Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ares mi emule mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masaüstü ne alaka yahu? Sanırım bir yanlışlık oldu. Neyse ama böyle topic açılmaz insan hangi açıdan sorduğunu nasıl bir değerlendirme istediğini anlatır ona göre cevap veririz. Çok basit bir düzlemde sormuşsun çok basitçe cevap vereyim: bana kalırsa eMule Ares'ten iyidir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
bearshare nesı?
bu arada müzik indircem paso[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Mesaj tarihi:
ehe,daha öncede olmuştu,burası desktop olan masaüstü değil FRP ile ilgili olan masaüstü,eğer bu konu kendini kısa sürede yok etmezse bayaa dalga geçilir söyleyim : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Mesaj tarihi:
aslında eMule büyük dosyalar için ideal.yani tek mp3 indirmek biraz sıkınıtılı olabiliyor.ama album indirmek için çok güzel.aradığım her şeyi buldum şimdiye kadar.albumleri diziyorum akşam.sabah hepsi iniyor.ne kasacam öle kazaa falan.onlardan indiriyorum.hepsi fake dosya olmuş artık
Mesaj tarihi:
Emulede her şey var. Tek tek mp3 arıyorsanda bulursun filmde. Ama acelen varsa tek tek mp3 indirmek canını sıkabilir. Ben mp3leri genelde dc++ danveya aresten indiriyorum. Özellikle türkçe şarkı arıyorsam aresi açmıyorum bile direk dc++. Ama film, oyun vs. için emuleden iyisi yok...
Mesaj tarihi:
said:
ranCid, 21 Ağustos 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
aslında eMule büyük dosyalar için ideal.yani tek mp3 indirmek biraz sıkınıtılı olabiliyor.ama album indirmek için çok güzel.aradığım her şeyi buldum şimdiye kadar.albumleri diziyorum akşam.sabah hepsi iniyor.ne kasacam öle kazaa falan.onlardan indiriyorum.hepsi fake dosya olmuş artık
kesinlikle katılıyorum. büyük boyutlu dosyalar için eMule, tek tek çekeceğin ufak boyutlu - mp3 şarkı gibi - şeyler için ise Ares'tir. Hatta, eMule'la albüm çekmeni; diskografiler içinse torrent sistemini kullanmanı tavsiye ederim.
Kısacası, her ikisi de iyidir; kullanım alanları farklıdır. Tavsiye ederim!
Mesaj tarihi:
limewire,ares bunlarda cek uploadu 1 e kullan downloadu maximum hızda.hersey bulamassın,bulduklarında fake cıkma olasılıgı emuleye gore fazladır.

sabırlı indirici isen :),beklemeyi seviosan ,emule kullan derim.istedigin cogu seyi bulabilirsin emule de bu avantajı baya fazla :)
Mesaj tarihi:
ben emule derim..yuksek ıd olduktan sonra hiç bi sorun yaşanmıyo.. ben suan 4 günde 3 film indirebiliyorum yani..:D hele müzikler hemen başlıyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
  • Yeni Oluştur...