amon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ?[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Masaüstü ne alaka yahu? Sanırım bir yanlışlık oldu. Neyse ama böyle topic açılmaz insan hangi açıdan sorduğunu nasıl bir değerlendirme istediğini anlatır ona göre cevap veririz. Çok basit bir düzlemde sormuşsun çok basitçe cevap vereyim: bana kalırsa eMule Ares'ten iyidir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bearshare nesı? bu arada müzik indircem paso[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ehe,daha öncede olmuştu,burası desktop olan masaüstü değil FRP ile ilgili olan masaüstü,eğer bu konu kendini kısa sürede yok etmezse bayaa dalga geçilir söyleyim : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sırf müzik içinse limewire da deneyebilirsin.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hocam bence dirzzt keser,o herkesi kesiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bi de cevap veriyosunuz ya :) eheh ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dc++/ftp/edonkey 2000[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kesinlikle limewire :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 emule her türlü + her konuda ezer[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 gel kapisalim:D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 emulede herşeyi ama herşeyi buluyorsun ama indirmesi zaman alıyor.limeware ve ares müzik konusunda daha kullanışlı çabuk iniyor.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bence her konuda iyi limewire[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eMule en paşası.ama high id alcaksın.low id le download işkence.high id de almak için modem den port açıyosun.oluyo bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 benim high id idi fakat genede sıkıntılı seni sıraya falan sokuyor dl icin bide kısıtlaması falan war fazla indiremion karsıık biiisiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 aslında eMule büyük dosyalar için ideal.yani tek mp3 indirmek biraz sıkınıtılı olabiliyor.ama album indirmek için çok güzel.aradığım her şeyi buldum şimdiye kadar.albumleri diziyorum akşam.sabah hepsi iniyor.ne kasacam öle kazaa falan.onlardan indiriyorum.hepsi fake dosya olmuş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Emulede her şey var. Tek tek mp3 arıyorsanda bulursun filmde. Ama acelen varsa tek tek mp3 indirmek canını sıkabilir. Ben mp3leri genelde dc++ danveya aresten indiriyorum. Özellikle türkçe şarkı arıyorsam aresi açmıyorum bile direk dc++. Ama film, oyun vs. için emuleden iyisi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 limewire hepsi için tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 emule[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İkiside diil En iyisi DC++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 limewire sırf java tabanlı olduğu için nefret ediyorum zaten ares'te daha çok şey buluyo[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: ranCid, 21 Ağustos 2005 14:11 tarihinde demiş ki: aslında eMule büyük dosyalar için ideal.yani tek mp3 indirmek biraz sıkınıtılı olabiliyor.ama album indirmek için çok güzel.aradığım her şeyi buldum şimdiye kadar.albumleri diziyorum akşam.sabah hepsi iniyor.ne kasacam öle kazaa falan.onlardan indiriyorum.hepsi fake dosya olmuş artık kesinlikle katılıyorum. büyük boyutlu dosyalar için eMule, tek tek çekeceğin ufak boyutlu - mp3 şarkı gibi - şeyler için ise Ares'tir. Hatta, eMule'la albüm çekmeni; diskografiler içinse torrent sistemini kullanmanı tavsiye ederim. Kısacası, her ikisi de iyidir; kullanım alanları farklıdır. Tavsiye ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 limewire,ares bunlarda cek uploadu 1 e kullan downloadu maximum hızda.hersey bulamassın,bulduklarında fake cıkma olasılıgı emuleye gore fazladır. sabırlı indirici isen :),beklemeyi seviosan ,emule kullan derim.istedigin cogu seyi bulabilirsin emule de bu avantajı baya fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 en babası kazaa dır. değişmez.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben emule derim..yuksek ıd olduktan sonra hiç bi sorun yaşanmıyo.. ben suan 4 günde 3 film indirebiliyorum yani..:D hele müzikler hemen başlıyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar