Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merak ettiğim cozumler..

go2hell

Öne çıkan mesajlar

bi kac merak ettiğim yontemler var tabi tam olarak nası yapılır bilemedim

1-Autodispel olayi : atıyorum dungeon girişlerine field direk autodispel edilicek
2-Account silme : gene atiyorum su kadar online süresi olmayanın accountu silinicek ( otomatik yada komutla )
3- Incognito : gene atıyorum bi komutla .goster gibi bisiyle adamın incog olmadan onceki nickini nasıl ogrenebiliceğim
4- Invisibility : bir adamın hiding lemi yoksa buyuylemi hide oldugunu nasıl anlarım. Birinde buyunun memory i gelicekte digerinde nasıl anlayabilirim ?
5- Sphere inideki exter. option flag gorevleri
6- targ.distance : targetlanan itemin secilen bir link e uzaklıgını check ettirebilme şansımız varmı? src.targ.link.distance < 4 gibi mesela bole denedim olmuda :)

Bu konular hakkında bilgisi olup nası yapılıcagı hakkında mantık fikir yada yardım edebilen arkadaslar bekliyorum

Kolay gele[signature][hline]Nightwish Power

go2hell
will be a jeolog

[Bu mesaj go2hell tarafından 18 Ağustos 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj go2hell tarafından 18 Ağustos 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1- dungeon girişlerine bir item koyarsın sonra field büyülerine foritems loopu ile if that item varsa, sysmessage return 1.

2- account unused x delete (x gün sayısı)

3- [function goster]
targetf goster_

[function goster_]
src.sysmessage gercek adi:

4- flag listelerine bak, biri statf_invisible, diğeri statf_hidden.

5- http://www.projectcorp.de/55r/55r_info.html#flagsEXPERIMENTAL

6- IF ( > 10) gibi bir check yaptırırken, src'nin src.targ'a uzaklığı kontrol edilir. senin kiminle kim arasında distance check ettirdiğinle ilgili bir karıştırman var sanırım :) bence debug et, say falan yap kimle kimi check ettiğini gör o zaman mantığı kurarsın.

hızlı hızlı yazdım :) umarım hata yapmadım :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.

[Bu mesaj thelegbra tarafından 18 Ağustos 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4- Player fix eventine On=@Click altına bunu eklersen playerın üzerine tıkladığında görebilirsin. (flaglardan emin değilim defs.scp yi kontrol edersin)
[spo1=script]if ( > 2 )
if (&statf_invisible)
message [Invisibility]
elseif (&statf_hidden)
message [Hiding]
endif
endif[/spo][signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...