosya olmuş artık
kesinlikle katılıyorum. büyük boyutlu dosyalar için eMule, tek tek çekeceğin ufak boyutlu - mp3 şarkı gibi - şeyler için ise Ares'tir. Hatta, eMule'la albüm çekmeni; diskografiler içinse torrent sistemini kullanmanı tavsiye ederim.
Kısacası, her ikisi de iyidir; kullanım alanları farklıdır. Tavsiye ederim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...