Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox arada açılmıyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya yeni yeni böyle bişi yapıyor bu.
Tıklıyorum hiçbişi olmuyor. 3-4 defa tıklıyorum ses yok. Ctrl alt del den bi bakıyotum 3-4 tane firefox açık. Hepsini kapatıp tekrar tıklıyorum açılıyor bu sefer.
Bide tıklıyorum anında çöküyor arada. Bidaa tıklıyorum bidaa çöküyo yada çökmüyo. Random tamamen.
Niye olur bu?[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
bilgisayarın kasılıyordur? ram şişmiştir vs..
restart atmayı dene.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
o zaman silsin güncel versiyonu yüklesin. ya da güncel versiyonu kullanmasın belki bug felan vardır. v 1.0.3 kullanıyorum ben sorun yok[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
Myie neymiş ismi kötü:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
Banada oluo daha windows tam açılmadan firefox u acmaya calısınca[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim
Mesaj tarihi:
En iyi çözüm uninstall et firefoxu...

512k adslimin ne kadar yavaş olduğundan yakınıyordum 1 aydır meğer firefox yüzündenmiş.. Girdim IE'ye çatır çatır surf yapmaya başladım.. Takılmalar, dosya kaydetme hatalarını saymıyorum bile.. Boşver firefoxu..

Hatta netscape falan yükle daha iyidir...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Bende de aynı sorun default internet browser'ı Firefox yaptıktan sonra başladı. Default browser'ı IE olarak bırakıp Firefox kullanınca bu sorun olmuyor sanırım. Ancak emin değilim, tesadüf de olabilir.
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
tamam son versiyonunu kullanmayın o zaman?
demek ki sizde uyumsuzluk yapıyor, açın v1.0 yükleyin, onu kullanın[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
  • Yeni Oluştur...