Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı bir kız

Hardter

Öne çıkan mesajlar

vampirefreaks adlı bı sıtede bır kızla konusurum 4 gündür fılan bugun kızın profilini inceledim ve turkıye ile ilgili bişey gördüm benım de ingilizcem çok ii deil ama yazının bazı kısımlarını anladım ve yazıyı sızınle paylaşmak ıstedım.
DISLIKE
I hate people who say they are BI just to get attention!If you do that,you are FAKE! You probably write in your profile and then goes to tell all people at this site that you are bi,but when you are out with friends you are completly against Gay and Bi people!Some people do this,and I hate them for this!

I hate people who cut themselfs for attention!That is not right at all.It's some out there who really need help,and so comes all your "cutters". But hey at least I'm not saying that YOU are a fake cutter,do I? !

People from TURKEY!All annoying people from Turkey:GET A LIFE!And learn english! All the words you can are: You,cam? Open Cam? *argh* Dont get my started here!I'm sure there are nice people from Turkey,but i have a bad impression of you people!

More to come..oO

gereksiz bir topic actımmı bılmıorum ama paylasmak ıstedım tesekurler[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

kız kötü bi şey yazmamışki, net cafe ameleleri dadanmış hatuna abuk bi ingilizceyle "you cam?" "open cam" diye hatunda başlatmayın web cam e bide ingilizce öğrenin demiş. ardından da eminim iyi insanlarda vardır ama kötü bi izlenim edindim demiş[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

You have cam ?
Want to meet
Hi
Hello
Cam?
Are you sex ?

Kız tamamen haklı boşuna uğraşıp da ''i'm sure there are nice people'' izlenimini de silmeye gerek yok .

Kız dikkat çekmek için biseksüel takılanlardan
Dikkat çekmek için kendini kesenlerden
Ve türklerden pek haz etmiyor kısacası .
Sosyal ağlarda paylaş

People from TURKEY!All annoying people from Turkey:GET A LIFE!And learn english! All the words you can are: You,cam? Open Cam? *argh* Dont get my started here!I'm sure there are nice people from Turkey,but i have a bad impression of you people!
/(meal
Türkiyeden katılan elemanlar! Türkiye'den müsabakaya katılan tüm can sıkan tipler: GİDİN Bİ HAYAT EDİNİN! Ve ingilizce öğrenin! Bildiğiniz bütün cümleler sadece: Senle kameraşalım mı? Kamera açan mı? *ööğ* Beni dellendirmeyin şimdi burda! Tabiki TR'den iyi insanlar da vardır, ama kötü bir izlenim edindim bu turbolar yüzünden![signature][hline]oo yeğ!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hardter, 21 Ağustos 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
said:
Apache, 21 Ağustos 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
saldıracagınıza dusunun.

kim saldırıorkı abi?

:[/b]
said:
Mandoo, 21 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
o kızın nikini yazsana vampirefreaksteki..saldıralım biraz şuna..
[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 21 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
kurtadam forumu gencligi, abii nerden buldun da soydun kizi. vaay iyi parcaymis ustad helal olsun. reput verelim.

euhe zaten bi turbanli sakallilardan bi de abazanlardan yiyoruz damgayi.

konuyu beyendıysen lütfen terazi :D asdasd[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...