Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dün gece bi arkadaşla msn de konuşuyoduk sonra bi baktım online listesinde yok cıktı herelde dedim ama mesaj atmaya devam ediyodu yaklaşık 2-3 saat konuştuk ve hep çevrimdışıydı! daha önce yaşıyan var mı? veya sebebini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 thanatos dombilisi bana hep offlinesın diyor, millete soruyorum onlinesın diyor, adam screenshot çekip yolluyor offlineım. ama ben offlinesam screenshotı nasıl bana yolluyor ben de anlamadım. olur öyle yani, başta ben de korktum, geçti sonra.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kendini çevirim dışı gösterebiliyorsun icqda da vardı benzeri yani sen onlineları görüyorsun onlar seni görmüyor ben böyle biliyorum[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: cenin, 19 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki: kendini çevirim dışı gösterebiliyorsun icqda da vardı benzeri yani sen onlineları görüyorsun onlar seni görmüyor ben böyle biliyorum o zaman kimseye msj atamiosun bu baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 evet bende dün gece screenshot cektim ama koymayı beceremedim buraya <=) mazur görün. sen yaşamışsın zaten biliyosun! ama neden oluyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 sıcaktan aklı dönmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kedidir kedi.. *!eski bir geyigi tekrar baslatir* [Bu mesaj DonCorleone tarafından 19 Ağustos 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 evet ozaman mesaj atamıyosun salak salak e-mail cıkıo,bu farklı ya adam offline ama mesaj atıyo bende atıyorum gayet konuşuyoruz!! annamadım valla? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geyik? kabus desek daha doğru[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ehehe evet bak sıcak olabilir sorun =Pp onu hiç düşünemedim ben.. :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Msn plus gibi programda !invisibleyazınca çevrımdışı oluyosun ama genede listendeki herkeze msg atabiliyosun. programı bulursam linki yazıcam Edit: yazım kuralları [signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 19 [Bu mesaj heso tarafından 19 Ağustos 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 evt Bone.. naptim ben!! uyuyan dev uyandimi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 adamı blokluyorum hala mesaj atıyor buna ne dersiniz? var yine yeni msn programları anlasılan :-)[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya oda olabilir plus falanda bende de arkadaştada plus yok :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Benim de dün emule ben servera bağlı değilken dosye indiriyodu program benle testis geçiyo galiba dedim bir arkadaş sen o kişiye direk bağlanmışsın filn filn dedi... TAbi bunun msn sorununla ne alakası var orasını bilemem :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Dmsn die bisi war.. seni bloke edenleri gorebiliorsun biri senin avatarina bakarsa anliyorsun falan filan bole bisi kullaniodur belki dicem ama gonderdigi screen shotta normal msn war sanirim e o zaman bosuna yazdim simdi bunlari silmiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 değişik bi durum o zamanbazen msn sorun oluo afallıo.[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eheh program falan aldınmıki adamdan[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 alakayı bende kuramadım :) ama testis geçme lafını sevdim ehehe =) sebebini bilen varsa yazsın lutfen cunku dün akşamki saçma olay şu anda bana oluyo!! delircem paranoya mı yaptım acaba diye 500 kez kontrol ettim ama çevrim dışıyım ne iş ya?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 msn 7.0 mı ?[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 evet 7 ve arkadasın da 7 eyer beni keklemiyosa ki sanmıyorum cunku aynı olay şuanda bana oluyo..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 MSN 7.0 kullanmayın!!! bir msn rezilligi kendisi..Config dosyalarına girersen yeterince acık bulabilirsin ve cok kolay kırılabilen yamalar.bende bi ara karsı taraftan habersiz kamera acma yontemi yazmıstım sadece msn7.0 guvenlik tespiti icin ve oldu.msn 6.2 rlz.[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abovvv yandık desene!! eskiden işim bitince hep paranoya yapıp biri falan izliyodur diye cam i arkaya çeviriyodum,paranoya diilmiş demekki yandık ya![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 msn 6.2 kullan böyle seylerle karsılasmazsın.tabi dedigim gibi eleman sana bi program göndermisse ki kendisi trojan oluyor o zaman vay haline format cdlerini hazırla[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin, Elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 yok yok trojen falan yollamaz..zaten var bikaç tane arkadaşla yollamıştık geyik olsun diye salak salak şeyler yapıyoduk =)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar