Odune Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 commandosta saving private smity bölümünde her yeri aramama rağmen son bonusu bulamadım oda resmin sol üst köşesi oluyor. (demekki her yeri aramamışım) bakmadığım neresi kaldı bilen varmı???[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bilmiyorum valla, ben 1 tanesini mi ne tamamlayabilmiştim her yere baktığım halde. ölen adamların burnunun içine mi bakmak gerekiyor nerelere koyarlar böyle şeyleri anlamam ki..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bende bi bölüm açılmayana kadar çok sevdiğim bi oyundu süper oyundu ya:([hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Öne çıkan mesajlar