Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bunu televizyon ekranlarındaki mucizevi programlarda yayınlayabiliriz. biraz saçma geldi banada.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Herşeyde bi hayır vardır modunda anlamsız bi hikaye. Bulabilsem altay öktem'in bi yazısını yazardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Valla bu türde okuduğum en saçma hikaye :) Sır kapısındakiler falan bile daha mantıklı oluyo hehe[signature][hline]teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Güzel hikaye ama Penthesilea'ya katılmadan geçemeyeceğim... said: Penthesilea, 21 Ağustos 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Daha sacma bi hikaye okumamistim yani, yanlis anlama : ) Ben ki her gece 3 te Sirlar Dünyasi izlerim, bir kerecigime melekler böyle ucuz seylerle atlatmaz. Herif zaten zengin, hazine bulsa nolcak, bulmasa nolcak? Duvardaki catlakta nasil hazine oluyor, ameleler mi düsürmüs binayi yaparken? Melek ceza verdimi var ya böyle allahini sasirirsin, Samanyolu'nda bi kere kötü aga vardi, köyün imami buna curse atti sonra öldü flaan yani böyle hafife almayalim bu isleri lütfen kthxbye Son olarak, benim böyle 2 tip evim gelse tanri misafiri diye, kapinin esiginden iceri sokmam, ona sükretsinler bence. (Ama ne olur ne olmaz diye evi dedektörle ararim ara sira :) ) Şahsen bnm evimede tanrı misafiri gelse iki tane bende almam eve...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 İti var kopuğu var dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 nereden bulup upladınız yaw, sevindirik oldum birden=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bizde de tam tersine kapıya gelen Tanrı misafiri en iyi şekilde ağırlanır... dilenci bile gelse aç mısın die sorulup bişeyler verilir. şimdiye kadar bi sorun yaşamadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar