dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Saolun be arkadaşlar ama cidden ezilen dizim daha fazla agrıyor ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 teşekkürler...Geçti sayılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Geçmiş olsun . Benim tek dikiş mevzum sünnetten sonra oldu başka da yok çok şükür . Ama kuyruk sokumum kırıldı , o acıyı tarif edemem yani .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 dikiş iğrenç bişey. hatta en son kafamı yardığımda dikiş atamasınlr diye eve dolaşa dolaşa gitmiştim. yara kuruyunca(tabi kuruyacak boyutlardaysa) dikiş atamıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 geçmiş olsun dalamardl ve hymn :( ben futbol oynarken öndeki iki dişimi kırmıştım düşerek. Süt dişi değillerdi :(. Şuan yapay öndeki iki dişim. Önceki dişin kalan parçaları üzerine kaplandığı içinde eskisinden daha iri gözüküyor dişlerim :(. 1-2 yıl sonra değiştir dedi doktor. O zamanı bekliyorum. En sevmediğim kısmı vücudumun. Bide o zamanlar küçüktüm tabi dişler sarı falan. Onlarda renk uyuşmazlığı olmasın diye sarı yapmışlar. Eskisine göre daha beyaz olsada dişlerim yapay olanlar belli olmasın diye fırçalamaya beyazlatmaya korkuyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Abi seninkşde zormuş bea:DBende öndeki dişlerimden birini msır kaburgası(bööle mi yazılıyor bilmiyorum:P) yerken kırmıştım. Bende aklıma dikiş geldiği zaman korkmuştum Eternalus sadece iz kalcak diye yani yoksa kan akıttığım için sevinmiştim bile ilk defa kafamı yarmıştım herp merak ederdim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hade ya berabere mi bitti o kadr kafa kırmışsın insan ikram eder maçı neresine diktridin sağ sol ön arka? 5 dikiş az zaten çok bişe olmamış geçmiş olsun[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 saol jarjar :DSağ tarafın haşat oldu kafamda pek bişey yok sadece dikiş ama kolum açıldı bıraz dirseğimin üstü ezildi bacagım da da aynı ezikten var,aslın bunlar acıtıyor canımı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Geçmiş olsun, bende hep kol kırılması nasıl diye merak ediyorum.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende ölümü merak ediyorum yafff[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bendede 28 dikiş var[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 o değilde saçı kısa kestirince çok fecidir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 geçmiş olsun.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Abi ii ki ölümü merak etmiyorum ya oda başıma gelir şimdi:)SAçı kısa kestirmeye gelince benimde tek derdim oydu ama iiki estedikcerraha denk gelmişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar