-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 İnanmıyorsan senin gibi düşünenler olduğuna Yalnız sanıyorsan kendini koca dünyada Karanlık seni de yutacak diye korkuyorsan Tırman bir dağa Ve bekle uçurumun kenarında Gecenin seni kucaklamasını Gökyüzü siyaha boyandığında Tek ışık sen kaldığında Dur... Güneş doğacak. Doğmadıysa güneş Veya kör olduysan ışığı göremeyecek kadar Kaptırdıysan kendini düşüncelerine duyularını yitirecek kadar Sal kendini uçurumdan boşluğa Her yer karanlık nasılsa senin için Bedenin düşer ve ölür Ama ruhun asılı kalır Düşüncelerin de Senin gibi yapan milyonlarcasıyla Karanlıkta... Boşlukta... Havada... Dünyada. -Kıvanç
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Beğendim. Kavramı anlatmak için kullanılan metaforlar falan çok güzel olmuş. Sade ve güzel.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 vay guzel olmus..begendım:)[signature][hline]_gZm_ artık ivy :) ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 çok hoş olmuş..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 imgelerin çok güzel hoş bir şiir olmuş[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tatlı bişey olmuş :)[signature][hline][b]Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream...
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tebrikler çok güzel olmuş[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gercekten çok güzel olmuş,şu gecenin bi yarısı içkim ve sigaramla oturuken bi okuyım dedim,solemek istediklerimi dilegetirmişsin! tebrikler...[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Harbi güzel olmus.Gece gece deriin düşüncelere daldım.[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gerçekten çok güzel olmuş bişiler anlatıyo ciddne şiir[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez...
Deniz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 şiir guzel olmuş.daa dogrusu dusuncelerın ıyı de bıraz daha kısa ve müzıkal olabılırdı...
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hos ama zitliklar fazla kacmis sanki.. siradanlik yarativermis..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance...
Öne çıkan mesajlar