go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bi kac merak ettiğim yontemler var tabi tam olarak nası yapılır bilemedim 1-Autodispel olayi : atıyorum dungeon girişlerine field direk autodispel edilicek 2-Account silme : gene atiyorum su kadar online süresi olmayanın accountu silinicek ( otomatik yada komutla ) 3- Incognito : gene atıyorum bi komutla .goster gibi bisiyle adamın incog olmadan onceki nickini nasıl ogrenebiliceğim 4- Invisibility : bir adamın hiding lemi yoksa buyuylemi hide oldugunu nasıl anlarım. Birinde buyunun memory i gelicekte digerinde nasıl anlayabilirim ? 5- Sphere inideki exter. option flag gorevleri 6- targ.distance : targetlanan itemin secilen bir link e uzaklıgını check ettirebilme şansımız varmı? src.targ.link.distance < 4 gibi mesela bole denedim olmuda :) Bu konular hakkında bilgisi olup nası yapılıcagı hakkında mantık fikir yada yardım edebilen arkadaslar bekliyorum Kolay gele[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 18 Ağustos 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj go2hell tarafından 18 Ağustos 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 1- dungeon girişlerine bir item koyarsın sonra field büyülerine foritems loopu ile if that item varsa, sysmessage return 1. 2- account unused x delete (x gün sayısı) 3- [function goster] targetf goster_ [function goster_] src.sysmessage gercek adi: 4- flag listelerine bak, biri statf_invisible, diğeri statf_hidden. 5- http://www.projectcorp.de/55r/55r_info.html#flagsEXPERIMENTAL 6- IF ( > 10) gibi bir check yaptırırken, src'nin src.targ'a uzaklığı kontrol edilir. senin kiminle kim arasında distance check ettirdiğinle ilgili bir karıştırman var sanırım :) bence debug et, say falan yap kimle kimi check ettiğini gör o zaman mantığı kurarsın. hızlı hızlı yazdım :) umarım hata yapmadım :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 18 Ağustos 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 4- Player fix eventine On=@Click altına bunu eklersen playerın üzerine tıkladığında görebilirsin. (flaglardan emin değilim defs.scp yi kontrol edersin) [spo1=script]if ( > 2 ) if (&statf_invisible) message [Invisibility] elseif (&statf_hidden) message [Hiding] endif endif[/spo][signature][hline]Küçük, italik, altı çizili ve bold yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 6- if (> < 10) diye yapabilirsin.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... BRE KADIN SEN KİMSİN BE! SPHERE COMMUNITYSIYLE KAÇ GÜNLÜK ALAKAN VAR! SERVERLAR ASLA BÖLE SAÇMA BİŞEYİ KABUL ETMEZ! Bİ ***TİR GİT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 denedim olmadı heimdall yarın sabah bidaha deniyim[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ne güsel merak[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria BenBen2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar