Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorun Bendemi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazı uzun konular var 11 sayfa felan bunların son sayfalarına bakamıyorum
sadece 5. sayfaya kadar bakabiliyorum anlamadım valla[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
o zaman birisi bana orada neler yazdığını okusun :)
kör olmuş gibi hisediyorum
nalaaaaaannnnnn nerdesin[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende tam tersi
Diyelim 15 sayfalık bi topic var
5. sayfaya kadar okuduktan sora bayıyıorum 13. sayfaya gecıyorum :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
yani diyicek laf bulamıyorum 2 sene önceki topici uplamışsın
bendeki sorun bayma değildi
basbaya gözükmüyou diğer sayfalar...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Sorunlu kermit hahahaha :P[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
sorunluyum varmı itirazı olan
o zmn lar sorunluydum be
şimdi düzeldim[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
@Kermit benimle çıkarmısın?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
ben canım okumak istiyosa hepsini okuyorum,istemiyosa bi ilk bide son sayfaya bakıyorum o kadar=)
yani demekki sorun sende=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
  • Yeni Oluştur...