Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafama 5 dikiş :=)?

dalamardl

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş olsun . Benim tek dikiş mevzum sünnetten sonra oldu başka da yok çok şükür . Ama kuyruk sokumum kırıldı , o acıyı tarif edemem yani .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun dalamardl ve hymn :(

ben futbol oynarken öndeki iki dişimi kırmıştım düşerek. Süt dişi değillerdi :(. Şuan yapay öndeki iki dişim. Önceki dişin kalan parçaları üzerine kaplandığı içinde eskisinden daha iri gözüküyor dişlerim :(. 1-2 yıl sonra değiştir dedi doktor. O zamanı bekliyorum. En sevmediğim kısmı vücudumun. Bide o zamanlar küçüktüm tabi dişler sarı falan. Onlarda renk uyuşmazlığı olmasın diye sarı yapmışlar. Eskisine göre daha beyaz olsada dişlerim yapay olanlar belli olmasın diye fırçalamaya beyazlatmaya korkuyorum. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Abi seninkşde zormuş bea:DBende öndeki dişlerimden birini msır kaburgası(bööle mi yazılıyor bilmiyorum:P) yerken kırmıştım.
Bende aklıma dikiş geldiği zaman korkmuştum Eternalus sadece iz kalcak diye yani yoksa kan akıttığım için sevinmiştim bile ilk defa kafamı yarmıştım herp merak ederdim:S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...