Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 vampirefreaks adlı bı sıtede bır kızla konusurum 4 gündür fılan bugun kızın profilini inceledim ve turkıye ile ilgili bişey gördüm benım de ingilizcem çok ii deil ama yazının bazı kısımlarını anladım ve yazıyı sızınle paylaşmak ıstedım. DISLIKE I hate people who say they are BI just to get attention!If you do that,you are FAKE! You probably write in your profile and then goes to tell all people at this site that you are bi,but when you are out with friends you are completly against Gay and Bi people!Some people do this,and I hate them for this! I hate people who cut themselfs for attention!That is not right at all.It's some out there who really need help,and so comes all your "cutters". But hey at least I'm not saying that YOU are a fake cutter,do I? ! People from TURKEY!All annoying people from Turkey:GET A LIFE!And learn english! All the words you can are: You,cam? Open Cam? *argh* Dont get my started here!I'm sure there are nice people from Turkey,but i have a bad impression of you people! More to come..oO gereksiz bir topic actımmı bılmıorum ama paylasmak ıstedım tesekurler[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 içinde ne yazdıgını hiç bilem daha ii sinir katsayinda yukarı dogru oynamalar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 o kızın nikini yazsana vampirefreaksteki..saldıralım biraz şuna..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 :) gerçekler işte simdi gördüm ve düşündüm koyayım dedım yorumlar nasıl olucak dıe[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 goth_angel[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kız doğru soylemiş.nereye saldırıyosunuz?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 benim saldırdıgım fılan yok:) ben sadece paylaştım çogu kişi böle görüor türkleri[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Kız haklı , hödüklere zevk mezesi tekliflerinden bıkmış , belliki birsürü konuştuğu türk "open yap kamerayı bakkem" tarzı tacizde bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kız kötü bi şey yazmamışki, net cafe ameleleri dadanmış hatuna abuk bi ingilizceyle "you cam?" "open cam" diye hatunda başlatmayın web cam e bide ingilizce öğrenin demiş. ardından da eminim iyi insanlarda vardır ama kötü bi izlenim edindim demiş[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Mandoo, 21 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki: o kızın nikini yazsana vampirefreaksteki..saldıralım biraz şuna.. Git vur kafasına acısın canı.....[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Al işte ne kadar abaza bir milletiz görün ...Heh kız haklı sonuna kadar...hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ahaha. "you , cam ? cam diyom ?" can you cam ? olrayt."[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 You have cam ? Want to meet Hi Hello Cam? Are you sex ? Kız tamamen haklı boşuna uğraşıp da ''i'm sure there are nice people'' izlenimini de silmeye gerek yok . Kız dikkat çekmek için biseksüel takılanlardan Dikkat çekmek için kendini kesenlerden Ve türklerden pek haz etmiyor kısacası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 o sitede takılman hata bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kız cok cok haklı nefret edıyorum oyle ınsanlardan...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 işte bende onu tartışmak için açtım ya topici ama bazı kızlarda varkı öle böle deil mesela bi msj atmıs buraya paste etmeye elım varmıor:D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 saldıracagınıza dusunun.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Apache, 21 Ağustos 2005 18:29 tarihinde demiş ki: saldıracagınıza dusunun. kim saldırıorkı abi?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Mandoo, 21 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki: o kızın nikini yazsana vampirefreaksteki..saldıralım biraz şuna.. bundan dolayı sevmiodur türkleri kesin.[signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stereo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 People from TURKEY!All annoying people from Turkey:GET A LIFE!And learn english! All the words you can are: You,cam? Open Cam? *argh* Dont get my started here!I'm sure there are nice people from Turkey,but i have a bad impression of you people! /(meal Türkiyeden katılan elemanlar! Türkiye'den müsabakaya katılan tüm can sıkan tipler: GİDİN Bİ HAYAT EDİNİN! Ve ingilizce öğrenin! Bildiğiniz bütün cümleler sadece: Senle kameraşalım mı? Kamera açan mı? *ööğ* Beni dellendirmeyin şimdi burda! Tabiki TR'den iyi insanlar da vardır, ama kötü bir izlenim edindim bu turbolar yüzünden![signature][hline]oo yeğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 wampire freaks de GOTH-OSMAN i bilir misiniz peki bitmistim o adama[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Hardter, 21 Ağustos 2005 18:30 tarihinde demiş ki: said: Apache, 21 Ağustos 2005 18:29 tarihinde demiş ki: saldıracagınıza dusunun. kim saldırıorkı abi? :[/b] said: Mandoo, 21 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki: o kızın nikini yazsana vampirefreaksteki..saldıralım biraz şuna.. [signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kurtadam forumu gencligi, abii nerden buldun da soydun kizi. vaay iyi parcaymis ustad helal olsun. reput verelim. euhe zaten bi turbanli sakallilardan bi de abazanlardan yiyoruz damgayi.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Dela, 21 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki: kurtadam forumu gencligi, abii nerden buldun da soydun kizi. vaay iyi parcaymis ustad helal olsun. reput verelim. euhe zaten bi turbanli sakallilardan bi de abazanlardan yiyoruz damgayi. konuyu beyendıysen lütfen terazi :D asdasd[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eet haklı? camı olan kız varmı?? me se ne ye gelin![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar